Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      forum

forum

(1451 wyników)
    • Wiecie co, ale bez sensu. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Jestem serio wkurzona. Założyłam przedwczoraj wątek o spodniach, w którym wypowiedziało się sporo dziewczyn, z sensem i pomocnie i z dygresjami. CHCIAŁAM TEN WĄTEK ZAŁOŻYĆ NA EMAMIE, bo lubię to forum i chciałam poznać opinię [b]piszących TU osób[/b]. Wisiał jeszcze przed chwilą na pierwszej stronie, a teraz już fru, okazuje się, że ktoś przeniósł go na forum Zakupy. Ja nie wiem, kto tam pisze. W ogóle nie bywam na tym forum. Nie wiem...
    • Pamiętacie jak to się zaczeło? U mnie ponad 10 lat temu pracowałam w małej firmie. Akurat był martwy okres i nic się nie działo. Chłopaki weszli na forum i przeczytali rycząc ze smiechu post o dziewczynie która opowiadała że puściła przez przypadek facetowi bąka w twarz podczas minety. To chyba nie była emama ale na pewno gazetowe forum Weszłam z ciekawości o co tyle śmiechu i zostałam. Jakoś trafiłam na ematkę, przejrzałam ileś tam wątków. Odgrzebałam jakiąś staroć i w poczuciu że ot...
    • Jeśli tak, to z jakiej przyczyny? I na jak długo? I dlaczego wróciłyście? :D :D :D Ja zrobiłam sobie kiedyś odpoczynek od forum, bo był taki wątek, który potwornie mnie zbulwersował i odebrałam go wręcz boleśnie (a nie był to wątek osobisty i mnie dotyczący). Po prostu nie wyobrażałam sobie funkcjonowania w 1 przestrzeni, nawet wirtualnej, z kimś, kto głosi TAKIE poglądy. Akurat to dotyczyło kwestii, w których dla mnie nie ma zmiłuj. Po pewnym czasie weszłam na forum i przekonałam się, ...
    • Przecież to są poważne sprawy, ważą się losy majątków/pieniędzy? Dlaczego w takich poważnych kwestiach nie idziecie do prawnika?
    • Kiedys pisywalam tu pod innym nickiem, potrafilam bronic swoich racji i przekonan, ale duzo mnie to nerwow kosztowalo. Bardzo sie przejmowalam jak mnie ktos z blotem zmieszal, dogryzl. Bywalam wsciekla, smutna. Jest tu kilka nickow ktore dokopywaly mi wrecz dla zasady, moglam napisac ze jest ladna pogoda i to byl powod do wypomnienia mi tekstow sprzed lat i nasmiewania sie z tego czy owego. Ale znalazlam sposob na wspolzycie z ematka. Jak widze ze post/temat kontrowersyjny to pisze RA...
    • Jest sobie zła Jola bo paczki itd. I jest reszta forum podzielona na dwie części kobiet mądrych,które naprawdę się szanuje i z przyjemnością czyta,często korzystając z ich rad oraz tych,które są tu aby... No właśnie aby niszczyc,opluwac,dopóki niszczymy same siebie ok. Jesteśmy tutaj z własnej woli i świadomie zgadzamy się na to. Jednak kiedy robi się chlewnie i cyrk z tak poważnych,przykrych spraw jakie były tu od wczoraj poruszane albo non stop jedzie się po kobietach,które z jakiegoś sobie...
    • Był sobie wątek dotyczący zmiany w przepisach. Nowej, dla niektórych matek bardzo istotnej. Wyleciał. Ktoś się domyśla dlaczego? Bo rozumiem, że skoro nie ja ten wątek zakładałam, to nie mam prawa pisać do moderacji z pytaniem "dlaczego"? Temat mnie interesuje, chętnie sama założyłabym podobny wątek, ale nie mam pojęcia jaki przepis został złamany. Post założycielski zawierał link - może adres był nieprawomyślny?
    • Poleccie prosze jakies forum nowotworowe prezne. TydIen temu na raka zmarla moja Mama I jedna rzecz nie daje mi spokoju. Nie spoczne dopoki sie nie dowiem. Dzieki.
    • Od 2 dni nie moge wejsc na forum Male Dziecko! Na innego gazetowe fora wchodze a tam nie da sie. Ciagle pisze ze Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. A wiem ze inni bez problemu wchodza. Wiec o co chodzi ? ze ja nie moge wejsc ? Czy to poprzez logowanie czy bez logowania nie da sie.
