Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      do adopcji

do adopcji

(3 wyniki)
    • czy są jacyś miłośnicy owczarka białego na śląsku? Dokładnie z okolice Katowic? A może ktoś słyszał, że jest taki piesek do adopcji?
    • Witam Na swoich nowych właścicieli czekają dwie dożyce niemieckie. Obie po przejściach, skrzywdzone przez ludzi. Pierwsza to czarna sunia Bona, bardzo wychudzona, która trafiła do schroniska przywieziona przez właściciela. Trzymał ją w garażu i chyba nie karmił, ponieważ wyglądała jak szkielet. Teraz przebywa ona w tymczasowym domu, jednak pilnie szukamy właściciela na stałe. Sunia miała robione badania i oprócz wygłodzenia jest zdrowa. Powoli wraca do formy i nabiera sił, jest...
    • Widzialam wstrząsający film o gepardach, gdzie pokazwano małe gepardziątko, które z jakiegoś powodu odłączyło się od matki i ostatecznie zginęło z głodu. Kamera towarzyszyła agonii tego biedactwa, a ja myślałam tylko o tym, że gdyby tam była, nie mogłabym po prostu spokojnie stać za kamerą i patrzeć na to. Oczywiście wiem, że taki jest świat dzikiej przyrody i wiele małych małpiątek, słoniątek, lwiątek i innych zwierzęcych dzieci ginie w okrutny sposób, ale mimo to - żałuję, że ak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się