Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      glazura

glazura

(7 wyników)
    • czy w Warszawie cena 70zł/m2 za położenie glazury to drogo? I malowanie scian 15zł/m2? Fachowiec od tych cen jest polecany jako bardzo dobry i dokładny, a mi zalezy żeby było napradwe przyzwoicie (wiadomo, lepiej od razu zrobić przyzwoicie niz potem poprawiać, co bedzie dwa razy droższe), tylko nie wiem czy to nie jest jakas starsznie wygórowana cena??!!
    • Jestem na etapie kupowania glazury do łazienki. Chciałabym w miare niedrogą ale dobra. Może macie jakies typy? Gdzie nalpiej kupic?? Obi?? Praktiker???
    • Witam Rozpoczynam remont mieszkania w bloku z lat 70ch. W łazience planuję połozyć glazurę. Aktualnie ściany z elementów betonowych mają przecierkę (zamiast tynku) pomalowaną na olejno. Jest to warstwa bardzo trwała i stabilna i moje pytanie, czy na farbę olejną można kleić płytki, a jeśli tak to na jakim kleju najlepiej?. Czy wystarczy ją przetrzeć papierem ściarnym, czy "podziabać" w miarę gęsto młotkiem? Całkowite usunięcie warstwy farby która odchodzi razam z 1mm przecierką jest bardzo p...
    • jakie płytki polecacie mam do remontu kuchnię , łazienkę i przedpokój mówiono mi , że nie wszytskie sa równe , ale które to? na co zwracać uwagę przy zakupie dziekuję :)
    • Kupiłem płytki gresowe i wykonawca ma problemy z wywierceniem otworów pod baterie, rury, kołki rozporowe... Płytki pękają. Wierciliśmy wiertłami widiowymi, z koronkami diamentowymi. Pani z infolinii producenta (Opoczno) powiedziała, że robi się to urządzeniem, które tnie wodą. Nie spotkałem jeszcze płytkarza, który dysponowałby takim urządzeniem. Czy znacie jakieś sposoby/metody na "bezpieczne" wywiercenie dziury w gresie? Z góry dziękuję za wypowiedzi.
    • Mam pytania, czy można położyć panele podłogowe na stare płytki PCV?
    • Witam Mieszkam w starej kamienicy gdzie podłogi są drewniane (na legarach deskia na deskach jakieś cienkie płyty i gumolit). W kuchni chciałabym położyć kafelki na podłogę ale jest problem z podłogą. Czytałam że można zrobić wylewkę na deskach i wtedy kłaść kafelki.W tym przypadku poziom podłogi podnosi się o jakieś 3 cm. Ja nie mogę sobie na to pozwolić bo w kuchni stoi mały piec co od razu na podłodze. Czy można zrobić coś żeby nie podnosić podłogi.Zlikwidować deski i położyć c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się