forum

(1180 wyników)
  • Od jakiegoś czasu zauważyłam, że forum Uroda to nie to, co kiedyś. Właściwie są tu 3 rodzaje wątków: pytania do issey, ogłoszenia o glossybox i wymianie kosmetyków tudzież durnowate wątki w typie "jak schudnąć albo pozbyć się pryszczy w tydzień" lub kolejne kwękania dziewczyn oszukanych przez gabinety wystawiające się na grouponach. Kiedyś było to żywe forum, a teraz te same wątki są na górze forum przez parę dni. Wiem, że jak mi nie pasuje to mogę się wynieść, ale mam wrażenie że sympatyczni...
  • Witajcie.Uzywam kosmetyków Faberlic.Chętnie poznam wase o nich opinie i skargi, podzielmy się doświadczeniami.
  • Jest tu zbyt wiele jak na mój gust pytań tzw. olanych- czyli pozostawionych bez odpowiedzi. Rzadko na których z dosyć czesto uczęszczanych tak jest. To trochę przeczy z ideą forum. Na modzie zawsze ktoś coś napisze, a tu olewka... a szkoda, bo tak popularny temat URODA, pewnie te bardziej rozmowne i pomocne forumowiczki gdzie indziej rozmawiają, bo tu niewiele odpowiada :(
  • to forum to dno!! kiedys przebywalam tu nonstop ale odkad logują nie ma tu ruchu:( ale odkrylam kafeterie ..tam jest ruch taki ze masakra!i jest to najlepsze forum na calym necia .wam tez polecam..
  • Świnka, zrób z tym coś! Pełno wątków o herbatkach, głodzie, stepperkach i dietkach bez żadnego związku z urodą. Może link do forów Fitness, Diety, Odchudzanie?
  • Wiem, że sporo dziewczyn z Biochemii Urody bywa i tutaj na forum a nie mam możlwości inaczej się skontaktować. Bardzo prosze o kontakt, bo mam ogromny problem z zalogowaniem,mimo że należę do grupy membership, próbowałam wyczyścić cookies i cache ale za nic nie mogę się tam dostać, bo moje działania nic nie dają, jaka na to rada?
  • Zobaczcie ilość wątków i postów, kiedyś było tu o wiele więcej ludzi, to forum żyło ale odkąd tak krzyczałyście o logowanie, forum umarło i same tego chciałyście. Kiedyś tu była kopalnia wiedzy, teraz pustka.
  • Nie wiem czy bywacie na tym forum, jest to forum poświęcone w "walce" z trądzikiem .Ja od roku tam bywam, ale zaprzestałam.Spotkałam się tam z chamstwem, gdy on tym napomknęłam, od razu usunięto moją wypowiedź i zablokowano, w ogóle wyleciałam, dlatego, ponieważ moderatorka miała kaprys, i nie zgadzała się z moimi wypowiedziami, a forum jest po to, by właśnie dzielić się infromacjami. Ostatnio też został zaatakowany mój kolega, wręcz "obrzucony błotem" , użyto obraźliwych epitetó...
  • Zbyt duzo obrazania i pyskowki jest na tym forum. Proponuje watek merytoryczny- czyli jakie tematy powinny znajdowac sie waszym zdaniem na forum a jakie nie. Jakie watki kasowac, a jakie zostawiac(czy np 20 watkow na stronie na temat pomocy niednym dzieciom zwierzakom itd jest dla Was w porzadku?) Co rozumiecie pod pojeciem uroda? oczywiscie jak ktos zechce to moze podac jakies tam argumenty by kazdy watek mogl tu istniec ale nie o to chodzi- sa inne tematyczne fora. Bardzo prosze o...
  • Dziewczyny, kto opiekuje się forum ogłoszeniowym KOSMETYKI?? Tam w ogóle jest jakiś admin, czy te fora wyłączone są spod kontroli i opieki? Grasuje tam jakaś wariatka, przyczepiła się do mnie i utrudnia sprzedaż, zaśmieca wątek. Wyraźnie widać, że nie jest zainteresowana kupnem, ani niczego nie sprzedaje. Założyła oddzielny wątek, w którym pyta - na forum poświęconym sprzedaży głównie używanych kosmetyków - czy jest ktoś, kto kupuje używane kosmetyki, bo ona uważa że to obrz...
