Forum   jest

jest

(6 wyników)
  • Już kilka razy spotkało mnie coś takiego. Mianowicie... Firma robi rekrutację... Na stanowisko "jakieś-tam", nieważna nazwa. Zgłasza się "ileś-tam" osób, w tym i ja (naiwność?) Mija kilka (minimum 2-3) tygodni. Po pierwszym "sicie", jest druga rozmowa (albo i nie). Wszystko zaczyna się klarować... Są nawet telefony (obustronne). I kiedy już, już ma dojść do zatrudnienia, słyszę: "nie było kandydata, który by się mógł z panem równać, ale firma zrezygnowała z uruchomienia tego stanowi...
  • Poszukiwane osoby do pracy w internecie! Jeśli chcesz zarobić TROCHĘ pieniędzy w bardzo łatwy sposób i na dodatek nie wychodząc z domu, to jest to oferta dla Ciebie! Napisz, a podam Ci szczegóły mailem! Sprawdź, a na pewno nie pożałujesz: matgor@vp.pl
  • Rok ma 52 tygodnie. Tygodniowo wysyłałem od 10 do 20 maili ze swoim CV i innymi wymaganymi dokumentami. To nam daje około 1000 złożonych aplikacji (!!!) Odpowiedziało... 1% adresatów (!!!) - czyli około 10 firm... Pogadaliśmy, wypiliśmy herbatkę - ocena za wrażenie artystyczne 10.0 Mam skończone dwie wyższe uczelnie, otwarty przewód doktorski (ale specjalnie się tym nie chwalę), od ponad 10 lat zajmowałem stanowiska, jak to się mówi "menedżerskie" (kierownicze). W sumie jestem specja...
  • Przeliczyłem, że potrzebuję około 20 zł dziennie, żeby po prostu "przeżyć" - zjeść śniadanie (skromne), obiadek, coś na wieczór, skorzystać z mydła, papieru toaletowego, pasty do zębów... i takie tam. Przy 4 osobach w rodzinie, daje mi to 80 zł dziennie. 30 dni w miesiącu to już kwota 2.400 zł Teraz potrzeba jescze opłacić mieszkanie (czynsz), media (woda, prąd i inne) i inne rachunki (np. telefon, TV...). Dobrze byłoby też skorzystać z jakiegoś ubezpieczenia - tak na wszelki wyp...
  • Ponieważ jestem bezrobotny (ciekawe jak długo jeszcze...) niektórzy znajomi mówią do mnie - "a może pomyśl o otwarciu WłASNEGO INTERESU"??? Mądrale, co? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Z czym dzisiaj można "wystartować" w naszym pięknym kraju, żeby interes "złapał" i był opłacalny? Mnie nie udało się wymyśleć niczego konstruktywnego. Niż intelektualny? :))))))) Wpisujcie swoje propozycje...
  • Praca w domu 10-15 godzin tygodniowo według twojego rozkładu! Nie potrzeba żadnych przedpłat, zaliczek, zadatków ani rat gotówkowych, płatnych z góry. Zarobisz 2.000 do 5000 zł w niepełnym wymiarze czasu lub 5.000-15.000 w pełnym wymiarze czasu. Zapewnione pełne przeszkolenie on-line! Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z Internetem i dostęp do sieci e-mail oraz chęć dokonania zmiany! Skontaktuj się: piotr.seg@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się