Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      jest

jest

(3604 wyniki)
    • wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=7492726&kat=8171&rfbawp=1119690437.756&redId=146463386442bd1ec5be8b8&redTs =1119690437 Na WP ukazał się artykuł opisujący Polaków jako ludzi najbardziej niezadowolonych z życia we własnym kraju. Czy jest ktoś na forum kto uważa, że to nieprawda, że jego zarobki pozwalają mu na godziwe życie, że ma wiele perspektyw na przyszłość?
    • Witam Dostałem propozycję pracy w Warszawie "Lafarge Kruszywa i Beton" w dziale Personalnym. Czy jest ktoś, kto może coś napisać o warunkach pracy, atmosferze panującej w firmie, przełożonych i w ogóle jak tam się pracuje? Jaka jest kondycja firmy (mamy kryzys)? W poniedziałek idę na rozmowę i chciałabym mieć jakieś informację, w co się pakuję. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na informację
    • Przeglądałem oferty dla magazyniera w Warszawie i okolicach, jednak w ogłoszeniach nie widnieją stawki godzinowe ani miesięczne. Jeśli macie doświadczenie i pracowaliście już na takim stanowisku, to jakiej stawki można się spodziewać po takiej pracy?
    • Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko konsultanta w Infolinii Polsatu. 6 zł z groszami "na rękę", bieda aż piszczy, no ale to 1 praca, więc trudno wymagać czegokolwiek. Interesuje mnie, czy są jakieś premie (i za co, bo to tylko rozmowy przychodzące), jak jest z przerwami, warunkami pracy no i atmosferą. Szukałam w necie, ale nigdzie nie znalazłam takiego wątku. Może znajdzie się ktoś, kto u nich pracuje, będę naprawdę wdzięczna za udzielenie jakiś informacji.
    • Na stanowisku referenta lub starszego referenta?
    • od 4 lat szukam pracy na ranne zmiany,niestety juz zwątpiłam,ze ja znajde. Moze Wy macie pomysł co moze robic matka,ktora siedzi w domu,tylko nie piszcie mi o ofertach typu: "praca przez internet" , "otwieranie stron: itd,szukam zajecia z ktorego mogłabym utrzymac siebie i dziecko.
    • Czy ktoś może coś powiedzieć o tej firmie,bo pracuje, pracował, albo ma kogoś znajomego w BDO. Większość wątków na tym forum dotyczących tej firmy jest sprzed 2,3 lat...dlatego pytanie: jak jest teraz - jak wygląda ścieżka kariery (każdy kto jest np. stażystą awansuje na automatycznie asystenta czy jest zaciekła rywalizacja;>), jak wyglądają sprawy socjalne i zarobki?
    • Witam Chciałbym zasięgnąć jakiejś pomocy bo mi już brak jest sił... Około 3 miesięcy wstecz przeszedłem ciężką sytuację w swoim życiu przy okazji utraciłem też dobrą pracę. Od moich przyjaciół usłyszałem masę porad typu "wszystko się ułoży, znajdziesz dobrą pracę" ... No właśnie i tu zaczynają się kłody pod nogi. Proszę pomóżcie mi pojąć sytuację kiedy na 150 wysłanych aplikacji-CV odpowiedziało w granicach 5!!! (Proszę się nie sugerować pustą kartką mojego CV - wręcz przeciwnie posiadam wy...
    • Witam, zainteresowała mnie oferta pracy w tej firmie. Bardzo bym prosiła o opinie osób które mają w tej kwestii cos do powiedzenia, jaka panuje atmosfera, jakie są zarobki w porównaniu do innych firm w tej branży,możliwosc rozwoju, no i generalnie czy warto tam isc?
    • Tak ładnie piszecie o pracy w stolicy, trzy, pięć, siedem tysięcy dochodów... Chciałam spytać jakie warunki są tej pracy, czy na prawdę łatwo jest tyle zarobić ?? Ja obecnie pracuję w podwarszawskim mieście, bez dojazdów, ale być może powinnam "wystartować" wyżej? Czy warto?
