Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      gaworzyce

gaworzyce

(4 wyniki)
    • moja cora pieknie gaworzyła, ostatnio zaczeła piszczec i nagle przestała nie wydaje z siebie zadnych dzwieków procz głosnego smiechu i marudzenia i płaczu, podobno pokazywanie dziecka do lustra tak sie konczy, nie wierzyłam i pokazywałam cora cieszyła sie piszczała jak zobaczyła swoje odbicie, czy ktoras z was miała tak ze swoja pociecha?
    • Taka bylam szczesliwa gdy kilka tygodni temu Maluch zaczal sie do mnie usmiechac... z czasem bylo coraz lepiej: gaworzyl do mnie (maz sie smial, ze to byly cale "opowiesci"), smial sie, usmiechal. Od kilku dni - koniec... Maly usmiecha sie i "gada" z Tata, smieje sie i gaworzy na macie edukacyjnej a przy mnie jest powazny - patrzy bez cienia usmiechu, przestal gaworzyc, nie odpowiada na moj usmiech, pieszczoty, to co mowie. Czy ktoras z Was tak miala? Co sie stalo? Jest mi tak str...
    • MOJA 4 MIESIECZNA CORKA PRZESTALA GAWORZYC.PRAKTYCZNIE NIE WYDAJE ZADNYCH DZWIEKOW ALE ZA TO ZACZYNA SIE SMIAC CORAZ CZESCIEJ NA GLOS.DUZO DO NIEJ MOWIMY ALE NA RAZIE NIE MA EFEKTOW.PORADZCIE MI
    • Moja córka ma już 6 miesięcy i nie gaworzy, kiedy wasze dziciaczki zaczęły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się