Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      etnologia

etnologia

(12 wyniki)
    • Ktory kiesunek byscie wybrali?
    • Jak w temacie... czy wybiera się ktoś na etnologie do Poznania?
    • poszukuję osób związanych z ww kierunkami w Toruniu........(chcialabym dolaczyc do grona studentow jednego z nich juz w tym roku)
    • niech sie wpisuja te osoby co skladaly na etnologie na uamie ile macie punktow i czy dostaliscie juz list czy was przyjeli??
    • moze ktos z Was sie wybiera na ten niezwykly kierunek??? :) pozdrawiam
    • czy ktos wie na czym mozze polegac test umiejętności studiowania? a poza tym to ciekawi mnie kto sie wybiera? W zeszlym roku bylo 9 osob na miejsce wiec moze byc ciezko ;o) Trzymam za wszystkich kandydatow kciuki!!!! P.S. a jesli nie etnologia, to na co stawiacie?
    • Ludzie, pomóżcie mi! We wrześniu idę do drugiej klasy liceum i zupełnie nie wiem co mam zdawać na maturze. Prawdę mówiąc czasu nie jest za wiele, więc nie pocieszajcie mnie stwierdzeniem, iż mam jeszcze czas. Jestem w klasie o profilu humanistycznym. Bardzo chciałabym zdawać rozszerzony polski, niemiecki, podstawowy angielski matmę i... No właśnie, a dodatkowy jaki? Nie mam zielonego pojęcia! Geografia i wos odpada na początku. Historia? Może gdybym się za nią wzięła, to miałabym szanse...
    • wiecie jakie byly progi moze w tym roku. ja sie dostalam z 146 pkt
    • kto z was wybiera się, na któryś z powyższych kierunków? :))
    • Czy ktoś się może orientuje? Pozdrawiam.
    • www.pogotowierekrutacyjne.pl/index.php A ktoś w jakimś wątku pisał, że etnologia nie cieszy się powodzeniem:)
    • Witam, szukam kierunku, gdzie jest się względnie "łatwo dostać" na przykład etnologia :) Proszę o przykłady.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się