Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      fundamenty

fundamenty

(3 wyniki)
    • biznes.onet.pl/banki-sprzedaja-zle-kredyty,18543,3166322,1,prasa-detal Czyżby początki rozsypywania sie piramidy ????
    • Czy ktoś z Państwa podpisał umowę i widział warunki zabudowy na domy przy Poprawnej. W urzędzie w Wawrze, dzwonił do nich mąż nie chcieli nic powiedziać a Biurze Naczelnego architekta w Pałacu Kultury, bardzo uprzejmie poinformowali, że Warunków zabudowy na 95% nie dostaną. Proszę o wszystkie wypowiedzi bo nie wiem co robić, cena atrakcyjna ale bardzo dużo znaków zapytania, tym bardziej, że chcemy kupić ten dom na kredyt.
    • Witam Wszystkich, czy wiecie coś o tej inwestycji i/lub developerze? Lokalizacja świetna, standard niezły, ceny przyzwoite. Ale słyszałem, że mieli problemy z finansowaniem inwestycji (a konkretnie problemy miał Mostostal Technika, który w związku z tym sprzedał BRE teren z fundamentami) i fundamenty niezabezpieczone stały przez 3 lata, a okoliczni mieszkańcy nazywali to sadzawką dla kaczek (usłyszałem to od starszego człowieka, którego tam spotkałem!)... CZY TO PRAWDA?! Bo jak ta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się