emigranci

(3 wyniki)
  • Hallo Przyjaciele z Piotrkowa, Czy ktos z Was wie gdzie obecnie w Piotrkowie budowane sa nowe apartamenty o dobrym standarcie, najlepiej niedaleko centrum ? Jakie sa ceny takich mieszkan w Piotrkowie ? Chcialbym kupic mieszkanie dwupokojowe 50 m2 powierzchni. Dziekuje za informacje i pozdrawiam serdecznie wszystkich Piotrkowian znad Renu. Emigrant_RFN
  • Hallo Przyjaciele z Piotrkowa, za tydzien w przyszly piatek 18.07. wyjezdzam na urlop do Polski i oczywiscie bede tez w Piotrkowie w ktorym sie wychowalem. Gdzie polecacie mi isc, czy sa jakies fajne puby, restauracje. Naturalnie zrobie sobie calodzienny spacer po Piotrkowie z zakupami w "Zlotym Rogu", "Sezamie" i na "Hali Targowej". Odwiedze stare katy, np III:LO im Slowackiego, gdzie tu przed wyjazdem chodzilem kilka miesiecy do liceum. Gdzie najlepiej (najbezpieczniej) zaparko...
  • jestem ekonomista po studiach niemieckich i z sentymentu do Piotrkowa chetnie pomoge swoja wiedza podupadajacej firmie z mojego rodzimego Piotrkowa. Chetnie doprowadze ja do rozkwitu. Czy macie jakis propozycje jak nawiazac kontakt i jaka firma bylaby chetna. Ja jestem dosc rzadko w Polsce i w Piotrkowie nie mam juz prawie zadnych kontaktow. Czekam na odpowiedz Dziekuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się