Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      forum

forum

(575 wyników)
    • Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl, zostając moderatorem forum Moda. to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login. Jeśli chcesz zostać moderatorem innego forum redakcyjnego, napisz i podaj link do tego forum. Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl Czeka...
    • Dlaczego właściwie nie ma tu rozmów o modzie? Pojawiają się wątki o sklepach, historie z cyklu "co pasuje do" albo "co włożyć z okazji", trochę o celebrytkach źle lub dobrze ubranych, ale samej mody niewiele. Forum mogłoby się nazywać "Ubrania i sklepy". Chętnie poczytałabym dyskusje o kolekcjach, stylach, projektantach, pokazach, mogłabym się czegoś nauczyć. Czy są tu osoby, które interesuje moda jako przemysł i/lub zjawisko kulturowe?
    • Nawet na "Oszczędzamy!" i "Książkach" można, a na forum, gdzie to by było chyba najbardziej uzasadnione - nie. Czy ktoś może mi wytłumaczyć ten paradoks?
    • Tak z 7 lat wstecz?Początki były najlepsze,było tyle super dziewczyn,które teraz poznikały stąd.Ciekawe czy podczytuja to forum .Poamietacie helenę 25,anexę,roodanaserio,agul,gandzię,i wiele wiele innych??Teraz na forum zagladam bardzo rzadko,nie jest juz takie jak kiedyś.Pamietacie te słynne awantury forumowe prowokowane przez trolli internetowych,hehehe.Teraz jest kilka fajnych osób które lubie czytac-szczególnie issey_iyake z mody i nessie z tego forum.
    • Cześć, nieczęsto zaglądam na fora internetowe. Ale jak już się pojawię (raz na kilka miesięcy) do zabawiam dłuzej. Interesują mnie trzy fora tematyczne: URODA, MODA, NARTY. Powiem Wam, że to forum: MODA ma największą klasę. Po pierwsze jak mam pytanie czy chcę się podzielić (nawt głupim) spostrzeżeniem to zawsze jestem traktowania miło i grzecznie. Dziewczyny są uprzejme, mają dużą wiedze i ciekawe spostrzeżenia, którymi sie chętnie dzielą. Niewiele tu pyskówek, mało chamstwa i te...
    • dlaczego _jednorazowe_ umieszczenie posta o nowopowstałym forum zostało potraktowane jak spam? tworząc forum o podobnej tematyce chciałabym, żeby wiadomość o nim dotarła do osób zainteresowanych. czy każdemu kogo uznam za potencjalnego zainteresowanego mam wysyłać osobne zaproszenie? a może powinnam stworzyć kilkanaście nicków, każdemu wrzucić w sygnaturkę link do nowego forum i dopisywać komentarze do innych postów? zamiast tego wybrałam drogę wprost, zawiadomić. co zostało wyk...
    • Uważam, że na tym forum powinna być możliwość dodania zdjęć. Jest to bardzo przydatne! Np. kupujecie albo dostajecie jakiś ciuszek i nie wiecie czy jest modny tej jesieni. I hops - robicie fotkę, wstawiacie i już. Nie trzeba przez pół postu opisywać o jaki ciuch chodzi jak wygląda, nikt nie wie o co biega itp itd. Nie uważacie?
    • Co się dzieje? Dziewczyny zachowują się jak wściekłe amazonki.Krytykują,są zgryźliwe naskakują jedna na drugą.Zakładają durne,złośliwe wątki w stylu"powiadomcie mnie jeżeli kochanica znowu poprosi o cośtam". Na dodatek jakiś szajbnięty,emocjonalnie popaprany zbok podszywa się pod połowe naszej modnej ekipy i w każdym wątku umieszcza albo jakieś ohydstwa albo wyskakuje z niemoralnymi komentarzami. A nasze kochane moderatorki pozwalają mu się panoszyć. Do tego LaP pisze coraz więcej pos...
    • W związku z ograniczeniami technologicznymi nie możemy trzymać jednocześnie dwóch forów ze zdjęciami. Dlatego wyjścia są dwa: 1.) Przekształcamy Forum Moda w FotoForum Moda. Tak jak na zwykłym Forum będziecie mogły dyskutować w wątkach bez zdjęć. Będziecie mogły łatwiej zamieszczać zdjęcia w wątku. 2.) Pozostawiamy Forum Moda i wyłączamy (już jutro) możliwość dodawania zdjęć. Zdjęcia będziecie mogły zamieszczać na istniejącym FF Moda. Wybór należy do Was. Które wyjście wybierac...
    • Zapraszam na nowe forum prywatne "DLA BIUSCIATYCH!!!:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Kto ma klopot z zakupem bielizny czy kostiumu kapielowego na duzy biust - albo juz ten problem rozwiazal i moze podzielic sie doswiadczeniami - zapraszam serdecznie!!! Wymieniamy sie adresami sklepow, markami modeli godnych polecenia, doswiedczeniami z przemilymi ekspedientkami:), moze nawet nieudanymi zakupami (np. zle dobrany kostium). Mile widziane wszelkie watki o pielegnacji biustu! ...
    • dlaczego po raz wtory pojawia sie watek tyczacy jednej sprzedawczyni z allegro, a raczej jej aukcji i zdjec zamieszczonych (mowie tu o pani w okularach i jej tuniko-swetrach)? proponuje drogiej moderatorce zrobic cos z linkami allegrowymi, spam sie szerzy, az niemilo. od reklam sa inne fora. moze by tak kasowac, albo zmieniac linki na forach? inaczej funkcja moderatora traci swoj sens. troche zaangazowania drogie panie, albo jakas zmiana w sferach rzadzacych?
    • Zapraszam wszystkie wielbicielki ciucholandow i komisow czyli ogolnie odziezy z drugiej reki na nowe forum- tylko dla nas- Ciucholandy i komisy -link- ponizej. Anula36
    • Liczę na ciekawą dyskusję:) Ja muszę się przyznać,niestety,że coraz częściej łapię się na tym,że to forum jednak coś dla mnie znaczy:)
    • Dzis rano, w sumie przez przypadek, pierwszy raz weszłam na to forum (ogólnie nie bywam na tego typy stronach) i jestem w szoku. Pozytywnym oczywiście:) Ja sama interesuję sie modą i na ten temat moglabym gadac godzinami, ale tak się składa, że nie mam z kim, bo pochodze z małej miejscowości, gdzie najnowsze trendy docieraja tak gdzies po roku... lub nie docieraja w ogóle;) A rozmowa z moimi koleżankami na temat "Co myślisz o HOUSE" czy "RESERVED", lub "czy podoba im się styl S....
    • Zapraszam na nowe forum tych którzy szukają dobrego krawca albo sami fajnie szyją.Zapraszam wszystkich kryptoreklamiarzy i nieobiektywnych banerowców mogących polecić pracownię z której korzystali.Pokażcie sie młodzi projektanci i odważni krawcy. Sztywniakom ze znakomitym i niepodważalnie dobrym gustem plującym jadem dookola i niekonkretnym megalomanom pragnącym opowiadać wszystkim o ilości ciuchów w swojej szafie wstęp wzbroniony.
    • Mężczyzna - podpisane zettttrzy.La parisienne?
    • Ja ok. godzinę. nie mam niestety czasu ma dłużej, a szkoda, bo chętnie bym się udzielała na forach, a czasu brak, jedynie pozostało mi podczytywanie.
    • forum.gazeta.pl/forum/w,212,113656222,113656222,Kobiety_sa_glupsze_spolecznie.html czy to wystarczy aby ostatecznie zbojkotować simbady?
    • jesteście jakieś popierd....To nie forum humorum ale MODA, więc na temat! Jak mnie wkurwiają takie docinkowe odp...laska potrzebuje porady, a Wy? Co sobą reprezentujecie? Myślicie, że jesteście lepsze, pisząc o sobie "jestem pewna siebie, nie mam kompleksów, ubieram się tylko w najlepsze firmówki, żadnej tandety, kiczu itp..."bleeee, żygać się chce czytając to. A tak w rzeczywistości (czyt. na żywo) jesteście pewnie zakompleksione dziewuchy... Nie każdy ma kasę (tak jak WY!) żeby o...
    • jw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się