Forum Kultura Muzyka Strawberry Fields
ZMIEŃ
      eurowizji

eurowizji

(5 wyników)
    • Gdy przejrzałem listę zakwalifikowanych do finału krajowego, pierwszą moją reakcją było stweierdzenie, że znowu reprezentant Polski, ktokolwiek by nim został jest pozbawiony jakichkolwiek szans na sukces w tym konkursie. Nawet na awans do finału szanse są minimalne, te jednak zależą od tego, kto wygra etap krajowy. svetomir.blox.pl/2008/01/wpis.html
    • no to mamy ZŁOTĄ DWUDZIESTKĘ PIĄTKĘ. jakieś komentarze, typy na sobotę? ja mam takie: - wygląda na to, że Angole wreszcie wysyłają coś na serio, taką następną Leonę Lewis - niezły też song rosyjski, taki ładny słowiański pop - I półfinału nie widziałem (bo i gdzie), z II !wysłałem smsy! na Słowenię (to było wręcz za dobre, coś jak połączenie "Left To My Own Devices" z "I Feel Love") i Norwegię, bo ładny chłopiec z ujmującą piosenką, nienajgorsza była też Estonia - ogólnie mało w...
    • Oglądałem od połowy. Nie zaliczyłem występu Ich Troje i wcześniejszych uczestników. A i nastepne (z wyjątkiem Lordi) oglądałem tylko po kawałku, bo nie dawałem rady. Takiego popisu kiczu, złego smaku, niemocy i nieumiejętności twórczych, wtórności, kiepskiej choreografii i innych tego typu rzeczy nie widziałem chyba nigdy. Nawet w kategoriach kabaretu nie było to śmieszne. Nawet niby to heavy metalowa grupa Lordi zaśpiewała jakiś metal- popowy kawałek. Żałuję, że nie mam talentu vu...
    • muzyka.interia.pl/info/infid/585336 Stronie od watkow negatywnych, ale nie moge sie powstrzymac: "wykonywane przez znanych krajowych wykonawców, takich jak Patrycja Markowska, Abra, Offside, Farba, Kapela Pieczarków czy Tigra (Klaudia Baszniak-Kozłowska)"... Jakby zakrzyknal klasyk: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    • nie trzeba wiele wystarczy kąt w knajpie, gitara skrzypce i bęben, (dla wytrwałych na koniec akcent beatlesowski) vids.myspace.com/index.cfm? fuseaction=vids.individual&VideoID=5128001 lub w autobusie (w końcu jak kto woli) vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=2619730 no cóż, mike scott, tan typ tak ma M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się