Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      forum

forum

(2952 wyniki)
    • z postami jak te: forum.gazeta.pl/forum/w,50,152714037,152714676,Pijaczynko_.html forum.gazeta.pl/forum/w,50,152727945,152730410,Mareczek_mam_pytanie_.html albo antysemickimi rozważaniami jak ten: forum.gazeta.pl/forum/w,50,152722780,152725561,Re_Odkrycie_amerykanskich_i_izrailskich_naukowco.html Lata mijają, a ten sam cham dalej daje popis na forum Gazety Wyborczej beż żadnych problemów. Nie wstyd wam moderacjo, że to tolerujecie?
    • Z bydgoskiego forum pozwoliliście zrobić szambo. Moderator albo sam umieszcza takie posty i tematy albo nie reaguje na wylewanie pomyj w obie strony. Od kilku miesięcy grasuje tam hołubiony przez moderatorów niejaki człowiek_z_bydgoszczy , szwederowski_melepeta i inni którzy z Bydgoszczą oczywiście mają niewiele wspólnego. Najdelikatniejszy - oczywiście zgodny z regulaminem, który pozwala na takie szambo forum.gazeta.pl/forum/w,54,153164514,153164514,Znowu_pijana_matka_w_Bydgoszczy_.html ...
    • Bo okazuje się, że na emamie tak. Zostałam zwyzywana od świrów, przygłupów, napisano pod moim adresem wiele przykrych słów w tym poście: forum.gazeta.pl/forum/w,567,145198880,,Wiecie_co_Powiedzmy_ze_sie_chwale_i_znowu.html?v=2 (z mojej strony to był żart, jak się okazało, był dobrym powodem do ubliżania mi i obrażania mnie) [b]I jakoś żadna z modek nie zareagowała. Ciekawe, prawda?[/b] Wczoraj korespondowałam z zona_mi na temat jej moderacji, dowiedziałam się od niej, że prowokuję inne fo...
    • Forumowiczka rosapulchra-0 zakłada tutaj kolejne wątki rzucając nickami i oskarżając innych o jakieś absurdalne 'zbrodnie'. Idealnym przykładem jest jej własny post w wątku obok, gdy jako 'atak' na jej osobę podaje przypadek, gdzie inna forumowiczka nie podzielała jej zdania na temat walorów głosowych śpiewaka w telewizyjnym show i to (i tylko to) wyraziła w swojej wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/w,654,145202700,145202758,Re_Czy_obrazanie_jest_bezkarne_na_forum_.html To przecież jest już...
    • O ile wiem, aborcja w Polsce jest w gruncie rzeczy nielegalna, poza wyjatkowymi sytuacjami. chciałabym zatem zrozumiec, dlaczego istnieje takie forum i nie jest w zaden sposób blokowane, dostep do niego mają wszyscy. Wszyscy moga np. przeczytac sobie taki hardkorowy post jak ten: forum.gazeta.pl/forum/w,37263,102953856,104206165,Ciag_dalszy_i_wiecej_szczegolow.html Proszę mi to wyjaśnić, bo to jednak jest oficjalne forum gazety.pl poważnego portalu, który czytają również nasto...
    • od kilku miesiecy na forum, zwłaszcza upodobał sobie fora kobiece, grasuje zboczeniec -frustrat , codziennie zakłada po kilka nowych ników i wkleja swoje wypociny ,najczesciej dotyczace wielkosci penisa itp, to jego ulubiona tematyka jego ulubione niki to min; boski.zawodowiec, 23cmdla chetnej , mateusz.wiezbicki , mikropenis dlaczego ta osoba nie dostała jeszcze bana?
    • Jest to forum publiczne. Moderator prowokuje pyskówki usuwając wszystkie wypowiedzi, które go krytykują i jednocześnie pozwala na obrzucanie się błotem przez innych forumowiczów, Dopuszcza chamskie odzywki, za to wycina wszystkie apele o porządek na forum. przykłady: Re: Chłopie, gdzie ty masz honor sofia41 15.05.13, 08:38 Odpowiedz Odświeżanie pamięci Autor: wislok1 13.04.13, 16:12 To była moja OSTATNIA wypowiedź na tym forum ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ chyba tam gdzie...
    • Niemoderowany, dobrze wypozycjonowany, firmowany przez Agorę. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/f,1211,Schizofrenia.html Chętnie zapłacę w gotówce lub w towarze. Legalnym, w przeciwieństwie do tego, który tam kiedyś reklamował właściciel tego bloga. Propozycje założenia sobie forum prywatnego, albo bloga na Bloxie mnie nie interesują . Ja chcę pieprzyć trzy po trzy, reklamować się, bluzgać i trollować na redakcyjnym! Pełnym glosem_wolnosci!
    • Już było niedawno forum.gazeta.pl/forum/w,654,144055170,144055170,Ile_kosztuje_prywatny_blog_na_forum_redakcyjnym_.html I jest to samo. Zabanowany uwierz_w_to mający dziesiątki innych nicków aktualnie pod nickami oswiecony_on czy ban_ban zalewa forum śmieciami. Zakłada wraz z kumpelą wątki dla ditty12 która dostała bana na zakładanie nowych wątków bo tworzyła wulgarne tematy obgadujące innych użytkowników. Więc oboje omijają bany i nadal prowadzą na forum swe blogi, czaty, wymieniają się ...
