Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      drgawki

drgawki

(4 wyniki)
    • abcmigrena.pl/drgawki-wywolane-migrena www.emedycyna.info/migrena Może się komuś przyda Pozdrawiam meg22
    • Witajcie. Postanowilam napisac poniewaz mam objawy migrenowe ale nie jestem do konca pewna... Otóz od jakiegos czasu dostej silnego bólu głowy a pozniej dochodza wymioty... Zaczelam chodzic do lekarza ogolnego i zaczelo sie od podstawowych badan, jednak lekarka skupila sie na moim żoladku.. ja kilka dni temu wpadłam na trop migreny... duzo objawów mi pasuje, własciwie niemal wszytskie... jednak co do bólu głowy nie jest on jednostronny, raczej boli mnie przy skroniach i cały c...
    • Epitomax (toprimate) bralam prze 6 misiecy. Znalazlam ulotke: "Epitomax 25 i 50 mg Nazwa i adres laboratorium : Janssen Pharmaceutica N.V. Turnhoutseweg 30 2340 BEERSE BELGIA Classe pharmaco-therapeytique/Klasa farmako-terapeutyczna AUTRES ANTIEPTILEPTIQUES (inne antyeptileptyki) W jakich przypadkach uzywac tego leku (wskazania terapeutyczne) Ten lek jest uzywane w: - w leczeniu pewnych form epilepsji, u osoby doroslej i u dzieci powyzej 2lat, podawany wylacznie( w monoterapii...
    • W artykule z Onet.Pl o migrenie, ktory do nas dotarl dzieki Medei, pisze ze migrenie moze wystapic padaczka Jacksona. Nie wytlumaczyli niestety na czym polega dokladnie Jacksona, ale jest ogolny zarys na temat padaczek.: Padaczka, napady padaczkowe, epilepsja, nagłe, przejściowe, synchroniczne wyładowanie grup komórek istoty szarej mózgu, charakteryzuje się klinicznie najczęściej krótkotrwałą utratą przytomności i drgawkami. Wyróżnia się m.in.: 1) napady uogólnione maksymaln...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się