jest

(291 wyników)
  • Witam! jestem była pracownica pekao, której nie przedłużono umowy. I oczywiście jako pracownik miałam eurokonto plus bez opłat "E" . Czy powinnam teraz pójść do oddziału i zmienic je na płatne (a raczej zlikwidować,) czy jako były pracownik moge zachować ten jedyny przywilel i mieć choćby to darmowe konto indywidualne? Jak wiemy, emeryci pekao nie płacą za konto..Proszę was o radę i pozdrawiam!
  • Witam Serdecznie Pekaowców!!! Na sąsiednim forum PKO BP wiele mozna poczytać o wyroku TK dot.zasiłkow i wynagrodzenia przez okres chorobowego. Czy ktoś wie jak jest to liczone w n/Banku. Czy też nas oszukiwano??? czy ktoś składał juz taki wniosek ??? pozdr wszystkich
  • Szacun dla wszystkich wypowiedzi. Nie ze wszystkimi się zgadzam. Większość pieprzy 3 po 3. Jak macie stresy to zmieńcie robotę. Mnie tylko wkurza jedna sprawa: Gł. Księgowy. Przecież te babole już zupełnie nic nie robią. Szukacie sensacji wśród DO i MO. Myślę, że oni mają co robić wbrew pozorom. Ale GK, przecież to jest rzesza otyłych bab, z gębą szerszą od dupy, zamkniętych w swoich kajutach i wiecznie stękających, jak to wszyscy mamy przejebane. Dla mnie to jest ekipa pierwsza do odst...
  • MACIE PRZECIEKI JAKIEŚ?
  • Nie wie co mam o tym myśleć. Ciągłe podteksty o zwolnieniu jak nie będzie wyników-to mi wygląda na nękanie. A jak jest u was???
  • pracowałem w PBG / obecnie PEKAO SA / od 1991 roku do 1997 roku wspaniale wspominam tamten czas pozdrawiam dziewczyny z oddziału w Łasku
  • Piszczie jak wygląda u was praca w oddziałach. U nas dysponentów brak, kasjerów brak ,obsadzić trzeba filie i inne oddziały. Pytanie tylko kim skoro nie ma ludzi . Kombinują to tu to tam kogoś wysłać przesunąć . ILE JESZCZE MOŻNA WYCIĄGNĄĆ TKIM TRAKTOWANIEM I PONIŻANIEM. CHYBA TYLKO NOGI WYCIĄGNIEMY A DYREKTORKI Z NAS WYCIĄGNĄ KASĘ NA ..................
  • Mam dość słów: pex;pak;SB;KH od tego idzie zwariowć. Góra ma strach przed utratą stołeczków, więc traktują nas jak pionki. A tylko się sprzeciwcie to zęby każdy na górze pokarze.
  • Witam, powiedzcie mi jak u Was się wypełnia czeki standardowe - a mianowicie gdy przychodzi osoba i w tym miejscu, gdzie pisze się kwotę słownie to zwracacie uwagę klientom na to by było napisane dla kwoty wypłacanej 50 pln: - pięćdziesiąt-------- czy -pięćdziesiąt złotych ------ Pozdrawiam
  • Czy są u Was przyjęcia do pracy ?
  • "Nasz Dziennik": Gdzie są pieniądze Pekao SA? "Nasz Dziennik" alarmuje, że mogło dojść do transferu miliarda dolarów z banku Pekao SA do zagranicznych podmiotów związanych z grupą finansową UniCredit. Miało to ratować stabilność finansową tej grupy. Gazeta pisze, że bank Pekao SA stał się dla włoskiego udziałowca grupy finansowo-bankowej UniCredit jedynie zapleczem finansowym. Jak wynika z ustaleń członków Komisji Gospodarki, w ostatnich miesiącach z polskiego banku mogło z...
  • zlozylam podanie o prace;) napiszcie prosze jak jest u was w banku? jakie wynagrodzenie daja na wejsciu? jakie warunki? stanowisko kasjer lub specjalista ds sprzedazy
  • W sumie mnie to już mało obchodzi, ale zauważam taką prawidłowość: forum135 podsyła informacje jaki to bank PEKAO S.A. jest dobry, cudowny, idealny...Tylko siąść i uszami klaskać.Nie dziwię się, że coraz mniej ciekawych wpisów, bo nowi niewiele jeszcze wiedzą, a starych w większości już nie ma, a forum135 dalej swoje, że bank zdobył uznanie, nagrodę,a może by bank zrobił bilans i przestał podsyłać informacje jak to należy jeszcze bardziej się starać, wkładać większy wysiłek w budowanie ...
  • Witam, moja znajoma zakwalifikowala sie do tzw. programu stazowego Unibanker (info do znalezienia w googlach) - praca na 3 lub 6 miesieczna umowe ZLECENIE. Od najblizszej niedzieli chca ja wyslac na szkolenie ale wszelkie prosby o uprzednie podanie tresci umowy zlecenia z przedziwnym zalacznikiwm 5 do tejze umowy (rachunek wystawiany przez rekruta na podstawie ktorego wyliczane bedzie wynagrodzenie) pomijane sa milczeniem lub zbywane odmowa (nie udostepniamy...) Chcialbym uniknac sytuac...
  • Proszę o informację czy bonus wypłacany jest na podstawie wprowadzonej sprzedaży do TURBO, czy tez są inne kryteria przyznawania.
  • Pracownicy Pekao mogą być spokojni o posady Bank UniCredit poinformował wczoraj, że do 2010 r. zwolni 9 tys. osób. To skutek przejęcia konkurencyjnej Capitalii i kryzysu finansowego na świecie. Przedstawiciele Banku Pekao zapewniają jednak, że zwolnienia Polski nie obejmą - czytamy w "Parkiecie". Wręcz przeciwnie: "- W ciągu trzech lat w Europie Środkowej powstanie 1300 nowych placówek, a zatrudnienie zwiększy się o 11,5 tys. osób. Takiego wzrostu nie da się osiągnąć ...
  • Pracowników którzy nie są zależni od Zarządu i Związków. Szukajcie Praca za granicą
  • Pekao SA przewiduje wzrost wolumenu kredytów Warszawa, 20.02.2009 (ISB) - Bank Pekao SA przewiduje podtrzymuje zamiar prowadzenia konserwatywnej polityki w zakresie zarządzania ryzykiem jako jeden z głównych bieżących celów, poinformowali przedstawiciele banku na konferencji w piątek. Równocześnie zaznaczyli jednak, że bank zakłada również dalszy wzrost wolumenu kredytów. "Dzięki naszej konserwatywnej polityce zarządzania ryzykiem, możemy nadal działać aktywnie na polskim ry...
  • oszczędzajcie dalej na tym, co nie potrzeba, to wyjdziemy na tym, jak....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się