-
j.w i co sądzicie o naszym sklepie i o tym co się dzieje? bo według mnie robi się komedia :) pirt na serwis, reklama na narzędzia... niedługo my do elcopu przejdziemy haha :)
-
Jak wygląda u Was w sklepach praca w inwenturę?U nas zawsze były nadgodziny, ale teraz podobno przyszedł jakiś prikaz, że ma ich nie być. Taki nowy pomysł na cięcie kosztów. W dniu inwentaryzacji tyrka 12 godzin a w inny dzień te 4 godziny mniej. Niby wszystko zgodnie z przepisami,ale kasiory za nadgodziny już nie będzie..
-
jesli tak to co tam u was słychać? jak wam sie pracuje z zakompleksionym stasiem oraz gebelsowskiej urody logistykiem?
-
Próbuję jak mogę , ale mi nie wychodzi to co mam zrobić.
Chodzi o to aby nik Szeryf przesatał tu pisać , bo pisze prawdę o minusach pracy w Casto i tym co powinno się zmienić aby było lepiej.
Już nie wiem jak go podejść , ten nik jest nie do wykończenia , na wszystkie moje sposoby ma odpowiedż.
Widać jest zawodowcem nie do pokonania i powiem że rezygnuję .
Nie mam szans a skończyć w więzieniu nie mam zamiaru , tak więc Go przepraszam i mam nadzieję że wycofa akt oskarżenia wobec mojej oso...
-
jak w tytule od momentu powołania nowego dyr gen polityka castoramy dotycząca pracowników zmieniła się o 180 stopni. Mam wrażenie że nowy dyr niszczy to na czym został zbudowany sukces sieci castorama w Polsce. Wiem że nie tylko ja to zauważyłem więc pytanie gdzie są związki zawodowe? dlaczego o nas nie walczą? Czy są w kieszeni u nowego dyr? I czy ktoś oprócz mnie ma ochotę coś z tym zrobić? Czekam na wasze pomysły
-
pracuje niecale dwa lata,i zostalem zastepca na ogrodzie dziwia mnie
te negatywne komentarze bo ja mam dobrze,zapierdalam ale wiem
przynajmniej za co a tym nieudacznikom ktorzy tylko narzekaja powiem
tak zeby sie fakali.
-
Pracuje od nie dawna. Wydaje mi sie, ze jest OK ale poczytalem co tu piszecie
i sam nie wiem co myslec. Tu wszyscy jadą wszystkich równo. Czekam na rozwoj
sytuacji i nowe wpisy.
-
Pracuję w castoramie 5 lat jestem bardzo zadowolony z pracy w
castoramie .Dla mnie praca w casto to nie tylko praca lecz także
pasja lubię to co robię i na dzien dzisiejszy nie wyobrażam sobie
innej pracy poprostu szanuje każdy spędzony dzień w
casto.Postanowiłem napisać ten post dla tych którzy szanują
castoramę i dla tych którzy wylewają swoje żale na tym forum jest mi
wstyd patrząc na inne fora że wsród moich kolegów i koleżanek
znajdują sie totalne zera które tyko narzek...
-
czy ktos coś wie na temat oceny dyrekcji przez kierasów, może jest jakas lista
-
Jest to pewne , że znowu pisze to ta sama osoba - dlaczego się nie przedstawi publicznie i nie pokaże na tym forum wysłanej wiadomości do Administratora?
To naprawdę chory przypadek , to forum jest stworzone aby się wymieniać pogladami i żadne jego wiadomości przesłane do Administratora nic nie dadzą , bo nie jest łamane prawo!!!
Jak widzę prawda coraz bardziej zaczyna boleć i tak będzie zawsze , bo to nie komuna , gdzie nie pozwalano mówić się prawdy i za nią zamykano a nawet zabijano!!
L...
-
Nie jestem pracownikiem Casto, obecnie nie jestem też pracownikiem żadnego marketu, ale mimo to znam sytuacje jaka panuje w marketach. Nie tylko w Casto.
Wylewacie tutaj swoje żale. Jest to jakiś sposób na odreagowanie. Tylko, czy to coś zmieni.
