Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      hormony poziomy

    hormony poziomy

    (1 wynik)
    • Witam, mam problem na który ani ja ani mój lekarz nie znamy odpowiedzi. Mam kłopoty z tarczyca. Moje wyniki: Ft3 - 1,59. norma: 1,50 - 3,48 Ft4 - 0,80. norma: 0,71 - 1,85 TSH - 2,156 norma: 0.480 - 4,670 Objawy niedoczynności u mnie cały czas od 3 lat się utrzymują: -zimne dłonie, zaparcia, wysoki cholesterol, kłopoty z pamięcią, nadwaga, melancholia, itp. Biorę teraz euthyrox 125. Brałem też Eltroxin 100. Mimo, że biorę taką dawkę, poziom FT4 się wogól...
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się