Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      klatka piersiowa

klatka piersiowa

(3 wyniki)
    • Witam! Pamieta ktos (starzy wyjadacze napewno pamietaja) jak pisalam, ze po 2-ch dawkach sumamigrenu zaczelo mnie cos uciskac w klatce piersiowej. Napoczatku myslelismy, ze to wlasnie po tym leku i ze to minie jak lek sie wydostanie z organizmu. Ale te bole nadal sa, a sumamigrenu nie bralam od tamtej pory, to bedzie juz jakies 2 miesiace. Spokojnie bylam z tym juz u lekarza. wiem, ze to nie to miejsce na przygladanie sie innym choroba, ale moze ktos z was mi pomorze. Wiec leka...
    • Potrafię mieć migrenę kilka godzin dziennie przez kilka dni pod rząd. 2 - 3 razy w miesiącu. Do tego prawe oko - od połowy w dół wszystko na biało, cierpnie mi prawa rękę, płaczę z bólu. Ale ostatnio zasłabłam. Kręci mi się w głowie, mdleję. A jak jest brzydka pogoda ciągle mrowieje mi prawa ręka. Mam niskie ciśnienie 90/60. Zdrowa, cukier w porządku. 22 lata. Po jednej ciąży. Wczoraj zasłabłam w wannie, czułam, jakby słoń usiadł mi na klatce piersiowej a dosłownie 30 min wcześniej mia...
    • Mam pytanie, przeczytałam na forum,ze niektórzy z Was używają takiej kombinacji solphadeine, a za 20 minut tryptan. Spróbowałam, zadziałało super. Kiedy jednak neurolog usłyszała,że właśnie tak sobie radze podczas ataku, trochę mnie zjechała. Powiedziała,że to niebezpieczne i,że szczęście ,że nic mi się do tej pory nie stało. A co właściwie mogło się stać ? Czy to jest naprawdę niebezpieczne? I na czym to niebezpieczeństwo polega ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się