Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      fuerteventura

fuerteventura

(7 wyników)
    • chce pojechac w grudniu,mozecie polecic hotele,gdzie lepsze plaze?
    • Własnie wróciłem z Fuerteventury,muszę powiedzieć że poczatkowo miałem w planach odwiedzic La Palme ,jakże odmienną od Furteventury,ale los przywlókł mnie na Fuerte,i muszę przyznac że wyspa bardzo zaskoczyła mnie na plus.Spotkałem się wcześniej z opiniami że oprócz pieknych plaż nie ma ona nic do zaoferowania a nic bardziej mylnego,kto nie wypozyczy samochodu na min 2 dni ten wiele starci.Urzekające pustkowia,górzysty krajobraz centrum wyspy przywodzi na myśl troche góry Atlas,na...
    • Witam! Wybieram się w grudniu na Fuerteventurę. bARDZO PROSZĘ O INFORMACJE JAKIE CIUCHY ZABRAĆ? JAKA TAm jest temperatura? CZy w miejscowośco Antiqa jest jakiś supermarket? Czy macie może informacje o promie na Teneryfe i jakie to są koszty z Fuertaventury (ludzie plus auto)?
    • witam serdecznie, rozważamy opcję spędzenia wakacji w wynajętym apartamencie na Fuerteventura lub Lanzarote. Pojawiła się kwestia przelotu i muszę przyznać uczciwie, że nie bardzo wiem, jak mogę znaleźć tani przelot w jedno z tych miejsc najlepiej z Warszawy. To, co wyskoczyło mi po wklepaniu wszystkich danych do komputera - to kwoty rzędu 12 tys. zl. za bilet lotniczy za dwie osoby. Mam więc ogromną prośbe do osób, które mają jakieś sprawdzone drogi znalezienia takich tanich prze...
    • Witam wszystkich. Wybieram się w czerwcu na tydzień z 1,5 rocznym dzieckiem na Wyspy Kanaryjskie. Po przeczytaniu wielu wątków na ten temat zdecydowałam się na Fuerteventure. Ponieważ jedziemy tylko na tydzień i z dzieckiem, więc zwiedzanie odpada. Nastawiamy sie na plażowanie raczej tylko. I tu mam pytanie? Jaką miejscowośc wybrać, gdzie sa najmniejsze wiatry? Nie bedziemy pływać na desce itp. Czy wszystkie plaże na tej wyspie są piaszczyste? Czy nie ma kamieni w wodzie? jest t...
    • Zaciekawiła mnie ofera ecco dotycząca Fuerteventury. Może ktoś był tam z tym biurem? Jak wygląda transfer? Wiem, że lądowanie jest na Gran Canarii, ale co dalej? A może coś o hotelu Bristol Playa
    • czy ktos byl w grudniu na Fuerteventura,ktore biuro podrozy?.W hotelu czy bungalowie,moze ktos akurat wybiera sie?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się