marcusr1 10.07.04, 20:10 Witam, czy może ktoś z Was wie jak zapisać np. zamówienie albo inne dokumenty do .pdf? Pozdrawiam MR Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcusr1 Re: pliki pdf 10.07.04, 23:11 Dzięki za wskazówkę, w tzw. międzyczasie poczytałem post na www.sapinfo.pl Jeżeli możesz to odpowiedz czy jest to możliwe wprost z interfejsu użytkownika (nie posiadam praw "nadpisywania" programu. Notę oczywiscie sprawdzę w pn. Pozdrawiam MR Odpowiedz Link
saperr3 Re: pliki pdf 12.07.04, 09:36 Witam Do 'ręcznego' PDF-owania dokumentu polecam program RSTXPDFT4. Wpisujesz numer spoola, nazwę pliku wyjściowego i generuje Ci się NAZWAPLIKU.PDF. Możesz przejrzeć jeszcze inne związane z tym programy. Wyszukaj sobie RSTX*PDF*. Jest też możliwość zautomatyzowania tego procesu i wymaga to ustawień w konfiguracji (szczegóły w zaproponowanej przez Dominika nocie). Pozdrawiam, AS Odpowiedz Link
mozdzins Re: pliki pdf 12.07.04, 11:47 Jeśli chodzi Ci o wydruki to polecam darmowy (również dla firm) programik pdf995 www.pdf995.com.Drukujsz na drukarkę LOCL a jako domyślną Windows ustawiasz właśnie PDF995. Odpowiedz Link
marcusr1 Re: pliki pdf 13.07.04, 20:00 mozdzins napisał: > Jeśli chodzi Ci o wydruki to polecam darmowy (również dla firm) programik > pdf995 www.pdf995.com.Drukujsz na drukarkę LOCL a jako domyślną Windows > ustawiasz właśnie PDF995. Raczej chodzi mi o zachowanie jako plik, by wysłać meilem. Być może znasz inne rozwiązanie. Jednak dzieki za sugestię MR Odpowiedz Link
dtylczyn Re: pliki pdf 13.07.04, 22:02 marcusr1 napisał: > Raczej chodzi mi o zachowanie jako plik, by wysłać meilem. Być może znasz inne > rozwiązanie. Nota 191470 mówi własnie o wysyłaniu zamówień emailem w PDFie. Dominik www.icg.pl Odpowiedz Link
mozdzins Re: pliki pdf 14.07.04, 14:38 > Raczej chodzi mi o zachowanie jako plik, by wysłać meilem. Być może znasz inne > rozwiązanie. > Jednak dzieki za sugestię Drukujesz na drukarkę PDF995 a ona zapisuje wydruk do pliku PDF. Później wstawiasz plik jako załącznik do meila. Chyba że się nie zrozumieliśmy :) Odpowiedz Link
marcusr1 Re: pliki pdf 14.07.04, 21:45 > > > Raczej chodzi mi o zachowanie jako plik, by wysłać meilem. Być może znasz > > inne > > rozwiązanie. > > Jednak dzieki za sugestię > > Drukujesz na drukarkę PDF995 a ona zapisuje wydruk do pliku PDF. > Później wstawiasz plik jako załącznik do meila. > Chyba że się nie zrozumieliśmy :) Zrozumieliśmy się . Działa, nawet nieżle. Dzięki za rozwiązanie MR Odpowiedz Link
tripper Re: pliki pdf 30.01.05, 20:08 no wlasnie nie bardzo super dziala, bo nie konwertuje polskich czcionek, co zrobic z takim fantem?? Odpowiedz Link