kaszle

(4 wyniki)
  • Jestem w trzecim miesiącu progamu lekowego (Pg+Ryb). W zasadzie znoszę dobrze, ale od początku drugiego miesiąca doszyszy dotałem suchego napadowego kaszlu. W zasadzie towarzyszy mi stale. Ktoś tak ma, a jeszcze lepiej jakieś sposoby?
  • hej, od 2 tygodni mam meczacy suchy kaszel,czy isc z nim do normalnego lekarza czy czekac na wizyte w przyszlym tygodniu w klinice leczenia hcv.(z poczatku myslalam ze to grypa bo lamanie kosci goraczka i katar ale inne objawy minely a kaszel jak jest tak jest.poradzcie co robic
  • od ponad tygodnia meczy mnie potworny kaszel...suchy,nie mozna nic odksztusic.juz mnie cala klatka piersiowa boli!!!masakra!nic nie pomaga.ani zadne wykrztusne typu flegamina,acc, ani nacieranie spirytusem(moze powinnam sie napic..;) )...na razie zabronili wychodzic mi z domu-chyba zeby nie zlapac jakiejs bakterii...no to siedze i sie wsciekam z nudow-chociaz taka pogoda to mzoe lepiej ze obserwuje ja przez okno a nie czuje tego ziabu na skorze...:/Lekarz chce zmniejszyc ilosc Copegus:/...
  • Może to śmieszne, bo jestem dopiero na samym początku zabawy inter+ ryba a już sobie czasami pokasłuję i ciężko mi się oddycha..... to ryba tak działa? podejżewam, że za wczesnie na takie objawy, ktoś z Was reagował(je)podobnie???? Boję się ew. przerwania terapii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się