jest

(64 wyniki)
  • Witam Bardzo proszę o odpowiedz czy w Holandii jest mozliwosc kupna miesięcznego biletu autobusowego na dojazdy do pracy? Ile moze przecietnie kosztowac?
  • beetsma(22)

chcialbym jechac do pracy w holandii przez te agencje jakies opinie????
  • Witam Zwracam się z pytaniem czy ktoś na forum słyszał o firmie UKD z Opola. A mianowicie firma ta zaproponowała mi wyjazd do pracy w Holandii w ogrodnictwie. W tej chwili twierdzą, że są na etapie załatwiania pozwolenia na pracę bo posiadam paszport Polski. Prosiłbym o info o wiarygodności tej firmy i wszelkie informacje z nią związane. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
  • dostalam propozycje pracy w Holandii, przez agencję pracy POLLUX, jesli ktos cokolwiek wie o tej firmie, proszę o informację.Zalezy mi na czasie
  • witam.czy ktoś wie coś o firmie tido vesta,są wiarygodni i wypłacalni na czas.jaka stawka i na ile jest kontrakt.z góry dziękuję
  • Szukam kontaktu z osobami które rozpoczną prace z Firmą NL.jobs z Opola . ja mam jechac do pracy pod koniec kwietnia, chetnie dowiem się cos więcej o tej firmie.
  • Niewiarygodna zajebana agencja pracy z Opola - jebani oszusci!!!!!! Pierwsza reakcja po przyjezdzie na miejsce pracy!!!!! Agencja ta wyslala mnie z zona do pracy do Wassenaar gdzie warunki okazaly sie byc surviwalowe a nie jak "mila"pani w biurze z Opola wszystko ubarwila. Mialybyc pralki na kazdym domku i domki w pelni wyposazone - w domkach w pelni wyposazonych zabraklo oczywiscie pralek ktore okazaly sie byc ale daleko od miejsca zamieszkania i dodatkowo PLATNE 4EURO!!!!!!...
  • Firma działa w Szczecinie,jako jedyna nie ma strony internetowej,nigdzie nie mogę nic na jej temat znaleźć,a w maju mam wyjechać za jej pośrednictwem do Belgi na zbiór pomidorów.Jest to niby firma belgijsko-polska,ogłasza się tylko na stronie infoludek.pl/ogloszenia/index.html?akcja=zobacz&ID=109954&&strona= i poza tym nic o niej nie słychać.Może pomożecie????
  • Przestrzegam przed ta firma.Naganiacz tej firmy znajduje sie w Zyrowej kolo Zdzieszowic w woj opolskim.Po zlozeniu aplikacji i CV dostalam regulamin pracy w ktorym byly prawa firmy i obowiazki pracownika.Praw pracownika chyba zapomniano wpisac:) Miala to byc praca przy produkcji kanapek w Tilburgu w Holandii.Pani siedzaca w biurze w ZyrowejNie raczyla nawet przygotowac umowy wstepnej o prace Ale podala za to termin wyjazdu.Myslala ze sam ten fakt uspi moja czujnosc.Pw trakcie roz...
  • czy ktos pracowal przy pieczarka przez firme tmf job , jesli tak prosze o informacje
  • Witam Jeżeli byś wyjeżdzał, lub już wyjeżdżałeś, to z jakiego Biura Pracy lepiej korzystać. 1 Czy tego pośrednika w Polsce? 2 czy może lepiej bezpośrednio z Holenderskiego Biura Pracy?
  • Holenderska firma Orange Jobs B.V. specjalizuje się w sektorze metalowym i budowlanym, dlatego posiadamy szeroką gamę ofert pracy dla; - spawaczy, - operatorów CNC, - ślusarzy, - monterów, - spawaczy, - malarzy konstrukcji, lakierników, - budowlańców o różnych specjalnościach ---------i nie tylko... Oferujemy pracę dla tych z certyfikatami jak i bez certyfikatów. Co tydzień mamy nowe miejsca pracy dla nowozatrudnionych pracowników. Więcej informacji na stronie: www.or...
  • jezeli ktos ma jakiekolwiek pytania to chetnie odpowiem na temat tns-u
  • Jesli jesteś zainteresowany pracą w Holandii jako malarz proszkowy to napisz na mail agata@orangejobs.nl Jestem pracownikiem biura holenderskiego.Poszukujemy chłopaka który ma dobry jezyk najlepiej angielski może być niemiecki, jest możliwość przyuczenia do zawodu ale musi mieć blade pojęcie o konserwacji stali i konstrukcji stalowych metodą malowania proszkowego. Jest to etap przed lakierowaniem. Pozdrawiam Agata
  • Witam wszystkich! Czy znacie te firmy?napiszcie co o nich sądzicie!! Chciałabym wyjechać z chłopakiem do pracy, ale niewiem która z tych firm jest wiarygodna!! Pozdrawiam wszystkich piszcie.....
  • Graser(9)

Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy są bardzo przejęci kryzysem na świecie i bez namysłu rozwazja pierwsze oferty jakie wpadna im w rece. Czekałam na napływajace oferty lecz zadne biuro sie nie odezwało az do piatku 17 kwietnia 2009 r firma Graser odezwała sie i w niedziele o 7 rano był wyjazd do holandii- 19.04.2009 r. Gdy zajechalismy do Heesch zastalismy swietne warunki w domku. tam pary mialy swoj pokoj. dobrali nam druga zmianę na 15 do zakładu " Plaza Foods" bądz " Orient Plaza" to to...
  • Bardzo proszę o informację,jeżeli ktoś był, wyjeżdżał za pośrednictwem tej Firmy Czy jest to firma wiarygodna?Niedługo mam jechać i stąd moja prośba,wielkie dzięki za info. Pozdrawiam.
  • Większość z was, to nieudolni ludzie przyjmujący każdą ofertę za psie pieniądze! Nawet nie pojedziecie do biura, nie podpiszecie przedwstępnego kontraktu a już myślicie o pracy, która dla was jest szczytem marzeń. Sprzedajecie się za grosze i poniżacie. Ja w tamtym roku zmieniłem 6-ść prac na terenie NL- dlaczego? Powód jest prosty są tam ludzie nieznający język.ów zaledwie podstawy, barany po zawodówkach myślący, że Unia to raj a Holandia, to niebo. Nie schodzę niżej ze stawk...
  • witam, poszukuje dziewczyny do opieki nad 3 dzieci (blizniaki 7 lat i najmlodsze 1.5 roku), mieszkamy blisko amsterdamu (15 min), praca od grudnia. wiecej informacji dla zainteresowanych wysle mailem, pozdrawiam Asia
  • To oszuści pierd... nie interesują sie tobą jak już pojedziesz!! nie płacą nadgodzi, spać możesz nawet na ziemi a jak pojedziesz to nie gwarantuje że jakakolwiek praca będzie bo możesz siedzieć w domu i czekać np 2 tyg i oczywiście płacić za mieszkanie 60 E Szefem firmy jest pierd...Turek!!!Co tydzień możesz zmieniać mieszkania bo nie płaca za nie a tobie ściągają! mogą cie nagle posłać do polski i masz wrócić np za tydz lub 2.Niekiedy pierwsze wypłaty są po 5 tyg!! niestety był...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się