Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      honda

honda

(116 wyników)
    • Witam, zastanawiam się nad zakupem pierwszego motocykla. I mam dylemat pomiędzy hondą shadow a bmw f650. duża rozbieżność chopper a turystyk, ale cóż, jestem tylko kobietą ;) co polecić mogą doświadczeni kierowcy? będę wdzięczna za każde info!
    • witam wszystkich. Co sadzicie na temat tego moto-honda cr500 ???
    • Witam, Noszę się z zamiarem kupna hondy cbr pc31 (f3). Mam już upatrzony model tzn widziałem go raz, co prawda wieczorem no ale zawsze. Motocykl z 1998r. w oryginalnym malowaniu, podobno bezwypadkowy, sprowadzony z Włoch, nie zarejestrowany, cena chyba raczej normalna (7000zł + koszta rejestracji). Motocykl przypadł mi do gustu. To co zauważyłem: jest lekko przytarty z jednej strony, wszystkie kierunki są wymienione - nieoryginalne, po odpaleniu słychać dziwny dźwięk - klekotanie ...
    • Dlaczego Honda robi najlepsze motocykle na świecie. Zapraszam do dyskusji.
    • Który z tych modeli wybrać. Proszę o spostrzeżenia!
    • bardzo proszę o dane techniczne hondy mtx 50 i inofrmacje na temat odblokowania hondziawki.
    • Witam Czy może ktoś zna adres strony z której da radę ściągnąć manual do hondy cbr 1000rr z 2004r Za pomoc z góry dziekuje.
    • cze szukam sobie motocykla za 10000 i ccm 500-1000 Ostatnio miałem ZX6R ale rozbiłem się nią ;P szukam wiec motocykla trochę bardziej stabilnego i wygodniejszego od kawy.Zastanawiałem się trochę nad marka hondy oraz yamahy słyszałem ze są nie do zatarcia. Morze być też jakaś kawa byle dobra
    • Witam mam pytanie dotyczoce przesiadki z hondy ntv 650 na vtr 1000 ntv jezdze dwa sezony i jest troche za slaba a podobajo mi sie vki tylko nie wiem czy vtr nie jest za mocna na mnie co wy sodzicie moze jakies inne propozycje
    • ewentualnie jakaś 5-setka jak er-5 Ma to być pierwszy mój motocykl, no i żeby to był taki sportowo turystyczny. Czy bandit 600 lub hornet 600 to za duży? Jak myślicie 2 cylindy na początek wystarczą czy 4. No i jeszcze chodzi mi o kulturę jakby to powiedzieć momentu obr. Aby silnik był bardzo elastyczny i przebieg momentu miał w jak najwiekszym przedziale obrotów. To chyba na tyle. Jeżeli coś chcecie doradzić to chętnie wysłucham. dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
    • jak w tytule. czy są tu jacyś użytkownicy hondy magna 1100. mam teraz magne 700 i strasznie podoba mi sie 1100. Boje sie tylko troche o dostępność części, bo tego modelu nie ma już w produkcji.
    • Witam interesuje mnie honda transalp 650 lub suzuki freewind 650.Co lepsze??
    • Moim zdaniem najlepsza technika w budowaniu motocykli moze pochwalic sie HONDA. Robi silniki ktore sa najbardziej zywotne i motory hondy maja najlepsze własnosci jezdne. Zadna yamaha, suzki i kawasaki nie maja porownania do HONDY!!! Co wy o tym sadzicie koledzy motocykliscie???
    • czolem, kupilismy z zonka w ameryce poludniowej 2 hondy nxr 125 Bross (takie nasze xr 125 l) czekamy na rejetracje w Limie, Peru i jedziemy z koksem po Peru, Chile, Boliwii, Argentynie i Brazylii robie ten watek bo pewnie bede potrzebowal porady bardziej doswiadzonych ludzi i od czasu do czasu pozwole sobie zadac pytanie pierwsze jest takie: czy jest ktos na forum kto ma w krau taka honde xr 125 l chcialbym nawiazac kontakt dziekuje wszystkim ktorzy pomogli mi wykokoscic si...
    • szukam osoby z doświadczeniem przy zakupie moto z okolic warszawy.
    • Widze tu wiele watków o hondach shadow i magna. To najgorsze motory . Ruda tez ma shadow z tego co czytam i to stara . CZESCI DO TYCH MOTORÓW SĄ NIE DO DOSTANIA. I KOSZMARNIE DROGIE. TRZEBA CZEKAC MIESIACAMI NA JEDNĄ CZESC DO TAKIEGO STAREGO CHOPPERA..NIE KUPUJCIE STARYCH CHOPPERÓW Z LAT OSIEMDZIESIATYCH MARKI HONDA BO BEDZIECIE ŻALOWAC.
    • nigdzie nie mogę go znaleźć. Czy będzie pasował taki? allegro.pl/item441413564_filtr_filtry_powietrza_honda_cmx_450_fpw_7.html Motor jest z 98r
    • Kupilem dzisiaj w EMPIKU nowa gazete o tematyce motocyklowej: "WMC Wiadomości Motocyklowe"!! To tania gazeta (kosztuje 2,40 zl) zawiera swietne, porownawcze testy motocykli: Yamaha R1,Honda Fireblade,Yamaha R6,Ducati 999S,Triumph Daytona 675,Kawasaki,Suzuki GSX - R600,Suzuki GSX - R750,Suzuki GSX - R1000. Znalazlem w niej rowniez prezentacje i testy nowej HONDY CBR600RR na rok 2007'!!! Super gazetka! Maja nawet strone www.wmc.media.pl, looknijcie. pozdro, Zbig
    • witam mam problem z motorkiem, jako jego nowy i raczej zielony uzytkownik prosilbym tych bardziej doswiadczonych i zorientowanych o rade: motor na autostradzie nagle stracil moc, przestal ciagnac i stanalem :( nie chcial ponowanie odpalic, na pych tez nie na poczatku myslalem, ze moze zabraklo benzyny (cos zle wyliczylem), ale nie, wciaz toche jej bylo w baku przelaczylem kranik na reserwe, ale wciaz nic (tu mam pewne watpliwosci o pozycje kranika, przed odjazdem nie sprawdzilem jego p...
    • Dostałem hondę XL 600 (bez instrukcji obsługi), przejrzałem poszczególne podzespoły i zauważyłem ubytek oleju- jakim olejem uzupełnić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się