emigranci

(6 wyników)
  • targipracy.gazeta.pl/targi/10,9,,,,1185,My+w+2020+roku.html Pod artykułem nie mogłem, ani chyba nikt inny, wpisać kilku zdań... Co to jest ten Polish Weekly Magazine Cooltura, co to leci z koksem z takimi personami, jak Pani Doktor Nauk Medycznych Ewa Iwan- Chuchla, specjalistką- dermatologiem ( www.iwan-chuchla.pl/index.php?item_id=recital2&short=lista_wystepow), bo mnie to strasznie zaciekawia. Ja rozumiem, że ta pani ze swoją córką wystąpiła w kilku programach TVP, która ma misję...
  • Oprocz Polski rowniez Niemcy, „motór” napedowy UE, tez maja swoje problemy z emigracja. Cwierc miliona dobrze wyksztalconych obywateli to calkiem sporo. Osobiscie wcale mnie nie dziwi dlaczego wyjedzaja najlepsi a zostaja ci, ktorym panstwo zapewnia troskliwa opieke. Podobna sytuacja ma miejsce w UK. Jak widac Szwajcaria, maly kraj, wcale nie potrzebuje federacji aby przetwarc starcie z wielka gospodarka UE, Chin czy USA. Prowadzi madra polityke spoleczno- gospodarczo...
  • Cytuje: ciekawa hipoteza na polit blogu polit.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10846461 Na początku lutego "Nowyje Izwiestija" poinformowały że "przyjmując w swoje szeregi nowicjuszy, do których zalicza się także Polska, Unia Europejska zobowiązała ich do wpuszczenia w latach 2006-13 znacznej liczby imigrantów z krajów »III Świata« (głównie muzułmańskich)". (...) O ile dla niewielkiej Estonii kwota ta wynosi 30 tys. osób, o tyle w wypadku 38-milionowej Polski chodzi o...
  • www.cyberexpres.com/display.asp?id=1415&thread=
  • Za bardzo się cackają z bandytami Premier Francji wykluczył wykorzystanie wojska dla stłumienia fali niepokojów w dzielnicach zamieszkałych przez muzułmańskich imigrantów - I to jest błąd. Myślą, żeby czasem nie zdenerwować bandytów. Może niech policja się schowa, żeby nie przeszkadzać bandziorom. Wojsko powinno dawno już wkroczyć i użyć ostrej broni, tak jak gwardia używała jej w stosunku do przestępców w ogarniętym powodzią Nowym Orleanie. Tyle strat i strachu wśród norma...
  • A my emigranci tez bedziemy mogli glosowac czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się