Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      iberia

iberia

(11 wyników)
    • Wiem, że już było mnóstwo wątków o wadze bagażu ale słyszałam że od listopada Lotus wprowadził zmianę -bagaż 15kg+5podręcznego. Ale wiadomo co lotnisko to mogą być inne zasady. Mam pytanie do wszystkich którzy wylatywali z Katowic do Hurghady po 01 listopada jak to faktycznie wygląda
    • wiza egipska iberia.pl 10.04.08, 18:47 Odpowiedz Wiza egipska na chwile obecna kosztuje 15 $, ni mniej ni wiecej tylko wlasnie piętnaście dolarów amerykańskich. Tu link do formularza wjazdowego, ktory albo dostaniecie w samolocie albo na lotnisku w Hrg/Ssh : fotoforum.gazeta.pl/photo/1/zc/pj/u2i9/QSPb0aRjDdvH0Lb3oX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/1/zc/pj/u2i9/8ud0ybuQocyuMa0gFX.jpg Jesli ktos chce dostac to na maila w pdfie to prosze napisac na priv. W Hrg nie ma wyjscia i wize ...
    • zestaw do darmowych rozmów iphone lub inny tel z podobnymi mozliwościami darmowa instalacja, darmowego programiku FRING darmowa konfiguracja fringa na Skype i ... wi fi w hotelu i .... gadamy za darmo z domem, każdym innym telefonem lub komputerem :D Ewa
    • Wszystkim zyczę w Nowym Roku cudownych wyjazdow do Egiptu.Duzo kasy bez tego kiepsko.I jeszcze wiecej zdrowia,ktore jest potrzebne na takie wypadziki do egiptowa.Marta
    • Czy ktos był ostatnio w tym hotelu-czytałam we wczesniejszych postach, że nie maja pomostu-a był to marzec.Wybieramy się w listopadzie, i-czy może ten pomost juz jest.Poza tym proszę o opinie na temat tego hotelu, bardzo mile widziane zdjęcia obiektu.Czy jest dużo zieleni?? Dziękuję za pomoc..
    • Witam, czy ktos ma sprawdzone info, czy znaczki wizowe w Egipcie sa takie same niezaleznie od narodowosci ? Dunia
    • jeżeli w swoim paszporcie posiadają Państwo pieczątki następujących krajów: Syrii, Libii, Emiratów Arabskich oraz Arabii Saudyjskiej należy przed wakacjami w Egipcie wymienić paszport, gdyż z w/w pieczątkami nie zostaną Państwo wpuszczeni do Izraela Taką informację znalazłem dzisiaj na stronie lokalnego biura egipskiego Aaba - Sharm . a poniewaz Jerozolima i Israel to ważny fakultet dla będacych w Sharmie stąd moje pytanie J...
    • Witam mam pytanie co warto kupic w Egipcie ? I czy moze ktos wie czy oplaca sie kupowac wyroby ze zlota ?
    • Jade w maju do egiptu hotel Jasmine Village z dzieckiem jak tam jest jaka plaza
    • Wróciłem z El PAlacio - pytajcie
    • Byliśmy na objazdówce w terminie 08.06-23.06. Ukradziono nam 2 noclegi, 1 obiad, 1 obiadokolację, 2 paczki żywnościowe. Za opiekę lekarską musieliśmy płacić choć zapewniano nas iż będzie bezpłatna. Koczowaliśmy na walizkach 13 godzin w holu hotelowym bez wody i jedzenia choć podobno miał nam przysługiwać obiad i ekwiwalent żywnościowy na podróż do Polski. Rezydent- pani Anna W. miała nas głęboko w d....Zachowanie i poziom wiedzy polskiego pilota Macieja M. pozostawiał, łagodnie mó...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się