Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      forum

forum

(944 wyniki)
    • Sezon urlopowy coraz blizej i widac to na forum. Wysyp smieciowych watkow o hotelach, wylotach itp itd Czy ktos na tym forum pilnuje porzadku? Giwi zdaje mi sie olewa cieplym ... sokiem robote.
    • Forum(20)

To forum zaczyna być idiotyczne Piszcie i pytajcie o naprawdę potrzebne informacje związane z egiptem
    • Irhana,kasia_p45,cairo,dariuszow,danan,miriam,karuzela,wojtek się z ledwością pojawia, i wiele stałych i wieloletnich nicków.Te akurat przykładowe ,no bo można by tak wymieniać bez końca.Został deoand,ja jako błądzący,brak aktywności o potrzebnych informacjach nie wspomnę.Więc o co w tym wszystkim biega?Pewno znowu poleci na oślą łączkę.Fakt jest faktem.To forum umiera!!!A chciało by się wymienić poglądy lub wrażenia nawet z potencjalnymi "wrogami".A tu nic.!.CISZA!Czyżby koniec Egiptu i pole...
    • Czemu na forum "Egipt" większość postów to wyszukiwarka hoteli, w dodatku marna bo hotele często sie dublują... Czy wg większości z Was Egipt to oferty hotelowe? Jedziecie do kraju z taką historią jak rzadko który a jedyne co was interesuje to co jest w opcjo all i czy łazienki nie są zniszczone. Jak trafiłam na to forum to myslałam, że jest ono ciekawe, czytam je od kilku miesiecy i coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to forum ma niewiele wspólnego z Egiptem !!!
    • ???
    • Ostatnio rzadziej czytam te forum ale jak już wejdę to zawsze przeczytam jakieś kłótnie, obelgi, wyzwiska i przechwałki:( Co tu się dzieje? Bardzo lubię czytać nowe wątki-może nie te, które ciągle się powtarzają <ile zabrać dolarów do Egiptu itd> ale te, w których opisujecie swoje wyprawy, emocje. Coraz rzadziej można takie poczytać z kubkiem gorącej herbaty:( Może jak już nadejdzie wiosna, a rozgrzewający napój nie będzie potrzebny to będę mogła powspominać w miłej atmosferze f...
    • Mam dość tego szamba, które na tym forum robi wp2007 i Derduch. Obaj są siebie warci i posługują się tak chamskimi zagraniami i chamskim językiem, że rzygać się chce. Obaj uważają, ze są tutaj pępkami świata i całe to cholerne forum to ich własna piaskownica, więc nawet nasr.. w niej mogą! Dla mnie obaj panowie od bardzo długiego czasu dość jednoznacznie udowodnili, ze są PIENIACZAMI przez duże "P". Sorry, ale nie widzę w ich zachowaniu ani krzty różnicy. Dobraliście sję jak w...
    • Przez 5 lat, największe (zapewne nawet na Świecie) forum zawierające Wasze informacje o hotelach w Egipcie, powoli dogorywa. Jeszcze w zeszłym roku liczyło bite 4 strony opisów hoteli. Obecnie niecałe 2 i ciągle ubywa wątków. Czemu się tak dzieje? Ponieważ zapewne uważacie, że jest ono nikomu nie potrzebne i zakłądacie wątki o hotelach tutaj. Jest mi go poprostu żal, że coś tak wygodnego, gdzie hotele były posprtowane alfabetycznie, gdzie można było w jednym wątku znaleźć wie...
    • Przypomnę jedynie, że jednym z najpopularniejszych źródeł informacji o hotelach w Polsce jest forum Egipt-hotele (opinie turystów). Dzięki jego alfabetycznej strukturze bardzo łatwo jest znaleźć interesujacy nas obiekt. Wróciłeś z Egiptu - napisz kilka zdań o hotelu, w którym mieszkaliście. Jest to nieocenione źródlo informacji dla nowo wyjeżdżających, tutaj zaś wątek o jakimkolwiek hotelu niestety bardzo szybko spada na kolejne strony forum (możesz również swoją opinię zamieśc...
    • Nawet czytać nie warto.O logicznych podpowiedziach nie ma mowy.Zaraz sruuu,to też/a jakże/ poleci.Ktoś lub coś uzurpuje sobie prawo do totalnej cenzury.Tolerowane są wątki typu "lista wylotowa,przyleciałam,wyleciałam,wspomnienia,hotele itp."a natychmiast usuwane typu porady praktyczne do zachowań w hotelu powiedzmy,czy biur podróży,przelotów,pobyt czy zachowanie.Jedno i drugie ważne.Ale czemu działa to tylko w określonym kierunku.Czy aby nie o to idzie,że jak nie wiadomo o co ch...