    • Czy zdarza wam się nie przesypiać nocy przez zamartwianie się problemami forumek o ktorych tu czytacie? Czy normalny człowiek moze się zamartwiac az do tego stopnia ludzmi których nie widział na oczy i tak na prawde niewiele o nich wie? Otóz według mnie absolutnie nie i odnosze wrazenie ze tak jak niektorych ponosi w necie hejt , negatywizm tak innych sztuczne miłowanie blizniego forumowego.Jak czytam kawałki o tym że komuś łzy pociekły bo dziecko jakiejs forumki uderzyło sie w głowke o...
    • Zamiescilam jakis czas temu watek dotyczacy zdrowia mojego dziecka i zostal on usuniety z forum, jako niezgodny z tematyka, Chcialabym wiedziec, jaka wiec jest tematyka tego forum, ktore z nazwy nie jest tematyczne. W moim watku prosilam inne emamy o pomoc w zdiagnozowaniu problemu mojego dziecka (natury zdrowotnej). Dlaczego inne watki dotyczace antybiotykow albo sasiadek lubiacych lub nie lubiacych seks oralny sa zgodne z tematyka i kto o tym decyduje?
    • Do czego chętniej przyzna się ematka na forum? Do tego jakie ząbki (po raz setny zresztą) ma jej dziecko niż do tego gdzie pracuje. Ktoś wie czemu? Bez wątpienia jest to jakaś specyfika (pewnie każdego) forum dyskusyjnego. Macie podobne zaobserwowane typowe, stadne zachowania na forach?
    • W zeszłym roku któraś wrzuciła coś takiego, ale nie mogę znaleźć wątku, bardzo to było ciekawe. Chciałabym sprawdzić, czy w tym roku trochę bardziej oszczędzałam się na forum ;) skąd to wytrzasnęłyście?
    • Przez ostatnie 3tyg weszlam tu tylko 2 x. Mimo ze bylam prawie nieustannie w podrozy i mialam mnostwo spraw do zalatwienia to przeczytalam w tym czasie 7 ksiazek i niezliczona ilosc prasy. I naszla mnie niezbyt blyskotliwa refleksja ze siedzac na forum marnuje czas, czesto niewysypiam sie by czytac jakies watki ktore wnosza w moje zycie...no wlasnie, co? Niestety naprawde niewiele. A wiec - eksperyment. ROK bez forum. Moj nastepny wpis 14go lipca 2013r. Chyba ze bedzie koniec swiata ...
    • I powiem wam, dla mnie to jednak straszna meka. Nie dalabym rady dzien w dzien. Malo tego, watek, w ktorym pisalam przez cztery godziny wylecial w kosmos. Patrze i oczom nie wierze, nagle znikl. Tak jakby cztery godziny mojego zycia wyparowalo w niebyt. Dziwne uczucie. Naprawde lubiecie tu pisac? Szczerze mowiac boje sie nacisnac "wyslij". Ale zanim wysle. Przyszla mi do glowy jeszcze jedna mysl. Zakladanie watkow mozna przyrownac do grzebania w ludzkich mozgach. To jest troche pociaga...
    • proszę mnie nie posądzać o złośliwość bo nic mi do cudzego wolnego czasu, jestem po prostu ciekawa. Zaglądam tu raczej rzadko, jeszcze rzadziej się udzielam, pomimo, że ematka bardzo wciąga - nie mam po prostu czasu na częstsze wizyty na forum. Zauważyłam porażającą aktywność niektórych nicków - i z tego co się zdążyłam zorientować "nicki" mają dzieci, pracują zawodowo, ogarniają dom plus oczywiście sporo czytają, chodzą do kina i z poziomu elokwencji widać, że często zaglądają do gazet. ...
    • siedzicie tam, zaglądacie? Bo ja kiedyś siedziałma, teraz zaglądam i mam wrażenie że to jedno z "najdenniejszych" for ost czasu - tam może 1 ciekawy temat pojawia się na 50 innych, ludzie się wypowiadający to TRAGEDIA, teksty D>N>O.
    • Wiem, blondynka ze mnie, ale założyłam wątek, plany mam na dysku, niestety, nie mogę ich załadować i wysłać całosci na forum.
    • Czy moglybyscie kibocowac na forum sport? i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce?
    • Piszę tutaj bo wiem, że dziewczyny z forum i tu zaglądają. Od dwóch dni wyskakuje mi wiadomość, że podane forum nie istnieje lub jest nieosiągalne :( Coś się pochrzaniło w ustawieniach i tak zostało :( Na inne rówieśnicze fora zamknięte wchodzę normalnie a to jedno mi wcięło. Mam je w ulubionych. Czy tylko ja mam ten problem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się