Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      do adopcji

do adopcji

(10 wyników)
    • bardzo dużo slicznych kotkow do adopcji!!! jak szukasz przyjaciela zajrzyj:)
    • Cześć, chciałabym zrobić małą ankietę na mój blog. Byłabym wdzięczna o odpowiedź na poniższe pytanie. W jaki sposób szukacie ogłoszeń psów (na sprzedaż, do adopcji): 1. Wpisując w wyszukiwarce odpowiednią rasę + "na sprzedaż" (na przykład "owczarek niemiecki na sprzedaż") 2. Na Allegro 3. Na znanych serwisach ogłoszeniowych (na przykład www.morusek.pl/) 4. Inaczej - jak? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
    • Negra jest uroczą i bardzo piękną suczką rasy owczarek niemiecki. Jest grzeczna na spacerach, przyjazna i bardzo potrzebująca towarzystwa człowieka. Szybko nawiązuje kontakt i przywiązuje się. Jej numer 2063 / A Obecnie przebywa w budynku kwarantanny, klatce nr 147 Informacje pod tel. 0-502 204 595 Jej zdjęcia na www.acn.waw.pl/psiaki
    • Cześć, wiecie może, gdzie można kupić małego kotka/ę tej rasy? Najlepiej w pobliżu Wrocławia. Nie chodzi mi o kota na wystawy, tylko do domu. Nie musi być rasowy, ani po championach. Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
    • mam trzy koty jenego chłopaka 10 miesięcy. dwie dziewczyny 10 miesięcy i dwa latka. mama i dzieciaki. po rozwodzie wyprowadzam się z domku na wynajęte małe mieszkanko i nie mogę ich tam zabrać właścicielka zabrania. pilnie oddam kotki razem lub pojedyńczo za darmo. Ogonowska Małgorzata telefon 0609610270 jestem z województwa opolskiego Kędzierzyn-koźle. kontakt telefoniczny. dziękuję
    • Szukam domu dla wspaniałych, pięknych dorosłych kaukazów PILNE! TYLKow BARDZO, BARDZO DOBRE ręce! tel.0-502204595 madziorek232poczta.onet.pl
    • Kto wie w jaki sposób zabezpieczac uchylne oka.Nie wszyscy wiedzą,ze takie uchylne okno jest śmiertelną pułapką.Sam o tym czytałam ale myślalam,ale wierzyłam,że to prawie niemożliwe.Dwa dni temu powiesił się kot na takim uchylnym oknie.Kotka zginęła straszną smiercią,zaplacila za moją głupotę,bezmyślność i brak wyobraźni. Jeżeli ktoś chce mi dowalić to proszę bardzo.Wszystko co napiszecie złego o mnie bedzie niczym w porównaniu z tym co sama o sobie myślę.Nie znajduje dla siebie...
    • Czasem jednak warto się zastanowić nad tym czy warto jest pomagać skoro później ktoś tak się odwdzięcza....Moj znajomy pomagał fundacji już ok 6miesiecy tzn. przywozili chore i wychudzone konie a on się nimi zajmował. Kilka z nich poszło nawet do adopcji. Pojawił się także źrebak z jego prywatnych koni i chciał go teraz sprzedać wiec zaproponował kupno go Vivie. A oni co na to? Oskarżyli go o handel i sprzedaż koni na rzeż!!! Zabrali koni w przeciągu 3-4 godzin i odjechali zero wdzi...
    • Adopcje wirtualne - inaczej internetowe, na odległość. Jeżeli: nie możesz przygarnąć psa lub kota, bo np. nie masz ku temu warunków lub masz już w domu za dużo zwierząt chcesz pomóc któremuś ze schroniskowych psiaków lub kotów - w szczególności tym, które nie mają szansy na znalezienie nowego opiekuna lub z jakiegoś powodu nie mogą być oddane do adopcji, bo np. zbyt boją się ludzi zobowiązujesz się do regularnych, comiesięcznych wpłat na konto fundacji "Niedźwiedź", na utrzyma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się