Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      dieta optymalna

dieta optymalna

(5 wyników)
    • Witam. Od dłuższego czasu już mam wątpliwą przyjemność obserwować poczynania ludzi związanych z tzw. dietą "optymalną". Widzę, że i tutaj trafili. Kilka słów ostrzeżenia. Ta "dieta" to wysoce szkodliwy wynalazek, opracowany przez niejakiego Kwaśniewskiego, o którym jeszcze napiszę niżej. Wszystkie dostępne badania naukowe wykazują, że dieta ta ma bardzo silne działanie niszczące organizm człowieka. Tzw "optymalni" są związani w pewien rodzaj organizacji. O co tam chodzi. Pr...
    • christa poczytalam sobie tak ogolnie z roznych zrodel na temat tej diety. Wysokotluszczowa, niskoweglowodanowa, sredniobialkowa. Jest kilka elementow, ktore sa na pewno przydatne dla zagrzybionych, jak niejedzenie pieczywa, ziemniakow, makaronu itd. Co do tluszczy to ja lubie zoltka jaj na surowo ale nie moge jesc jajek codziennie...srednio jedno dwa w tygodniu czasem rzadziej. Lubie maslo i masla nie zaluje. Margyryny nie jem bo to sztuczne swinstwo. Lubie sloninke i boc...
    • Cóż po trzech miesiącach stosowania jej,musze stwierdzić ze w grzybichach nie zdaje egzaminu! Wiązalam z nia wielkie nadzieje,ale jak wszystko inne zawiodła! Zostanę jeszcze na niej bo daję mi troche więcej sil do zycia ,ale z zatok mi sie nadal leje tak moge to okreslic. Jeff miał po czesci rację.zaczne zakrapiac nos tylko niewiem od czego zaczac?
    • czy ktos z was stosuje lub stosował tą dietę? jest niskowęglowodanowa oraz wysokotłuszczowa.co o niej myslicie?ja byłam na niej przez 3 lata i wtedy swietnie sie czułam.jakieś 12 lat temu.musiałam zrezygnować z niej ze wzgledu na czeste wyjazdy.zastanawiam sie nad powrotem.
    • Witam wszystkich zagrzybionych, Czy to możliwe, że zarodniki grzybów giną dopiero w kilku tysiącach stopni??? (A nie w kilkuset stopniach?) Jeśli to prawda, to trochę przerażające. Znalazłam tę informację tutaj: drmichalak.pl/data/klatwafaraonow.htm Tutaj jest reszta artykułów dr Michalaka: drmichalak.pl/data/biochemiawpig.htm Zdaje się, że on w ogóle propaguje tzw. dietę optymalną - dla mnie ta dieta w ortodoksyjnej formie jest nie do przyjęcia, bo zaleca niejedzenie warzyw...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się