Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      forty

forty

(19 wyników)
    • Cześć wszystkim! Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu. Rozważam kupno mieszkania w inwestycji Fort Chrzanów II, budynek 6, no i waham się ze względu na ulicę Nowolazurową, która ma nieopodal przebiegać. Ponoć będzie to jakieś 200-300 metrów od osiedla i będą ekrany wzdłuż ulicy, ale nadal nie jestem przekonana, że za jakiś czas szum ulicy nie będzie mnie doprowadzał do białej gorączki. Czy może jest ktoś, kto przyglądał się tej sprawie, albo ma podobny dylemat? Czy uważacie, że może ...
    • Witam, Czy uważacie, że 9,5 kPLN/m2 za mieszkanie w okolicach Fortu Bema (Obrońców Tobruku) to dobra cena. Mieszkanie jest trzypokojowe, wykończone w niezłym standardzie. Może ktoś z Was kupił tam ostatnio? Prośba o opinie. Pozdrawiam!
    • Wczorajsza Rzeczpospolita informuje o wydaniu przez Regionalną Dyrekcję Ochrony Środowiska decyzji środowiskowej dla budowy trasy S7 od przedłużenia Prymasa do Łomianek. Trasa będzie przebiegać tuż obok gęsto zaludnionych okolic Fortu Bema. Trasa ma być w tunelu, ale wyobrażam sobie ten plac budowy przez dwa lata - masakra. Ciekawe czy dalej będa sobie śpiewac po 12k/m2? www.zw.com.pl/artykul/360394_Dwa_tunele_na_wylotowce_do_Gdansk a.html
    • Czy ktoś z Was wie coś na temat tej inwestycji? Na ich stronie nie ma jeszcze nic o tej budowie ale dzis widziałam szyld z informacją, że na ul. Waldorfa ma stanąć blok/osiedle.
    • Chce kupić mieszkanie w Warszawie - Fort Chrzanów - Grupa Deweloperska MakDom. Proszę o informacje (pozytywne/negatywne) o Firmie MakDom. Może ktoś wie coś wiecej o zaawansowaniu tej inwestycji. Z góry dziekuję za informacje.
    • uwaga!!! chciałbym poinformować wszystkich nowych mieszkańców którzy mają mieszkać w tej okolicy, a dokładnie chodzi mi o inwestycję przebudowy "nowolazurowa: ma ona być prawie 100-200 m od naszego osiedla. byłam dziś na spotkaniu które było na Rozłogi10 a propo tej inwestycji. Jeżeli nie chcemy miec hałasu pod naszymi oknami to mozna złożyć protest ale czas jest bardzo rótki do 18,05,2006 w urzędzie gminy i dróg. dróg do tego sprzeciwu znajdziecie na : www.bemowo.waw.pl Jeżeli ...
    • Witam, interesuję się kupnem mieszkania w inwestycji Fort Bema. Czy ktoś już kupił mieszkanie w tej inwestycji? Niepokoji mnie fakt bliskości trasy S7. Z informacji w Życiu Warszawy wynika, że fragment obok budynku DD będzie przebiegał w tunelu, ale nigdzie nie udało mi się potwierdzić tej informacji. Czy udało Wam się zmienić jakieś zapisy w umowie z DD? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na priv poprawionej umowy: maximuss2@gazeta.pl
    • Witam interesują mnie opinie na temat dewelopera wymienionego w temacie. To dosyć mała firma, która pobudowała jak na razie jedno osiedle(w Józefosławiu).Ich projekt na Białołęce wygląda całkiem sensownie, choć zastanawia mnie to, czy taki mały inwestor podoła... pozdrawiam
    • no i stało się, kanał napowietrzający Mokotów będzie zabudowany . Stoi juz żółta ablica: Inwestor PKO Sp. z.o.o. ( jakiś nowotór bankowy) realzator Dom Development.Mają już pozwolenie na budowę. Za ogrodzeniem widać przeszkloną makietę osiedla . Na razie zamknięte . W DD w dziale sprzedaży nikt nic nie wie. Sądząc po rozmachu ( makieta) będzie nieziemsko drogo. Jesli ktos wie cos więcej prosze o podzielenie jsię nawet plotką. Mieszkam neidaleko i barzdo sie boję zkorkowania...
    • Chce kupic u nich mieszkanie i poszukuje informacji jakim sa developerem.
    • Witam, Własnie dostaliśmy do przejrzenia umowę przyżeczenia sprzedazy lokalu, w której oprócz wyszczegołnionej działki na której stoi budynek DD kupujemy udziały w działkach 53/14/15/16 które według planu przedstawionego przez dewelopera mają być parkiem. Co wam mówili na ten temat ? Dlaczego DD sprzedaj nam udziały w tej działce, skoro mogliby tam wybudować domy ? To jest tez powodem zwiększonego czynszu, którego część ma być przeznaczona na ytrzymanie ych działek (na które...
    • Czekam na wszelkie informację o tej inwestycji. Zamierzam kupić tam mieszkanie mimo wszystkich zarzutów stawianych JWC. Biorąc pod uwagę ceny mieszkań na tym osiedlu oraz lokalizację wydaje mi się, że to ciekawa propozycja. Co Wy na to? Interesują mnie rónież informacje nt. nowej "ulgi budowlanej" tzn. odpisów odsetek od kredytów (przez ile lat można odpisywać odsetki, czy kredyt może być spłacany w systemie rat malejących, czy może być zaciągany w tylko w PLN, itd.)
    • Witam, w związku z brakiem zdolności kredytowej, jestem zmuszony odsprzedać swoją rezerwację na osiedlu FORT CHRZANÓW. Mieszkanie o powierzchni 50,09 m2. z balkonem, komórką lokatorską i podziemnym miejscem garażowym. Piętro I, blok nr 3.
    • planuje przeprowadzic sie na bemowo, dlatego zbieram informacje na temat zycia w tej dzielnicy, jak wyglada sprawa z dojazdem do centum itp?
    • Witam pilnie szukam opinii na temat tego developera, osiedla Ostoja. Za wszystkie informacje z góry dziekuje pozdrawiam
    • zapraszam na forum przyszłych mieszkańców i zainteresowanych
    • Mam zamiar kupic mieszkanie w DD na fortach Bema, ale widze ze pojawia sie coraz wiecej postow negatywnych. Ktos ma jeszcze inne doswiadczenia z DD? z gory dziekuje.
    • co byscie wybrali? bemowo, a bardziej konkretnie - chrzanow czy polnocny goclaw - okolice Radwaru? Gdzie sie fajniej mieszka?
    • Ktoś był może na dniach otwartych na lazurowej dolinie? Jestem zainteresowany tą inwestycja (I etap), niestety jestem poza Wawą. Wiem, że wykonywane są tynki i szlichty i wstawiają drzwi wewnętrzne-tyle mi pani w biurze sprzedaży powiedziała, no i elewacje kończą. Jak wyglądają postępy pracy na tej inwestycji, jak standard, kiedy kończą? Czy może ktoś widział jakieś poważniejsze usterki (w tych mieszkaniach już otynkowanych)? Thx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się