Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      drawsko

drawsko

(13 wyniki)
    • Witam, Szukam przyszlych sasiadow - zarowno tych ktorzy juz podpisali umowe z Wlodarzewska oraz tych ktorzy dopiero sie do tego przymierzaja. Mysle ze moglibysmy sie podzielic spostrzezeniami nt. umowy przedwstepnej proponowanej przez Wlodarzewska, zglaszajac sie do Developera wspolnie z tymi samymi propozycjami zmian w umowie - mamy wieksze szanse ze wszystkie zostana uwzglednione. Pozdrawiam, Marcin
    • Kupiłem mieszkanie w budynku B przy ul. Włodarzewskej-Drawskej. Budynekten ma być wybudowany obok budynku, który jest już oddany do użytku, tj. obok Drawskiej A. Moje mieszkanie jest małe ale cieszę się i z niego. Ciekawy jestem jak się posuwa budowa Drawskiej B. Proszę o pomoc w tej sprawie, mieszkańców z budynku Drawska A. Dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Proszę także o porady mieszkańców Drawskiej A, na temat rzetelności Developera. Ponadto, gdyby któś z Was chciałby się pod...
    • Co wiecie? Jakie macie doswiadczenia? Czy budują solidnie? Opiszcie, prosze, bo mam dylemat.. -P
    • Szukam sąsiadów !!!
    • Chciałem dowiedzieć się, czy ma jakieś przemyślenia dotyczące Włodarzewskiej SA, spółki która wydzieliła się ze spółdzielni Włodarzewska. Chodzi mi przede wszystkim o ocenę ich wiarygodności, zwłaszcza pod kątem realizacji inwestycji przy Drawskiej. Będę wdzięczny za jakiekolwiek uwagi dotyczące samej inwestycji.
    • Czy ktos wie cos na temat tej inwestycji? Warto w to wchodzic?
    • Zastanawiem sie nad kupnem mieszkania w nowej inwestycji Wlodarzewskiej przy ulicy Drawskiej. Co myslicie o tej inwestycji i firmie? Zalety: niska i stala cena, atrakcyjna lokalizacja. Wady: klienci Wlodarzewskiej na Kabatach byli niezadowoleni (opoznienia, wzrost ceny, klopoty z usuwaniem usterek) Glownym problemem byl chyba wzrost ceny z 3.600 na 4.400. Domyslam sie, ze roznica ta zawiera indeksacje GUS i ostatnia rate. Jaka czesc roznicy przypada na GUS, a jaka na ostatnia rate? ...
    • Jakie są wasz opinie dotyczace developera Włodarzewska? Czy orientowaliście się w sprawie Drawskiej C? jak daleko będzie to od planowanej drogi expresowej?
    • Jak w temacie, szukam osób które podpisały już umowę na kupno mieszkania przy ul. Drawskiej. Chętnie poznam przyszłych sąsiadów :))))) Pozdrawiam, Aga
    • Ponawiam prośbę o informacje. Jetem zaintersowana zakupem mieszkania przy ul. Drawskiej. Firmą budującą jest Włodarzewska SA. Wiem, że do ich poprzednich inwstycji było kilka nieprzychylnych opinii [Włodarzewska I-IV], ale ze wzgledu na okolicę bardzo poważnie rozważam zakup mieszkania właśnie tam. Interesuje mnie jednak czy istnieje możliwość negocjacji warunków umowy z tą firmą. Niepokoi mnie fakt, iż różnica w karach za niewywiązanie się z umowy jest diametrialnie różna dla ku...
    • Gratuluję i współczuję obecnym i pewnie! przyszłym klientom tej,,Dziadowskiej,, firmy.Stwierdzam że, frajerów nie ,,sieją,, sami się rodzą,,. Dziwi mnie tylko ,,LAMENT" robiony później przez ludzi po fakcie przekręcenia przez taką firmę jak Włodarzewska, jeżeli są osoby które kupują wirtualne mieszkanie i podpisują tak skonstruowaną umowę >przyrzeczenia sprzedaży< jak ta na budynek przy Drawskej bez czytania jej, poza tym bez aktu własności gruntu pod inwestycję!!! Apeluję p...
    • Czy sprawdzaliscie ostatnio postepy prac na budowie ? Na jakim etapie wykonczenia sa nasze mieszkania ? Podobno bylo wiele klopotow finansowo- formalnych przy wszystkich poprzednich inwestycjach Wlodarzewskiej, czy teraz mozemy tez sie spodziewac krolikow wyciagnietych z rekawa ? Ja bylam na budowie jakies 3 tygodnie temu. Byl kladziony gips na sciany i miala byc robiona wylewka na podloge. Widzialam, ze kladli beton na klatkach schodowych i podobno montowali windy. Czekam na inne...
    • Witam, mam pytanie do ludzi którzy kupili mieszkanie na Drawskiej czy też dostaliście do wypełnienia umowy sprzedaży energii elektrycznej z firmą STOEN. Czy to jest normalne żeby podpisywać taką umowę jeżeli nie jest się jeszcze właścicielem lokalu. Trochę to dla mnie dziwnie wygląda... i ten termin kliku dni, pismo wysłane 4.09 a "nieprzekraczalny" termin do 11.09. Łukasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się