Forum Praca Praca w Krakowie
ZMIEŃ
      jest

jest

(18 wyników)
    • czy ktos wie cos wiecej o firmie Alexander Mann Solutions? poszukuja obecnie osoby na stanowisko mlodszy konsultant ds rekrutacji. dzieki za odpowiedzi
    • 3-4 godz/dz; praca na dłużej
    • Poszukuję pani, która raz na tydzień lub dwa przyjdzie na parę godzin, posprząta i poprasuje. Prosze o kontakt na adres rae@gazeta.pl
    • Oferujemy pracę na kasie w Krakowie, w tygodniu i w weekendy. Godziny pracy ustalasz sam!! Wynagrodzenie 5zł/godz. netto. Jeśli nie wiesz nic o kasie fiskalnej nie martw się szkolenie gratis! Młoda ekipa! Oferta nie tylko dla pań!! Kontakt: 600-020-358 (Kaśka)
    • potrzeba osoba do pracy w kuchni w restauracji w centrum Krakowa. Dobre warunki, miła atmosfera, praca na stałe lub na sezon. Prosze pisać tylko na poważnie na adres rzepicha5@gazeta.pl
    • Poszukujemy opiekunów dla psów i kotów między innymi w Krakowie. Jest to praca dodatkowa, na umowę o dzieło, czas pracy jest elastyczny, zależny od ilości zleceń od klientów - właścicieli zwierzaków. Poszukujemy ludzi którzy znają się na zwięrzętach i mają z nimi dobry kontakt (mile widziani studenci, ale nie tylko). Zakres opieki: karmienie, sprzątanie żwirku / wyprowadzanie, zabawa, drobne zabiegi pielęgnacyjne. Ew. zaprowadzenie do weterynarza etc. Prosimy wysłać swoje podst...
    • Witam cieszę sie powstało to forum.Poszukuję telemarketera lub telemarketerki.Praca 4 godziny dziennie po południu.Osoby chętne, z doświadczeniem bardzo proszę o kontakt na forum lub na priv.Pozdrawiam Renata
    • Witam Poszukuje elektronikow do pracy w warsztacie W KRAKOWIE przy montazu i produkcji elektroniki specjalistycznej. Zakres 'dzialan': - lutowanie elektroniki smd, el. przewlekane, - montaz kabli + wtyczki do telefonow, rj45 (8p8c) - przygotowywanie otworow w obudowach plastikowych pod gniazda, diody led itp - programowanie mikrokontrolerow atmel, pic itp dostarczonymi wsadami - testowanie gotowych urzadzen Dodatkowo na pewno przyda sie: - znajomosc obslugi komputera PC - znaj...
    • Witam! Szukam pilnie pracy!!!! Skończyłam Pedagogikę opiekuńczo-społeczną, ale szukam jakiejkolwiek UCZCIWEJ pracy. Jestem w takiej sytuacji, że naprawdę pilnie muszę zacząć pracować. Może ktoś coś wie o pracy w Krakowie? Czekam na każdą informację. Pozdrowionka dla wszystkich i powodzenia!!! Magda
    • Cześć.Mam dla Was propozycję zarobienia niezłych pieniędzy.Może to być przyzwoite kieszonkowe,lub stały dochód. Praca polega na sprzedaży produktów internetowych[nie wirtualnych]Można to robić osobiśćie, telefonicznie lub przez internet.Moja firma zajmuje się sprzedażą produktów.W tej chwili są to:1 porady prawne 2 dotacje z unii europ.3 zdrowie 4 korepetycje gimnazjum+liceum-przez internet.Będą wchodzić co miesiąc nowe produkty.Wejdź nastronę:www.renatarzepecka.ejdos.com Jeżeli bę...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25699&w=33196931&a=33196931
    • Posucha(4)

Obawiam sie , że w Krakowie jest jednak posucha straszliwa jesli chodzi o miejsca pracy ;) Będę tu zaglądać
    • Witam Wszystkich, skoro forum mamy, to zacznę wątek o karierze... takiej modelowej - "warszawskiej" (abstrahuje od tego jak się komu Warszawa podoba - istotne jest to, jaki tam jest rynek pracy). obserwuję sobie i Kraków, i Warszawę i Katowice (ja w Krakowie, znajomi w każdym z tych miast). I niestety stawiam tezę, że w Krakowie z pracą jest najgorzej. Ale konkretniej: mówię o karierze w dużej, przyzwoicie płacącej firmie. Nie chodzi mi o wyścig szczurów, ale po prostu o możliwośc...
    • o forum(4)

Do administratora; W trochę nietypowym miejscu to forum. Albo w krakowskich albo w "pracy" byłoby łatwiejsze do znalezienia.
    • Jeśłi to forum ma nam pomóc i mieć rację bytu to chciałabym, aby każdy z nas po rozmowie kwalifikacyjnej zamieścił na forum ocene i wrażenia, aby reszta nie traciła niepotrzebnie czasu i pieniązków starają c się o prae w bezndziejnych firmach lbo zostala ukierunkowana, gdzie nalezy pracy szuakać
    • Jestem Kierownikiem w firmie Aegon.Poszukuję trzech ambitnych osób do pracy , które mogą zarobić duże pieniądze.Nie interesują mnie osoby , dla których kwota 3000 zł netto to kosmos.Osobiście wdrażam do zawodu - a u wtajemniczonych (chodzi o osoby z branży) koryguję złe nawyki .Nie będę pisał o cudownych szkoleniach teoretycznych( bo w każdej poważnej firmie są ) ani o możliwościach rozwoju , dynamicznym zespole itd., itp.Jedyne co powiem to , że osoby , które u mnie zaczną będą s...
    • Firma Wesoły Młyn podejmie współpracę z osobami mającymi trochę wolnego czasu, żeby udac się do punktów z pamiątkami w centrum Krakowa i przedstawić nasza oferte. Praca na umowę o dzieło. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt: office@wesolymlyn.net
    • Zarobki!(29)

Prosze piszcie i ile zarabiacie i na jakich stanowiskach. Czesto nawet nie mamy pojecia jaka podac kwote na spotkaniu rekrutacyjnym. Pomozecie wielu osobom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się