Dlaczego nie poszukacie kontaktu z innymi sieciami? Dlaczego nie stworzycie silnej, wspólnej organizacji, która broniłaby praw pracowników wszystkich marketów.
W ten sposób co Wy tutaj, może stworzyć lub już ma własne fora grupa pracowników Auchan,...
-
Awansowanie najbardziej efektywnych pracowników uznaje się za rozsądny sposób podnoszenia sprawności całej organizacji. Paradoksalnie, promocja oznacza odsuwanie od stanowisk ludzi najlepiej wykonujących swoje zadania i narzucanie im nowych obowiązków. Kryje się za tym fałszywe założenie, że jeśli zatrudniony świetnie radzi sobie z pełnieniem jednej funkcji, będzie równie kompetentny na wyższym stanowisku.
Zasada Petera ujawnia ograniczenia metody przyznawania promocji w oparciu o osiągnię...
-
Nie ukrywam faktu mam na imię Darek i pracuję na R50 Al.Krakowska!
Piszę ten post bo dzisiaj już nie wytrzymałem tych słow ze strony z-ca kierownika wobec mnie !
Były to słowa poniżające mnie , powiedziane wprost do mnie z krzykiem!
Nie wymienię tego publicznie ale ten zastępca miał do mnie żal że za długo robię zamówienie specjalne do dostawcy.
Czy 20 minut to długi czas ??, kiedy co chwilę ma się telefon i następnego klienta obok!
Od dawno to wytrzymywałem ale dziś powiedziałem koniec ...
-
Witam- czytam posty tego kolesia i nie wieżę że można takie bzdury pisać
Pewnie samotny kawaler bez panny :-) podsumujmy szeryfacasto2013
jest najmądrzejszy i żal mu kolegów z działu: bogaty ma akcje naszej firmy: zna ciekawe adresy e-meilowe ale nie może ich podać to tajemnica(od kiedy to tajemnica): nienawidzi przełożonych, pewnie wybitny leń i oszołom: i moje ulubione PISZĘ KSIĄŻKĘ a podejrzewam że żadnej nie przeczytał: a generalnie wszystkich by pozwalniał bo pączki są nie od biklego...
-
dobrze piszesz ale to nasze pisanie nic nie daje ;-((
My tylko jestesmy malymi smieciami, ktore mozna wyrzucic a jeszcze wczesniej ukarac grafikiem na 13 na caly miesiac.Nasze zarobki nie pojda w gore bo obiecali nam TURBO PREMIE (PREMIE DLA NAIWNYCH).Brak klientow, ceny widuja w gore zeby ratowac marze, to nie wrozy dobrze. Marza ratujemy gore ale oni napewno nas nie uratuja.Jest wiele rzeczy w casto, dla ktore beda ukrywane przed nami castoludzikami.
Castorama w 2012 roku zanotowala wzros...
-
jorge1946 ciekawe jakim jesteś dupolizem pewnie już odbyt boli może pociągniesz mi druta pozdrawiam
-
Witam
Na naszej tablicy pojawił się regulamin nowej premii. Nie kumam o co dokładnie chodzi - mogliby powiesić jakiś przykład. Pracuję w starym sklepie. Rozumiecie o co tam chodzi?
-
A ja chciałam podziękować ludziom,którzy uczestniczyli w imprezie zorganizowanej z okazji 10 lecia Casto. Świetnie się bawiłam, byliście super. Pozdrawiam.
-
praca.wp.pl/title,Pracownicy-przestrzegaja-przed-Tesco-Kauflandem-Biedronka-i-OBI,wid,14394851,wiadomosc.html
-
Z przykrością mogę stwierdzić,ze w Casto 8073 dyrektor poniża nas, a mobbing jest codziennością.Nie rozumiem tego, czy dyrektorzy mają sumienie???(a w szczególności mój M.P)
Przecież staramy się, dajemy jakąś siebie w tą firmę, że nie ma klientów i obrotu to już nie nasza wina.
Wiem ,ze się powtarzam i piszę o głupotach ale MY TEŻ MAMY SWOJĄ DUMĘ I HONOR -TAK BYĆ NIE MOŻE.
Miało być tak dobrze jak zajął miejsce francuz, a tu nic-przynajmniej u NAS.Nie ma podwyżek bo budżet jest wyczerpany...