Forum Zwierzęta Koty, kocury, kociaki
ZMIEŃ
      kastracja

kastracja

(3 wyniki)
    • Witam, mam 3 kota ale jest to kocurek. Ma 3 m-ce. Zadzwonilam do kilku weterynarzy a Ci mowia, nie wiemy ile ebdzie wiytz trzeba zaszczepic, odrobaczyc itd, no bez przesady, mieszkamw s tolicy i nie stac mnie wydawac po 100 zł za 8 wizyt plus operacja -kastracja itd. Ile wizyt powinno byc, z odrobaczeniem, zaszczepieniem itd aby moglo dojsc do kastracji? Wydaje mi sie ze duzo weterynarzy chce mnie naciagnac na znaczne koszty pod przykrywka pomocy kotu. Rozumiem, trzy wizyty, ale ze nie potraf...
    • Sterylizacja nie wchodzi w grę,weterynarz zalecił na początku stycznia tabletki antykoncpcyjne do mleka.stoswał ktoś? Skuteczne? Nie szkodzą kotce? W wyszukwarce jakoś nei odnalazłam tego tematu.Będę wdzięczna za podpowiedzi.
    • 15latnia zdrowa kotka wykorzysta każdą naszą nieuwagę tj nie zamknięte drzwi w łazience nie schowane buty w przedpokoju by się tam zsikać dziś po powrocie do domu czekała mnie nie miła niespodzianko mimo czystej kuwety Tigerek nasikał na gazetę w łazience. zastanawiam się czy może tak reaguje gdy odwiedza nas mój brat, który niedawno się wyprowadził a z którym kotek spędzał całe dnie? co robić? a i jeszcze coś: kotek budzi się w nocy i tak strasznie miauczy z przerażeniem nawet głaska...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się