Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      garnek

garnek

(4 wyniki)
    • Jest w trakcie zakupu garnków, naczyń - chcę wymienić dotychczasowe na takie, które nie będę nas dodatkowo "truły" - szukałam w internecie, ale nie udało mi się na stronach wegetrian znaleźć takiej informacji - oczywiście nie chcę kupować jakiś wysoce specjalistycznych - bo te mogę okaząc zbyt drogie - może doradzicie/polecicie coś Pozdrawiam :)
    • Mam takie małe pytanko, a w zasadzie pytanka. Od ośmiu lat nie jem mięsa, w Polsce jakoś radziłam sobie z przyrządzaniem smacznych, niedrogich i dietetycznych (hm... weszło mi w nawyk liczenie kalorii :)) posiłków "bez wkładki", czyli mięska. Jednak odkąd opuściłam nasz "piękny kraj" i zamieszkałam w akademiku (wspólna kuchnia na piętrze, 2 własne garnki i niezbyt zasobna kieszeń), to jakoś zabrakło mi pomysłów na tanie wegetariańskie jedzonko, których przygotowywanie nie zajmuje ...
    • Witajcie! Gdzie mogę znaleźć sklepy indyjskie, a dokładniej takie,w których można kupić masło ghee? Może ktoś wie? Poszukuję na Śląsku, ale domyślam się, że z tym będzie ciężko, więc mogą też być w Warszawie, bo czasem tam bywam. Pozdrawiam, Tifi
    • Hej, Zaginęła mi niestety moja książka kucharska pod powyższym tytułem. A był tam przepis na przepyszną halavę z pomarańczami i karmelem. Czy może ktoś z Was ma tę książkę i mógłby mi wklepać ten przepis? Będę baaaaaaaaaaaaaaaaardzo wdzięczna :-) Zuzka
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się