    • Na pewnym, regionalnym forum wiszą sobie takie prostackie, personalne, antysemickie, szowinistyczne teksty; forum.gazeta.pl/forum/w,165,142980658,142984402,Re_Tylko_nikomu_nie_powtarzaj_Ja_jestem_krewny.html forum.gazeta.pl/forum/w,165,142980658,142985445,Re_Tylko_nikomu_nie_powtarzaj_Ja_jestem_krewny.html forum.gazeta.pl/forum/w,165,142980658,142981104,Re_Tylko_nikomu_nie_powtarzaj_Ja_jestem_krewny.html Admin nie reaguje. Czy to znaczy, że niedługo każecie podpinać gwiazdy Dawida do n...
    • Skoro nie mozna się nawet zapytać, bo niewygodne pytania w kosmos wysyłacie? Komu i czemu ma ono słuzyć, dla kogo jest przeznaczone? grzecznie zapytam?
    • Dziś wycięto mój wątek. Poleciał na ośla. forum.gazeta.pl/forum/w,396,141818520,141818520,Zwyrodniale_matki_.html Został założony po przeczytaniu jak rolę matki widzi jeden z autorów portalu fronda.pl. Czy emamy nie mogą podyskutować na ten temat? Czy to ich nie dotyczy? W krótkim czasie wpisało się kilkanaście userek forum emama. Więcej nie zdążyło. Czy to jak widziana jest rola matki przez autora tekstu nie może być dyskutowany przez ematki? Dlaczego? O czym zatem mają dyskutować? T...
    • Moderatorzy forów powinni dawać przykład innym użytkownikom poziomem wypowiedzi oraz przestrzeganiem zasad netykiety oraz dobrych obyczajów. Czy moderatorka forum emama iwles spełnia te warunki. W wątku jaki założyłam na temat ujawnionego kolejnego przypadku pedofilii wśród księży zostałam przez tą moderatrke w sposób plugawy personalnie. Daje link do tego posta. i922.photobucket.com/albums/ad70/kmkonto/IWLES_zps96853dc9.png Jeśli tacy ludzie są moderatorami to co się dziwić, że forum m...
    • Zwracam się z prośbą do moderatorów odpowiedzialnych za forum Włochy, o zaprowadzenie porządku na tym forum.Od dłuższego czasu grasuje tam troll o nicku Rozczarowany, psujący zazwyczaj w sposób chamski wątki i dyskusje. Oczywiście ja i inne osoby klikamy w tzw " kosz" ale widać na ńiewiele się to zdaje. Pojawiają się również inne osoby ktorych celem nie jest brańie udziału w dyskusji a głównie ubliżanie innym: np nick "polonista". Czy nie można by wprowadzić obowiązku logowania? Uważam ze to ...
    • na forum można spotkać różne kolory nicków: - czarne (zwykły user) - czerwone - pomarańczowe - niebieskie czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co oznaczają poszczególne kolory? Z góry dziękuję :)
    • Jak długo może trwać kara na zakładanie wątków? I czy żartobliwe i oddające stan faktyczny we władzach i polityce sformułowania mogą łamać bardzo ogólnikowo sformułowany regulamin??? Jednocześnie chamskie wątki i posty wiszą sobie spokojnie na forum i ich autorzy takoż...
    • Pochwalony! Stara gwardia moderatorów zjadła zęby na tępieniu "siura" na forum Kobieta, dziś na Oślej jest kilka jego wątków pod różnymi nickami. Na forum Kobieta został jeden wątek, o ile czegoś nie przeoczyłam. Pytanie mam takie, czemu kasujecie moje posty demaskujące tego trolla? Taki martinsam1 to jedno z wcieleń siura, który udaje tam homoseksualistę. Czy który z modów ma hopla na punkcie obrony homoseksualistów i każdy post bez głasków nadaje się jego zdaniem do wycięcia? Z wyrazami n...
    • Witam, Chciałbym się dowiedzieć dlaczego administratorzy forum nie interweniują w sprawie forum jelenia góra. Co się dzieję na tym forum: To forum od wielu lat było zaniedbywane przez moderatora, tak że jakiekolwiek dyskusję były spamowane przez grupę kilku użytkowników, atakowali oni wiele osób. Przekleństwa i personalne ataki to był "chleb powszedni" na tym forum. Ostatnio ponoć administratorzy wyznaczyli moderatora i sytuacja uległa dość istotnej zmianie. Pojawiały się ...
    • Poprosiłem o usuniecie postów zawierających moje dane osobowe z wątku forum.gazeta.pl/forum/w,72,137400808,137400808,PKS_w_Dzierzoniowie_upada_Winni_nielegalni_prz_.html (w sumie kilkadziesiąt postów). Do tej pory nie zostały skasowane. W linkowanym wątku nie zabierałem głosu. W linkowanym wątku znajdują się posty osób podszywających się pode mnie, w tym posty ze spreparowaną stopką do mojej strony. Proszę Czerwoną Administrację o wyjaśnienie zwłoki w reakcji na zgłoszenie narusze...
    • tym razem ze zmiennymi numerami. forum.gazeta.pl/forum/w,50,137769925,137769925,Pozdrowienia_dla_ziocenzora_Fucky_you.html te wpisy wysłałam na ośla ławkę: nie wiem ile jeszcze dzisiaj ich będzie. forum.gazeta.pl/forum/w,396,137769864,137769864,Pozdrowienia_dla_ziocenzora_Fucky_you.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,137769844,137769844,Pozdrowienia_dla_ziocenzora_Fucky_you.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,137768628,137768628,Chooj_ci_w_doope_z_kawalkiem_szkla_ziocenzorze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna