grunty

(11 wyników)
  • Od trzech lat Tomaszek Lenard nie jest prezesem spółdzielni. Tymczasem jego brak decyzji przed dziesięciu laty naraziło TSM na straty. Spółdzielnia jak się wyrok sądu uprawomocni będzie musiała zwrócić Nowej Dębie grunty. Tylko dlatego, że gamoniowi nie chciało się czytać pism jakie śle burmistrz z Dęby.
  • Zastanawia mnie jedno, czy właściciele garaży na ul Św. Barbary, chodzi mi o te garaże koło przedszkola numer 15. Mieli prawo zagrodzic dojście do przedszkola od św.barbary. Był to skrót którym wiele starszych osób skracało sobie dojście do kościoła czy na działki. Wczym to przeszkadzało że postawiona została brama. Z tego co pamiętam były prezydent nie wydał na to pozwolenia. Czyżby nowa ekipa w ramach podziękowana za oddane głosy wydała pozwolenie. Takie mojej przemyślenia. Zaraz sie dowie...
  • bo chce żeby tylko na jego gruntach powstawały centra handlowe więc blokuje innych powstawanie. Już wiecie po co poszedł do władzy ? po co sponsorował kampanię misztalerzowi ? już wiecie o co chodziło ? ciemny naród wszystko kupi !
  • Czy ktoś może się orientuje czy Spóldzielnia ma prawo doliczać do czynszu podatek od nieruchomości za mieszkanie własnościowe.
  • Nie pozwólmy aby satanista za nasze pieniadze niszczyl nasza chrzescijanska tozsamosc. wpolityce.pl/artykuly/14171-fala-sprzeciwu-narasta-ks-henryk-zielinski-o-darskim-w-tvp-policzek-dla-chrzescijan-w-polsce
  • Czy ktos z forumowiczów jest obecnie na etapie oczekiwania na wykup gruntów przez TSM od UM? Chodzi o bloki przy ulicy Wyspiańskiego. Mam dylemat czy czekać na uregulowanie stanu prawnego tych gruntów i dopiero wykupić mieszkanie, czy zrobić to już- za nieco wyższą sumę o ok 300-400 zł W spółdzielni twierdzą że potrwa to jakieś 3 miesiące, natomiast głośno jest ostatnio o podobnych sytuacjach w innych miastach, gdzie spółdzielnie ponoć celowo wydłużają, blokują możliwość wykupu, jakieś proce...
  • Otrzymał pismo odnośnie uchwały TSM odnośnie odrebności lokalu? Czy wiecie z czym to sie je?
  • szkola ma duze traktory( bizon i inny sprzet rolniczy) ktore pewnie sa troche warte i pola tez maja sporo, wiekszy zysk by mieli sprzedajac to pole jako grunt rolny lub dzielac na dzialki i sprzedajac jako budowlane, na terenie za parkiem mogloby powstac przeciez osiedle, a szkola wplacilaby kaske na fundusz inwestycyjny i miala lepszy zysk niz z tego pola, zatrudnienie pracownikow, paliwo, ubezpieczenie, oleje, czesci, podatek, a tak by byl sam zysk od miliona to najmarniej te 200 tys ...
  • Sprzedam działkę pracowniczą ok 3 ary w okolicy dawnego Polmozbytu. arabrab2@o2.pl
  • Kto pamięta jak skończyła się historia z roku 2003 kiedy to miasto pozwoliło sobie użyć prywatnego gruntu i wybudować tam szkołę? Miało być jakieś odszkodowanie lub oddanie innych gruntów poszkodowanej firmie. Zna ktoś finał tej sprawy?
  • ciekawa jaestem jakie macie opnie na temat obsługi interesanta w tarnobrzeskiech urzedach oraz na temat sposobu traktowania pacjentow w różnych ośrodkach typu szpital chy rejestracja w przychodni? właśnie zamieszkaliśmy z rodzina w tbg i przyszło mi sporo spraw pozalatwiać niestety: wybrac lekarzy dla nas i syna, zarejestrować się w przychodni i UP, podłączyć internet : krótko mówiąc od okienka do okienka caly miesiąc. i co tu duzo mówić szlag mnie trafia !!!wszędzie warczenie n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się