Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      honda

honda

(8 wyników)
    • tiny.pl/czbz Prosta droga, w dodatku bez dziur, kolein. Godzina 3.30 w nocy i pięcioro małolatów. Jedyny wniosek, ułańska fantazja, popisy i dobry, szybki, samochód. Do tego, prawie pewne, brak doświadczenia...
    • ... do tego niepalący! tinyurl.com/2ddgy4
    • czyli Honda <a href="https://www.youtube.com/watch?v=PAkTmba85Q4"_blank">CLIO!!!</a>
    • Znajomy kupił civca z 97 roku,silnik 1.4.I chce zagazować ten pojazd.Próbowałem go zniechęcić troche do tego pomysłu sugerując,że instalacja do tego będzie kosztować sporo. Ale powiedziano mu,że ten model jest świetny do gazowania, bo ma aluminiowy kolektor wydechowy i kosztować to będzie koło 2tyś. Dziś mamy sie przejechać po różnych"auto-gazach" więc chciałbym być "mądry" i wiedzieć o co sie dopytać,by nie wciśnięto mu jakiejś okrojonej wersji,tylko by chodziło to poprawnie.Pro...
    • a dokladnie o przedostatni, trzydrzwiowy model z silnikiem 1.6 Znajomi zanabyli taki model. Wyglada OK na pierwszy rzut oka, choc widac, ze byl po drobnych przejsciach. Ale mniejsza o to. Prosze o odpowiedzi na poznizsze pytania. auto ma jeden kluczyk oraz pilot - wyglada na fabryczny, ze znaczkiem hondy. Czy da sie dorobic drugi klucz w ASO, ktory wygladalby na fabryczny? Zakladam, ze klucz ma immo w sobie, da sie go przekodowac (na wypadek, gdyby ktos trzeci mial ten drugi klucz)...
    • Nareszcie Honda zmadrzala i wsadzila V6 do Acury TSX. Wyszlo calkiem ciekawe auto. www.edmunds.com/insideline/do/Drives/FullTests/articleId=150767/pageId=170942
    • Kolege wyslali do genewy na chwilke, wiec skorzystal z okazji i udał sie na wystawe. Ma mi podeslac troche zdjec. oto pierwsze (jakas honda) img517.imageshack.us/img517/8223/h8bu.th.jpg
    • Jeździłem ostatnio tym cudem więc się szybko podzielę wrażeniami. Jak wiadomo design tragiczny - przynajmniej dla mnie ale to kwestia gustu. W środku całkiem ok. Baaaardzo szerokie siedzenia - jeszcze się z takimi kanapami nie spotkałem. Są szerokie i płaskie czyli trzymanie na zakrętach zero ale komfort ok. Super radio z bluetoothem - b.łatwy do skonfigurowania, zajeło mi to minute. Kierownica ustawia się tylko góra dół, brak ustawienia przód tył - idiotyzm. Dobra skrzynia biegów, siln...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się