Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      genialny

genialny

(5 wyników)
    • Ten, kto to wymyślił, nie miał dzieci.... Jak miło wstać o 5 :/
    • Dziewczyny RATUNKU!!!!! Moja tesciowa to dobry czlowiek, ale... na Boga-te jej genialne pomysły mnie wykończą.Wczoraj przez jeden taki okrutnie sie pokłuciłyśmy. Pomine jej genialne pomysły typu Cebion Multi-fuuuuj-ona by dawała kropelki soku z cytryny (i na nic ma sie tłumaczenie zeby nie sugerowac sie nazwa CEBION-w końcu to zestaw kilku witamin), albo ten który lubie najbardziej- ona dawala swojemu Miskowi chrząstki od boczku wędzonego do ssania jak tylko skonczył 3 miesiace i zdziwiona j...
    • Zastanawiam się, kiedy można mówic o tym, ze dziecko jest wybitne. Czasami się zastanawiam, czy moją córkę mogę umieścić w ,,przedziale'' dzieci genialnych. Córeczka ma 3 lata, umie liczyc do 15, mówi już bardzo dobrze po polsku, umie powiedziec 4 słowa po rosyjsku, rozróżnia wszystkie kolory i dżwięki (potrafi nazwać dany dżwięk), no i w ogóle szybko nauczyła się chodzic, siadać, mówic itp. Jak sprawdzić, czy dziecko jest genialne? Gdzie wykonuje się takie testy? Z góry dzięku...
    • Mam pytanie do wszystkich mam ktorych dzieci skonczyły roczek lub więcej co moze taki smyk umieć? Zastanawiam sie czy ja mam tak genialne dzecko(???) czy to normalne że 14 mies chłopczyk potrafi wśród 30 książeczek wyszukac akurat tę o ktorą mama prosi, że potrafi znależć tę przy ktorej się tańczy, że przynosi na zawołanie mecedesa z pośród innych samochodzików, szczotkę ,szufelkę, że "zamiata" "odkurza" i robi innych wiele zadzwiwiających rzeczy??? Moze to normalne? Czy Wasze dzi...
    • Moja 18-to mies córcia zaczęła mówić mając 14 mies. Jej pierwszym innym niż baba, tata, mama słowem był but, banan i pasta:-). Teraz gada już jak najęta, nie zdaniami ale prostymi zwrotami. Czy to normalne czy mam genialne dziecko??? Uczę ją też słówek angielskich ( zboczenie zawodowe:-)) tj. mummy, daddy, kitty, dog i o dziwo pamieta!!! Czy powinnam w jakiś sposób rozwijać jej talenty krasomówcze???:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna