forty

(12 wyniki)
  • www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,fort-bema-wytna-krzaki-i-postawia-hotel,255134.html Po raz kolejny swołocz z PO wraz ze swoim hersztem próbuje zawłaszczyć piękny teren FORTÓW BEMA na zbudowanie hotelu przez swoich kolesi.Jest to przepiękny i niezniszczony przyrodniczo teren BEMOWA ,gdzie można pospacerować,pojeżdzić na rowerze,pooddychać świeżym powietrzem.Jest miejsce dla dzieci i dla rodziców./plac zabaw,korty ,boiska,.Artykuł zamiszczony w TVN WARSZAWA aż zieje manipulacją i ogłupia...
  • Co myślicie o tej sytuacji która wynikła z zabudowa fortu chrzanów, www.tvnwarszawa.pl/2,2350320,1,1,0,0,wideo.html Czy ekolodzy nie przesadzają ?
  • Co myślicie o tym pomyśle podobno można pośmigać rowerkami po fortach za darmo. Co o tym myślicie był już ktoś
  • Według wczesniejszych planów wiosną miał być budowany plac zabaw w Forcie Bema - okolice boisk. Czy ktos sie orientuje, dlaczego nie rozpoczeto prac; ewentualnie kiedy prace ruszą ?
  • No to pięknie, już sie nacieszyliśmy niedwno wyremontowaną perełką Bemowa. Oby do wyborów panie Pawełczyk ..... i po Pawełczyku i po projekcie. ... i po pieniądzach pana Pawełczyka :)
  • Bemowo bierze się za walkę o stacje SKM na granicy Woli i Bemowa: www.kolejnametro.pl/
  • Czy był już może ktoś z was w tym niedawno otwartym kinie na jakimś filmie? Jakie wrażenia? Na 3D w Imaxie już bywałem,dlatego chodzi mi głównie o te 2 dodatkowe wymiary(zapachowo-dotykowe) :) Strona kina: www.kino5dextreme.pl/
  • Wie ktoś? Chciałem korzystając z pięknej pogody skoczyć rowerkiem na piwko w tej przedziwnej scenerii ;-)
  • No właśnie skąd one się tam biorą?? Nie widziałam ale już kiedyś widziałam ślady po nich i teraz są nadal. Czy ktos tam ma prywatnie konia czy gdzieś tam może są konie?
  • Wielu mieszkańców Bemowa okolic fortu Bema oraz Woli okolic Obozowej skorzystałoby z przekszatłcenia rachitycznej nitki lini kolejowej w trasę kolejki dojazdowej Wwa Gdańska - C.H.Arkadia - Powązkowska - Fort Bema - i dalej w kierunku Górczewskiej, Kasprzaka - Wwa Zachodnia. Przystanek kolejowy w miejscu obecnego niestrzezonego przejazdu przez tory PKP w ciagu ulicy Księcia Bolesława aż się prosi, umożliwi komunikację z tych osiedli, m.in. obecnie pozbawionych jakichkolwiek autobus...
  • Lobbujmy za przystankiem kolejowym !!! www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_070518/warszawa_a_8.html Mieszkańców osiedli z Koła (stare osiedla u zbiegu ulic Obozowej i Księcia Janusza) oraz wokół Fortów Bema (nowe osiedla przy ulicach Księcia Bolesława i Obrońców Tobruku) namawiam do lobbyingu do przywrócenia planów budowy przystanku kolejowego [SKM] na wysokosci ulicy Księcia Bolesława - tam, gdzie jeszcze niedawno byl niestrzeżony przejazd kolejowy, a obecnie trwa budowa...
  • Plac zabaw na Fortach już otwarty. Mój synek z babcią przetestował - wrażenie b. pozytywne z małymi "ale" - dużo schodów - dla mam z wózkami i starszymi dziećmi problem - jak dotrzeć ze starszym na zabawki, gdy wózek utyka na schodach - może jakieś podjazdy ??? I druga sprawa - chyba też do naprawienia - nie ma przejścia z placu zabaw do parku na forcie. Przecież to powinno być sensownie połączone. Fajnie, ze jest nowy plac zabaw - szkoda, że do wiosny daleko, a może i da się coś ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się