jest

(101 wyników)
  • W ubiegłym miesiącu wraz z dwoma kolegami zakończyliśmy prace w firmie Technicolor w Piasecznie. Każdy z nas zakończył ją jednak w innych okolicznościach. A wszystko to za przyczyną jednego z kierowników urzędujących na zmianie D. Sposób w jaki traktowani są pracownicy sezonowi z obszaru magazynu na tej zmianie przekracza chyba wszystkie możliwe normy. Obraz jaki tam ujrzeliśmy pozwolił nam zdobyć pewne doświadczenie, aby w przyszłości unikać takich zakładów pracy, gdzie jest po...
  • Czy twoi przełożeni właściwie doceniają Twoją pracę i zaangażowanie?
  • Witam. Moze ktos ma jakies pomysly na polepszenie sytuacji i atmosfery w naszej firmie, niech sie podzieli,moze tak ta droga trafi cos do menadzerow.
  • Jestem ciekaw Waszych opini. Odpis podstawowy na każdego pracownika wtym roku to 804,60 zł Pozdrawiam
  • Informacja o powstaniu tego forum została rozpowszechniona już do ponad 100 pracowników. Wśród nich są również i Wasi kierownicy działów. Myślę, że właściwe jest aby i Oni poznali Wasze opinie dotyczące niektórych problemów. Im więcej osób będzie się mogło Tu wypowiedzieć tym bardziej obraz na pewne sprawy będzie obiektywny. Zapraszajcie więc do wypowiedzi tutaj również swoich kolegów / koleżanki ze stanowisk obok. To jest Wasze forum. Pamiętać tylko proszę o jednym: w pracy się...
  • Masz pytanie ? Zadaj je
  • A co sądzicie o "przewspaniałych" shiftach w naszej firmie . Ja mam swojego faworyta , którego nienawidzi chyba cały zakład , szczególnie zm. A . To Andrzej Chachaj .Na niczym sie nie zna , nic nie umie i trzesie d... jak tylko widzi Kołaka .A po spotkaniu z Panem Wójcikiem to ma od razu pełne gacie .Boi sie o swoja posadkę . Bo gdzie by go przyjęli z taką facjatą . Chyba do gry w filmie " Rodzina Adamsów ".Przez niego zwolniło sie juz dwóch moich fajnych kumpli ..
  • Według mnie to spoko są operatorzy na górze( wszyscy) , Marcin z P2, Rafał z R4, Adam i dwie siostry R1. Najgorsza jest Ala czy chuj wie jak ona się tam zwie z R6, znęca się szczególnie nad nowymi pracownikami, więc nie chodźcie do niej na linie!
  • Co sprawia,że ktoś jest dla Was atrakcyjny? Jakie jest Wasze zdanie...??
  • OPISUJCIE POSZCZEGÓLNE DZIAŁY ORAZ ZMIANY;)
  • ???(5)

1) Bardzo proszę o informacje na temat zakresu praw i obowiązków osoby pracującej na stanowisku "pomocnik operatora" 2) Czy taka osoba musi słuchac poleceń operatora?? a) Najstarszego stażem; b) Operatora do tego celu wyznaczonego; c) Wszystkich operatorów; d) Nie musi słuchac poleceń operatorów. Może wykazać własną inicjatywę a w razie niejasności pytać; e) Żadna z powyższych
  • Jak wiadomo nocki wracają, oby tylko po wakacjach i ciekaw jestem jak to będzie ,czy znów wrócimy na zmianę ”B” czy już zostaniemy na “D“. To przenoszenie jest męczące, podobnie jak czterobrygadówka którą mamy zacząć:/
  • Witam was drodzy koledzy.Mam pytanie ponieważ od czerwca będę pracował w technicolor jak pomoc operatora produkcji. Umowa ma być do grudnia przez servis pracy. Mam pytanie czy wogule pracownik sezonowy może przejść bezpośrednio pod firmę po tym okresie 6 miesięcy czy tylko będę tym pracownikiem na sezon i po sezonie out. Pytam ponieważ mówili coś na rozmowie że wygrali jakiś duży przetarg i będą potrzebować ludzi na stałe.
  • zwolnienia niby 29 pracownikow/ pierwsza faza, za miesiac kolejne 29 osob/ druga faza itd. do 180 osob TYLKO ZEBY TO NIE BYLO ZWOLNIENIE GRUPOWE /WIEKSZA KASA WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA OSOB KTORE WYMYSLILA TEN PLAN... ZWIAZKI ZAWODOWE MILCZA / JAK NA ZWIAZKI PRZYSTALO...
  • Niektórym operatorom to naprawdę w głowach powaliło się. Na liniach ręcznych...
  • Witam mam pytanie-czy posiadacie na terenie zakladu pracy (na stolowce badz w innym miejscu) automat z cieplymi napojami takimi jak kawa,herbata,czekolada?pozdrawiam
  • Wszystko mialo byc tak pieknie. Powstaly zwiazki. Mialy nam, szarym pracownikom pomagac. Jednak od jakiegos czasu nic o nich nie slychac, jak dobrze pamietam od spotkania kierownictwa zwiazkow z p.Filipiukiem. Chyba sie dobrze dogadali... Moze ktos wie ajkie byly wyniki tego spotkania?
  • Witam! Ostatnio miałem okazję pracować w Waszej wspaniałej firmie. Na moje nieszczęście trafiłem na magazyn na zmianie D, niestety nie udało mi się tam długo wytrzymać.Pracowałem w wielu miejscach ale Technicolor przechodzi wszelkie wyobrażenia. Idąc tam do pracy nie myślałem, że tak szybko się z niej zawinę.Już od samego początku nie spodobał mi się kierownik tej zmiany-p.Janusz. Trzęsie portkami na każdym kroku,żeby tylko żadna linia nie stanęła. Często sam brał skaner w dłoń i wysta...
  • Chciała bym rozpocząć na nowo temat już poruszany tzn. shift leadera pakowni Elżbiety Pastuch Kozłowskiej i Irneusza Sadocha. Pierwszą sprawą są ich wspólne spacery po hali jak i postoje w różnych miejscach celem chyba rozproszenia pracowników(inna sprawa dlaczego kierownik automatów kontroluje linie półałtomatyczne jak i ręczne), uwagi i nerwowa atmosfera tym spowodowana. Chodzi mi np o rozmowy naszej dwójki i tzw patrzenie na ręce{kontrola powinna być, ale nie kosztem poszarpanych ner...
  • Dla mnie jak tak na to patrzę to widzę że ta pani zajmuje się tylko plotkami , donoszeniem i skarżeniem a nie pracą związaną z poprawną kontrolą. Na szczęście przez jakiś czas nie będę na to patrzyła bo jest mniej pracy i zlecenie jest nie potrzebne. Na innej zmianie jednak tak sie plotki nie roznoszą. co o tym sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się