Dodaj do ulubionych

do posiadaczek smartfonów

20.03.11, 20:50
dziewczyny, mam nadzieje ze cos podpowiecie :) nareszcie konczy mi sie kontrakt z t-mobile i szukam nowego dealu :) no i telefonu, na pewno bédzie to smartfon, a jak smartfon to musi byc internet :) no i tak sie zastanwiam czy 500MB miesiecznie wystarczy na uzytkowanie typu facebook, poczta, wiadomosci od czasu do czasu? moze glupie pytanie ;) ale zawsze internet mialam nieograniczony i te liczby nic mi nie mówia :) nie chce sie wkopac w deal ktory nie bedzie mi odpowiadal... help! :)
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: do posiadaczek smartfonów 20.03.11, 21:13
      ja mam 500, na facebooka, jakis artykul, maila , forum gazetowe;) - sprawdzam codziennie - wieczorami przegladam forum usypiajac synka :) wystarcza.
      ale ja mam dosc slabego smartfona , jakby byl lepszy i ciagle nie brakowalo mu pamieci, to pewnie moglabym zuzywac wiecej - ale nie jest zle
    • glasscraft Re: do posiadaczek smartfonów 20.03.11, 21:14
      Mnie wystarczy zupelnie. Uzywam "normalnie" bez szczypania sie. Mam androida Motoroli.
    • mrs.t Re: do posiadaczek smartfonów 20.03.11, 21:14
      a zwroc jeszcze uwage czy smartfon moze sie laczyc z pomoca WIFI tez; bo wtedy np w mcdonaldzie;) czy jesli masz domowa siec bezprzewodowa mozesz korzystac nie zuzywajac swojego limitu :)
      • natalinka.londyn Re: do posiadaczek smartfonów 20.03.11, 21:26
        mrs.t napisał:

> a zwroc jeszcze uwage czy smartfon moze sie laczyc z pomoca WIFI tez; bo wtedy
        > np w mcdonaldzie;) czy jesli masz domowa siec bezprzewodowa mozesz korzystac n
        > ie zuzywajac swojego limitu :)

ooo dziéki za podpowiedz, bo ja jeszcze zielona w tym temacie, mój dotychczasowy telefon sluzyl jedynie do dzwonienia i wysylania smsow ;) co za relikt przeszlosci :D
    • ukasia Re: do posiadaczek smartfonów 20.03.11, 21:30
      Smartfona mam dopiero 2 tygodnie i w tym czasie zużyłam aż 3 MB. Jeżdżę autobusami na uczelnię i praktyki/ godzina w jedną stronę/ i wtedy sobie używam.
      Myślę, że na to co wymieniłaś spokojnie powinno starczyć. Nie wiem jak u innych operatorów, ale w Orange (pewnie też) mogę się zalogować na moje konto i sprawdzić ile minut, smsów czy internetu jeszcze mi w tym miesiącu zostało.
      W domu łączę się przez wi-fi, jak nie zapomnę włączyć i pod kołdrą Matki Polki czytam :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka