forum

(766 wyników)
  • ktoś wchodzi teraz bez problemu?
  • Wie ktos? Moze modertorka zdradzi 'tajemnice'? Pytam z ciekawosci i moze jeszcze, zeby wiedziec na przyszłość jak szybko wykupicie mi buty ze sklepu internetowego jak tylko ktos da cynk, ze ceny sa przyjazne :-) :-) :-)
  • Prosze o niekasowanie postu, pliss Czy sa chetne forumki na zalozenie takiego forum/podforum? Nie kazdy dostepuje zaszczytu uczestnictwa na forum szafa malucha, a takie miejsca sa bardzo pozyteczne. Jesli uwazacie, ze warto zalozyc takie forum to piszcie.
  • Hej, dziewczyny, Kiedys natknęłam się na takie forum, ale nie mogę go teraz znależć. Jak ktoś ma namiary to bardzo proszę o przesłanie linka Dzięĸi :)
  • Zastanawiam się na wykupieniem reklamy na forum zakupy, proszę o informację forumki, które wykupiły taką reklamę czy uważacie, że to się opłaciło, czy miałyście wzrost sprzedaży, będę wdzięczna za odpowiedzi :-)
  • cześć, chyba przestanę zaglądać na to forum.... bo co chwilę wpadam w nową "chorobę" na coś co polecacie. Dzisiaj np. sanki z popychaczem, automat do chleba i pociąg dla synka. A potem mąż się dziwi, co ja robię ze swoją pensją... Też macie taki problem?
  • Dzieki naszemu forum i radom forumowiczek dokonalam juz dwoch bardzo udanych zakupow. Pierwszy to fotelik Concord Lift Evo, ktory jest po prostu genialny juz dla 2letniego malucha. No i dzis kupilam Inglesine Trip, z ktorej tez jestem bardzo zadowolona. Oczywiscie jakosc wozka wyjdzie w praniu ale wyglad i komfort prowadzenia i jazdy bardzo dobry. Dlatego dziekuje Wam bardzo dziewczyny za dobre rady. :)
  • Bardzo rozbawił mnie jeden post, który pojawił się na forum edziecko, autorka chce coś sprzedać i pomimo, że forum to nieodpowiednie (na tutejszym forum zostałoby to uznane za kryptoreklamę z naganą), a tam proszę lista chętnych długa nawet sama moderatorka wyraziła zainteresowanie ofertą sprzedającej :-) Wniosek z tego taki, że jak ktoś chce coś sprzedać należy to zrobić w podobny sposób i umieścić na stronie edziecko, bo ludzie tam jacyś tacy bardziej chętni, a moderator nader liberal...
  • długo? w jakich mniej wiecej godzinach? dzieki :)
  • wątki o drewnianych zabawkach z 2004 roku tu nam wskoczyły :)
  • Witajcie! Zapraszam na świeżo utworzone forum, na którym chciałabym się zajmować wraz z Wami wszystkim, co dotyczy literatury dziecięcej. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16375Pozdrawiam Iwona
  • Zgodnie z sugestią naszej Moderatorki zamierzam napisać do Administracji, ale najpierw chciałabym mieć jasny pogląd, jakie jest Wasze zdanie? Przenoszenie na fora regionalne wątków zakupowych, które w tytule i treści zawierają nazwę miasta/regionu ma zapewne ożywić owe fora, ale czy jest to działanie z korzyścią dla naszego forum Zakupy? Napiszcie, czy jesteście za takimi działaniami, przeciwko, czy może jest Wam to obojętne? Bardzo proszę o wypowiedź wszystkie Forumki - i te pis...
  • Jako moderator społeczny będę tu odtąd czuwać na wypadek spamów, reklamy itp., czyli ogólnie rzecz biorąc będę tu sprzątać w razie potrzeby ;) Liczę na ciepłe przyjęcie w Waszym gronie. Mam nadzieję na owocną współpracę i konstruktywne uwagi. Życzę wszystkim przyjemnego forumowania, pełnego szacunku i przyjaźni. Pozdrawiam serdecznie forumowiczki i forumowiczów eDzieckowych Zakupów Sweet_Joan
  • Bo może i tu są jakieś trendy...
  • dziewczyny albo ja ślepa jestem albo naprawdę tego forum aktualnie nie ma na edziecku. Co się stało?
  • Drogie e-mamy, zwłaszcza te "obcokrajowe":))) czy znacie może adres podobnego forum tylko w wersji angielskiej? Chciałabym sobie poczytać w ramach praktyki językowej, he, he.
  • niedługo otwieram sklep stacjonarny +sprzedaż on-line i szukam skutecznych form reklamy [poza marketingiem szeptanym oczywiście :)] Stąd moje pytanie, czy zdarza wam się kliknąc w taką reklamę?
  • Kupiłyście coś ciekawego w Kappahlu ostatnio? Jak tam wyprzedaże - szczególnie dla większych dziewczynek (powyżej 134) i damskie? Byłabym wdzięczna za info, bo by jechać 'na ślepo' mam trochę za daleko ;)
  • forum.gazeta.pl/forum/w,567,116979047,,Kupilam_w_ciucholandzie_czyjas_kurtke_.html?v=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się