Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      grypa jelitowa

grypa jelitowa

(4 wyniki)
    • Drugi raz w przeciągu trzech miesiecy dopadła mnie grypa jelitowa. Mineły typowe objawy,jak wymioty i biegunka,zaczełam w miare normalnie jeśc,unikając potraw cięzkostrawnych,ale pozostały okropne wzdęcia ,uczucia przepełnienia,nawet po małych porcjach. Może jakoś mogę pomóc sobie i swemu ząłodkowi,mam dobre wyniku w stosowaniu leków homeopatycznych. Prosze o podpowiedz jak doprowadzic mój zoładek do normalnego stanu.
    • Witam! Wiem, że poniżej był już wątek nt. grypy jelitowej, ale ponieważ jestem zupełnie "zielona" w temacie homeopatii, to bardzo proszę o pomoc i dokładne wskazówki:) A co do sedna sprawy: syn 4,5 roku od 6 marca przez tydzień przechodził grypę jelitową leczoną Gastrolitem i Nifuroksazydem. Po tygodniowej przerwie dostał zapalenia ucha środkowego + antybiotyk. Tydzień leczenia antybiotykiem i następny tydzień przerwy. W zeszłą środę poszedł do przedszkola. Dzisiaj od rana ponown...
    • Proszę doradżcie co moge podać synowi. Od rana zaczęło się z bólem brzucha, potem doszła biegunka, teraz wymioty,nudności. Temperatury nie ma
    • Witajcie! Rok temu rozstałam się z dr J. z Lublina, bo małego doprowadził do zapalenia płuc, o czym tu zresztą wtedy dokładnie pisałam. Do dzisiaj syn pozostaje bez homeopaty (ja "testowałam" na sobie pewną homeopatkę S-S, ale powoli sobie odpuszczam- może o tym napisze w innym watku). Przez ten rok "wyprowadzałam" syna z kilku przeziębień przy zastosowaniu kombinacji różnych potencji Sulfuru, który ponoc jest (był?) jego konstytucją. Na sulfur raczej stawiać już nie powinnam- ob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się