    • Przeczytajcie , bardzo proszę wątek "Luksor z Hurghady ...." założony przez czatmana1 . Macie jakiś komentarz do tej sytuacji , przecież to paranoja , najpierw sprawa męża cameltravel , teraz opinia , że będą utrudniać życie egiptologowi z wykształcenia , dlatego , że organizuje fakultety , ten facet przecież wspólpracuje tak samo z wieloma biurami podróży. Jeśli dalej w wyniku poradnictwa mają się dziać ludziom jakieś nieprzyjemne rzeczy , to przestańmy się tu logować , a ost...
    • bardzo prosze o publiczne wyjasnienie dlaczego mój wątek - kto we wrześniu do Egiptu został skasowany, natomiast bez problemu widnieją posty - kto do ..określonego hotelu ... w terminie xxx? Skoro mój wątek tak bardzo zaśmiecał to szanowne forum to dlaczego toleruje siew kółko powtarzajace posty o deklarację Sinai only, aktualny kurs wymiany czy wycieczki fakultatywne z xxx. Czyżby to było Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - jedni są lepsi od drugich?? Pomysł na wątek - kto, gd...
    • Ponieważ, jak sam zresztą uprzedzałem Miriam76, Polacy są niereformowalni i uważają, że porządek na forum, to zamach na ich wolność wypowiedzi, postanowiłem zamknąć z końcem tygodnia forum Egipt-hotele. Macie racje, róbta co chceta i gdzie chceta. Pozdrawiam PC_M.
    • Wszystkich zainteresowanych wyjazdem do Izraela zapraszam do dyskusji na forum o tym kraju,
    • Napisałem wczoraj nowy wątek a dzisiaj go nie ma kto jest taki władny aby usuwać wątki ? Miałem pytanie do janusz.amir o Kair jak się poruszać bo był parę razy i by podpowiedział a tu brak wątku
    • Może doczekam się odpowiedzi dlaczego usuwane są tematy na tym forum. Po ostatniej waszej działalności - gdy zostały usunięty wątek który załozyłem, a następnie gdy o tym napisałem to również temat został usunięty bez słowa kometarza z waszej strony.Na podstawie tych działań mam przekonanie, że na tym forum została wprowadzona swoista cenzura. Jeszcze raz wam przypominam, że jesteście tylko jego opiekunami a nie właścicielami tego forum. Mam zamiar zgłosic wasza działalnośc do osó...
    • Cóż,widzę tu pełno negatywnej energii i proponuję zakopać topory wojenne.Większość ludzi właśnie planuje wyjazdy i wchodząc na to forum widzi przekamarzanie się i niemiłe uwagi.Każdy ma własny pomysł na życie i podróże.Postarajmy się nie zaśmiecać forum negatywną formą przekazu.Pozdrawiam.Sali.
    • fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,57481886.html może uda sie i stworzą nam odrębne forum foto-co wy na to ?? dodawajcie swoje zdjęcia !! musi nas być duuużo aby zechcieli odłączyć nasze foto forum Egipt od fotoforum kraje arabskie :) Ewa
    • Prośba ta nie jest z mojej strony podyktowana jakimiś chęciami wprowadzania porządków, lecz jedynie chęcią zgromadzenia jak największej ilości informacji dotyczących hoteli w jednym miejscu. Pomyślcie jak niewiele osób korzysta na tym forum z wyszukiwarki (1%?!), a teraz zastanówcie się, czy podając odpowiedź np. na temat podgrzewanej wody w basenie, All Inc. w danym hotelu, czy godzin otwarcia barów, nie odpowiadacie zaledwie jednej osobie, gdyż wątek spewnością za kilka dni spa...
    • Witam! Postanowilam zalozyc forum Egipt .Nowe forum powstalo z kilu powodow. Chcialam , by nowe forum bylo podzielone na dzialy i tematy , ktore ulatwilyby poruszanie sie po forum , poza tym mysle , ze duza zaleta nowego forum jest mozliwosc kontrolowania wypowiedzi osob , ktorych jedynym celem jest prowokowanie klotni i mieszanie na forum. Serdecznie zapraszam do tworzenia nowego forum , gdzie w milej atmosferze bedziemy mogli porozmawiac o Egipcie i poszerzyc swa wiedze o tym piekn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się