    • Witam, Za mną drugi miesiąc szukania pracy. Mam o tyle komfortową sytuacje, że szukam pracy posiadając jedna [( call centre - staly zarobek - telemarketing)niestety atmosfera, profil pracy - praca tymczasowa, dla mnie są fatalne, i niewidze siebie w tej firmie dalej]. Mam 21 lat, jestem studentem Stosunków międzynarodowych - studia niestacjonarne - zaoczne. Doskonale znam obsługe komputera (office Cga Web etc.), mój angielski jest na wysokim poziomie (brak certyfikatu) lecz śmiało w cv moge...
    • Kancelarai Olaf Getting Ireneusz Pokorski: Olaf Getting Sp. z o.o. Czy ktoś zna lub widział Ireneusza Pokorskiego?
    • Witam, może ktoś z Was powie mi jakie są zarobki dla glównego specjalisty w Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczosci i jak tam się pracuje? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi. Pozdr.
    • Ktoś może sprawdzał?
    • Zadałem to pytanie w kontekście tego, co na okrągło trąbią media o kryzysie. Czy w Warszawie jest jeszcze łatwo o pracę fizyczną gdzieś na budowie, przy wykończeniach mieszkań u deweloperów itp. Zadałem, to pytanie odnośnie Warszawy, bo: a). mieszkam na południu Polski, i nie orientuję się jak jest w Warszawie. b). nie mogę wyjechać do pracy za granicę, bo co drugi weekend muszę być bezwzględnie u siebie na południu Polski. Bardzo proszę, o informację, od ludzi którzy są zori...
    • Wkurza, mnie jedna rzecz - na forum jest b. dużo osób z poza Stolicy, którzy po pierwsze za wszelką cenę chcę szukać pracy w Wawie, bo to dla nich wielka nobilitacja, a po drugie uważają, że koszty utrzymania są niebotyczne. Co do pierwsze tezy jest to zrozumiałe, a co do drugie to bez przesady - nie ma duuzej różnicy między Wawą, a np Hrubieszowem:) (np jugurt Jogobela - różnica tylko 20 groszy)
    • Dziś teść nazwał mnie minimalistką bo wyraziłam chęć podjęcia pracy za 3,5 tys brutto. Jestem biologiem z 10-letnim stażem pracy (praca naukowa)i od wielu miesięcy rozglądam się za pracą w innym sektorze. Bardzo to bolesne doświadczenie bo praca naukowa to hasło, które nikogo nie interesuje. I jak w końcu mi się udało to proszę, wychodzi na to,że brak mi ambicji. Czy naprawdę wszyscy zarabiają krocie?
    • Napiszcie jak ją znaleźć...bo ja nie potrafię...
    • Witam Ponieważ dopiero obeznaje sie w tym temacie postanowilam zapytac Was jak wyglada poszukiwanie pracy w stolicy. Nosze sie z zamiarem przeprowadzki za jakis czas,ale chcialabym zeby ktos przyblizyl mi temat. Czy moge poszukiwac pracy w wa-wie jesi nie jestem tam zameldowana, co jest potrzebne do meldunku?Z gory dzieki za odp. :)
    • Witam! Mam pytanko odnosnie pracy w E&Y w audycie. Patrzac po forum znalazlam duzo negatywnych opinii o tej firmie. Wiem z czym trzeba sie liczyc idac do pracy do Big4, jednak chcialabym wiedziec czemu ludzie tak na Ernsta narzekaja. Czy atmosfera w pracy jest do bani czy moze po prostu przelozeni bardzo naciskaja na szeregowych pracownikow? A moze chodzi o cos innego? Dlaczego ludzie odchodza z E&Y i przechodza do innych firm z Big4? Nic dobrego nie da sie powiedziec. Milo by b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się