Dodaj do ulubionych

pytanie o facebooka

10.05.13, 21:29
chce przylaczyc sie do grupy na facebooku Things for sale w moim miescie. I mam pytanie czy wszyscy moi znajomi beda widziec moje zdjecia i wpisy? Podgladajac strone tej grupy zauwazylam ze niektorzy zalozyli osobne profile np. katy's selling page.
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: pytanie o facebooka 10.05.13, 22:34
      ja mam poblokowane wszystko na fb nawet moi znajomi nie moga zaobaczyc kogo mam w znajomych. Ty musisz wybrac opcje zeby nie udostepniac danych nikomu tylko znajomym. Nie moga zobaczyc twojego profilu o ile kazda osobe z tej grupy dodasz do friends.
      • robak.rawback Re: pytanie o facebooka 11.05.13, 02:04
        wydaje mi sie ze chyba zalezy od ustawien grupy jak masz grupe ktora jest zamknieta to chyba jak sie do niej dolaczysz to twoi znajomi nie widza wpisow twoich w tej grupie chyba ze zostana do grupy dolaczeni - nie wiem czy o to ci chodzi? moge sie rowniez mylic - poniewaz z facebookiem wiem i czuje ze nie mam nad niczym kontroli.
        generalnie mam zasade ze jak nie chce zeby cos ktos zobaczyl to nie wsadzam na facebook w zadnej formie lub postaci.
      • mrs.t Re: pytanie o facebooka 11.05.13, 11:20

> ja mam poblokowane wszystko na fb nawet moi znajomi nie moga zaobaczyc kogo mam
        > w znajomych. Ty musisz wybrac opcje zeby nie udostepniac danych nikomu tylko z
        > najomym. Nie moga zobaczyc twojego profilu o ile kazda osobe z tej grupy dodasz
        > do friends.

ale jesli posty na grupie sa publiczne, to nawet znajomi "restricted" je widza, nie?
        Chyba ze grupa nie jest publiczna/otwarta

nie wiem, tez raczej pytam chcc poznac odpwiedz..
        • nannyjo32 Re: pytanie o facebooka 11.05.13, 11:33
          jej znajomi zobacza wpisy na grupie. Chyba ze jest opcja zablokowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka