Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      forum

forum

(4292 wyniki)
    • a nawet dwóch, a forum Niepełnosprawni ani jednego? Naprawdę aż dwóch osób potrzeba, by rozwiązywać problemy osób LGBT (tak, admini zajmują się również doradzaniem userom w kwestiach osobistych) i usuwać obraźliwe wpisy? Natomiast niepełnosprawnym nie trzeba ani doradzać, ani usuwać spamu? I proszę mi nie pisać o cwanej fundacji, która udziela tam śmiechu wartych porad.
    • Cześć, W najbliższym czasie będę zajmował się zmianami na mobilnej wersji naszego forum (dostępnej przez smartfony). Chciałbym Was w związku z tym zapytać o kilka rzeczy, które pomogą nam wytypować obszary, na które powinniśmy zwrócić największą uwagę. 1. Czy korzystacie w ogóle z mobilnej wersji forum? - Jeśli tak, to w jakich sytuacjach? - Jeśli nie, to dlaczego? (nigdy nie przyszło Wam do głowy? próbowaliście, ale coś Was zniechęciło?) 2. Co zazwyczaj robicie podczas wizyty na...
    • Od dłuższego czasu mam problem z uporczywym nękaniem na forum psychologia. Nie zgłaszałam tego do moderacji w nadziei, że poradzę sobie sama. Jednak od kilku dni sytuacja trochę wymknęła się spod kontroli i dwie użytkowniczki zaczęły intensywniej atakować mnie w swoich wpisach. Dałam się ponieść emocjom i odpowiadałam tym samym, niestety. Wczesnym rankiem wpisów nie było już, zostały usunięte, jednak użytkowniczki leda16 i clarissa3 nadal atakowały mnie obraźliwymi wpisami, na które starłam s...
    • Jak mam zamieścić przekaz informacyjny ponad postami i jakąś ikonę z hasłem przewodnim dla nowego otwartego forum, bo ślepy jestem .... forum.gazeta.pl/forum/f,251189,Forum_z_Dusza.html Z góry dzięki za pomoc ~ morfi ~
    • Przed chwilą przeglądałem coś odnośnie FB. Natknąłem się na poniższy fragment. "- To prawda, że Facebook skupia się na rozwiązaniach technologicznych, a niewystarczająco dba o emocje użytkowników rozumiane jako łatwość korzystania przez nich z serwisu - mówi Krzysztof Majkowski." Generalnie chyba wieszczą tam upadek FB. Czy administracja czytuje takie art. ? wyborcza.biz/biznes/1,100896,16898410.html#live
    • przez kategorie? Wersja mobilna. Gdzie nie spojrzeć, same kancelarie odszkodowawcze :) szanowna administracjo, przestańcie dłubać i oddajcie lepiej menu.
    • W najbliższych dniach Forum będzie miało wygodną wersję na telefony. Zmiany obejmą między innymi: - większe, dostosowane do małych ekranów czcionki - wygodniejsze pokazywanie ulubionych wątków i forów - szybsze ładowanie się stron Przykładowy wygląd forum: [img]https://blox.blox.pl/resource/forum_mobilne.jpg[/img] Mamy nadzieję, że wersja mobilna się Wam spodoba :) Jeżeli będziecie mieli uwagi albo znajdziecie błędy w działaniu wersji mobilnej, prosimy o dodawanie ich w tym wątku...
    • Z niewiadomych powodów adminka "listopadowe mamy 2013" skasowała forum, nie powiadamiając wcześniej nikogo o swojej decyzji. Forum rozrosło się i wiele osób chce kontynuowania go.Czy jest możliwość odzyskania całego forum lub przeklejenia skasowanych wątków do nowego forum "Listopadówki 2013 beta"
    • Jeśli tak, to proszę o pomoc. Zamiast zamykać chciałabym przekazać prawa właściciela innej osobie.
    • Tajemnicza sprawa. Na (beznadziejnym obecnie) forum Góry pojawił się wątek na temat , głównie z ofertami noclegów i gastronomii. Skrytykowałem ten serwis, jako zawierający materiały (zdjęcia i teksty) pochodzące z innych serwisów. Po usunięciu przez ciemne moce mojego postu uzyskałem następujące wyjaśnienie od administracji forum. Cytuję in extenso: [i]Witam, reklama na forum jest płatna. Pozdrawiamy, Administracja Forum Gazeta.pl ----- Oryginalna wiadomość ----- Od: "kornel-1 Gaze...
    • Od pewnego czasu forum opanował troll mair, równolegle występujący pod innymi nickami na innych forach. Mair robi rażące błędy ortograficzne, jest prymitywny, najczęściej bełkocze bez sensu, podlizuje się moderatorowi, licząc, że ten łyknie pochwały i da mu nietykalność. Używa najgorszych wyzwisk, bo wie, że moderator nie zareaguje, bo go "kupił" potraktowaniem jako kumpla. Kocha poniżać ludzi, śmiać się z nich, uwielbia dręczyć innych i oszukiwać. Szpieguje forumowiczów zadając pytania...
    • Na moim forum: forum.gazeta.pl/forum/f,169218,Chinski_Motocykl.html brak około 90% wątków - technicznych pomimo że liczba przy nazwie forum wskazuje prawidłową liczbę wątków. Czy ktoś z adminów może oświecić co się stało i co zrobić aby było wszystko widoczne?
    • Kiedy klikam ny kraj to wyskakuje ze "to forum nie istnieje". Jeśli to chwilowe to trwa już dość długo.Mianowicie od soboty.
    • Jak zauważyliście, na forum była awaria - przepraszamy. Jeśli są jeszcze jakieś błędy, bardzo proszę o przesyłanie informacji na forum@agora.pl
    • Komunikaty "forum jest niedostępne" najwyraźniej nie pojawiają się (przy próbach dotarcia na niektóre fora) na wszystkich przeglądarkach. Przykładowo - forum "nauka" jest niedostępne w Firefoxie, lecz dostępne w Internet Explorerze. Ponieważ większość zapewne ma Internet Explorera nawet jeśli używa sensowniejszej przegladarki, jest to jakieś wymuszone wyjście. Swoją drogą fajni fachowcy się zabrali za robotę, nie?
    • Proszę o przeniesienie forum z działu Nauka i edukacja do działu Hobby (). Dziękuję. Kornel
    • Niejaki "kluska11" od kilku dni obraża forumowiczów niewybrednymi inwektywami na forum "Publicystyka", w wątku poświęconym rozmowie z min. Kudrycką, zaśmiecając przy tym ów wątek postami zupełnie nie na temat: forum.gazeta.pl/forum/w,904,133724322,,Studenci_sie_skarza.html?v=2 Jeden z przykładów jego obraźliwych postów: [i]Te, kocur... kluska11 07.03.12, 06:39 Odpowiedz ty tutaj czego? Z ktorejz to ciemnej nory zes tutaj przypelz paskudny wymiocie* duetu aeogameo-zybben? I...
    • Mój problem dotyczy forum pod aktualnościami gazetowymi. Od pewnego czasu nie mogę publikować odpowiedzi pod wątkiem. Napisać mogę, wyświetla się komunikat, że news jest zapisany poprawnie, mam nawet tę wiadomość wyświetloną w swoim profilu na ludzie.gazeta.pl. Ale komentarz nie wyświetla się pod artykułem. Niezależnie od tego czy jestem zalogowany czy nie - nie ma go. Błąd jest strasznie irytujący, bo czasem piszę jakiś komentarz, ktoś się do niego odniesie, a ja chciałbym odpowiedzieć...
    • Aleście schrzanili. Wypowiedzi podartykułowe to totalne dno. Po co było zmieniać dobry styl forum?
    • Dlaczego zostalo skasowane forum Kalejdoskop?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się