Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      kaszle

kaszle

(5 wyników)
    • Poszperałam trochę i nie znalazłam odpowiedzi. Czasem zdarza mi się napadowy, trwający ok minuty kaszel. Nie ma znaczenia pora dnia, chociaż najczęściej jest to wieczorem lub nawet w nocy. Czy da się to powiązać z jakąś koinfekcją? Czy i w tym wypadku odpowiedzi będzie kilka- bb, bart, babs, myko, chlamydia...
    • witam ponownie wszystkich, długo mnie tu nie było, starałem sie zapomnieć o tym syfie :( ale nie wiem chyba sie nie da. od dłuższego czasu tj. lutego męczy mnie suchy napadowy kaszel aż do wymiotów, ostatnimi czasy coraz bardziej, prawie o tej samej porze wieczorem. miałem rumień około 2 lata temu, nie chce mi sie pisać już całej mej histori. robilem rtg płuc i jest OK. czy wy macie taki kaszel ?
    • Witam. Pewnie ktoś z was przechodził grypę w czasie kuracji, więc mam pytanie do was. Jak sobie poradziliście z tym? Z dnia na dzień nagle mnie złamało, najbardziej czuje oskrzela a jak kaszle to jakbym miał płuca wypluć, pieczenie górnych dróg oddechowych jest straszne, plecy bolą niemiłosiernie. Wczoraj wieczorem miałem gorączkę 38C, dzisiaj wstałem zakręcony i od razu potężny katar, ból głowy, brak apetytu itp. Poza tym cztery osoby z którymi przebywałem dzień wcześniej ma identyc...
    • Czy któs przy braniu ACc czuł się zle. Ja mam szum w uszach. A przez ostanie 3 dni brałam 2 tabletki na raz, za kazdym razem byłam osłabiona . Dziś zmierzyłam sobie ciśnienie i miąłam 88/56. Ze zdenerwowania się poprawiło ale od dziś piję pojedyńczą dawkę.Pozdrawiam Teresa
    • Witam wszystkich na tym forum . Piszę pierwszy raz , do tej pory czytałam go wnikliwie .Na forum weszłam przez przypadek , szukając w internecie co mogą oznaczać objawy , które mi doskwierają . Tak się zastanawiam czy powinnam zrobić testy . W sumie to nie pamiętam ugryzienia kleszcza , a tym bardziej rumienia , ale faktem jest że jako dziecko prawie cały czas miałam kontakt z naturą las , łąki itp ... W tej chwili od dłuższego czasu borykam się z doskwierającymi dolegliwościami - f...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się