honda

(4 wyniki)
  • Witam serdecznie Moja córka ma rok i 2 m-ce waży 9kg i już lada chwila głowa zacznie wystawać z obecnego fotelika. Do tej pory miała maxi cossi city. Chciałabym wybrać małej fotelik wiadomo bezpieczny, wygodny, żeby trochę się "rozkładał" kiedy dziecko uśnie, zakładaliśmy wydać do 1000zł. Mamy hondę accord - piszę to bo rozważaliśmy Tobiego ale podobno do hondy nie bardzo - chodzi o wystające zapięcie, myślałam o Romerze King Plus. Jestem laikiem w tej kwestii więc będę wdzięczna za pomoc...
  • Ilheny, witam i proszę o pomoc w wyborze fotelika! samochód jw. rocznik 1999. Problem mamy taki, że córka w wieku 15 m-cy jest drobniutka i waży zaledwie 8600g przy wzroście ok.80cm. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że następny fotelik dla dziecka - przodem do kierunku jazdy, można używać dopiero, gdy osiągnie ono wagę 9kg?! Niestety 90% fotelików nie ma opcji "tyłem". Córka jest dość "długa" i najwyższa pora na zmianę fotelika. Do tej pory używamy maxi cosi cabriofix, bez bazy, zapinany pa...
  • Syn waży jakieś 15,5 kilo mierzy około 100 cm Chciałabym juz zmienic fotelik. Jeździmy hondą civic z 2004 roku. Czy w kwocie do 450 zł uda się coś porządnego kupic ? Pozdrawiam
  • witam zależy mi na bezpiecznym foteliku dla drobnej 4 latki ważne jest dla mnie rozkładanie do pozycji spoczynkowej no i bezpieczeństwo czyli minimum 4* auto honda civic 2000 rocznik, bez isofixa zastanawiałam się nad: 1.Cybexem Solutions X( chociaż teraz wszędzie dostępne są modele Free) 2.Rodi XR 3.Concord Lift Evo czy może jest jakiś model bardziej godny polecenia do takiego auta cz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się