  • Dziewczyny, ratunku! Do tego chyba nie ma dobrego forum;) Pilnie kupię od kogoś czarne (ew. ciemnofioletowe)szklane koraliki (luzem, albo niepotrzebne) średnicy ok. 0,5-1 cm, okrągłe lub lekko spłaszczone. Potrzebuje ok. 15 koralików. Jestem z Warszawy. Jeśli żadna z Was takich nie ma, to chociaż powiedzcie, gdzie mogę takie kupić. Dzięki z góry i sorki za głupi topic:)
  • Dziewczyny, odkąd zamienili forum Kosmetyki-Wymiana na ten dwukropek.pl to na naszym forum co trzeci wątek dotyczy sprzedaży a to Avon, a to Oriflame, a to suszarek do włosów. Do tej pory bardzo przestrzegano tego, żeby na forum Uroda znajdowały się tylko rzetelne opinie na temat kosmetyków i ich działania, a nie pseudoreklama czy też jawny handel. Co na ten temat myślicie, podoba Wam się to?
  • Czyje rady okazały się dla was wartościowe, na czyjej opinii możemy polegać, kto jest po prostu sympatyczny? Spędzamy ze sobą czas, zdarza się, że jest miło i kolorowo, ale są też chwile, kiedy nad naszymi głowami toczy się burza ;) Jestem ciekawa, czy i Wy macie tutaj osoby, dla których warto zaglądać na Forum Uroda :) Zapraszam do rozmowy ;))
  • dziewczyny ! wpadalam od czasu do czasu na forum MODA i zauwazylam pewne (gigantyczne) roznice miedzy naszym a "tamtym". nasze jest wspaniale!! nikt sie nie kluci szczerze i trafnie doradzamy i sobie gadamy... jak w bajce!! oby tak dalej!! dzieki ze jestescie!! kocham nasze forum!!
  • jak oduzaleznic sie od forum?!?!, dziewczyny musze pisac magisterke a ciagle tu zagladam (napisze dwa zdania i zaraz zmieniam stronke:/), zagladanie na forum to pierwsza czynnosc jaka robie po właczeniu komputera, a moze znacie jakis sposob na pozbyce sie tego nałogu <hihi> pozdrawaiam Was cipelutko:)
  • Większość wątków dotyczy pryszczy i środków na nie... Wszyscy proszą o rady dotyczące pryszczy... Forumki diagnozują rodzaj trądziku i doradzają coś, co pomoże... Czy to jest forum o trądziku?! W dodatku wszędzie szerzą się podstawowe błędy, co druga osoba uczestnicząca w dyskusji nie potrafi poprawnie napisać postu... Może nastolatki z kompleksami i trądzikiem powinny się zająć edukacją i rzeczywistym rozwiązywaniem problemów skórnych, zamiast przesiadywać na forum i oczekiwać rad o...
  • tak sobie czytam te posty i uważam że świetne dziewczyny tu są. zawsze myslałam że kobietki są zawistne,że nie podpowiedzą dobrze ,nie doradzą żeby tylko ta druga nie wyglądała lepiej a tu jaka niespodzianka, doradzacie, chętnie dzielicie sie swoimi odkryciami a to w kosmetyjach a to w dietkach .świetnie.jesteście extra dziewczyny. !!!! :)
  • Nie chce, zeby moj post odebrany zostal za reklame, bo nie mam z adminami tego forum nic wspolnego, ale jest naprawde fajne i godne uwagi! Wg mnie przynajmniej, warto byloby zajrzec i rozkrecic co nieco, w koncu kazdy kiedys zaczynal... Miesci sie ono pod adresem: www.atrakcyjna.com/forum A czy Wy macie jakies wlasne typy forum? tylko tych mniej znanych, o ktorych nikt jeszcze nie slyszal... ?
  • Witam Dziewczyny jakiś czas temu przeszperałam wątki w poszukiwaniu porad jak pielęgnować swoją naczynkową cerę i zakupiłam na dzień serum Flavo C 15% na to Bioderma Photoderm AKN 30 MAT na noc Glyco A i był dramat skóra przypominała rybią łuskę flavo C masakrycznie podrażniło mi naczynka skóra była mocno zaczerwieniona z początku myślałam, że to Glyco A ale po odstawieniu nie było poprawy wylądowałam u kosmetyczki po 3 zabiegach kwasem chyba migdałowym skóra odzyskała ładny wygląd kos...
  • Zapraszam na nowe forum prywatne "DLA BIUSCIATYCH!!!:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Kto ma klopot z zakupem bielizny czy kostiumu kapielowego na duzy biust - albo juz ten problem rozwiazal i moze podzielic sie doswiadczeniami - zapraszam serdecznie!!! Wymieniamy sie adresami sklepow, markami modeli godnych polecenia, doswiedczeniami z przemilymi ekspedientkami:), moze nawet nieudanymi zakupami (np. zle dobrany kostium). Mile widziane wszelkie watki o pielegnacji biustu! Cz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się