kocia

(6 wyników)
  • Mam pytanie.Czy zdażają się wam ciche dni z kotem?Ja obraziłam sięna Elmasa i od wczoraj się do niego nie odzywam i nie odpowiadam na jego czułe zaczepki.Miałam wczoraj podły dzień a ten skunks robił mi wszystko na złość.Właził na stół, wrzeszczał,że oglądam telewizję siedząc na jego fotelu, przewrócił wazonik w którym ukorzeniam roslinki i rozlał wodę na lodówkę.. i wógóle był wczoraj nieznośny.dziś oczywiście wlazł rano na poduchę, uwalił mi się na głowie czekając na pieszczoty,ale od...
  • Gazety są potrzebne do wykładania kuwet w Kocim Azylu w Konstancinie Jeziorna(pod Warszawą). W sezonie zimowym trudno o trociny a na żwirek brakuje pieniędzy. Proszę o maile: azyl_konstancin@op.pl lub telefony do azylu- 756 48 82, 754 64 95 Podaję także nr GG pani Marii, która jest wolontariuszką w azylu- 2659359 Ja jestem tylko jej pośrednikiem.Pozdrawiam!Umfi
  • Czy zauważyłyście wśród dźwięków, które wydają wasze zwierzaki są takie ,które przypominają ludzkie słowa? Elmo np "mówi": - ma -to najczesciej,bo nie nie umie ładnego "miau" zrobic - ma-ma - przed jedzeniem - nie - gdy pyskuje - raul - gdy jest mu dobrze i chce głaskania - raz wyrwalo mu sie "miau" Pozdrawiam :)
  • od koleżanki z Krakowa dostałam takiego właśnie maila Sama nie wiem już jak to napisać, bo słów na ludzką głupotę, na ludzką bezmyślność, ludzkie okrucieństwo w imię miłości do zwierząt już mi brakuje. Była sobie pani, pani lubi kotki, pani wynajęła mieszkanie. Nieduże. W środku ma 60 kotów. Niekastrowanych, nie sterylizowanych. Kocury i kotki. Kociaki i kocięta. W kuwetach (3 szt.) szmaty i nic. Jedzenie raz dziennie - bochenek chleba i 2 puszki dla psów. DOMOWA HODOWLA. Rozmnożon...
  • Czy twój kot ma nad toba władzę? Jeżeli Twoja odpowiedź na większość z podanych poniżej pytań brzmi "TAK", to znaczy, że Twój kot ma nad Tobą władzę !!! Czy dobierając sobie przyjaciół zastanawiasz się, czy Twój kot ich polubi? Czy całujesz swojego kota w pyszczek? Czy śpisz przez całą noc w tej samej pozycji, gdyż każde poruszenie mogłoby zdenerwować kota? Czy Twój kot śpi na Twojej głowie? Czy lubisz to? Czy czekasz z pościeleniem łóżka do czasu, aż Twój kot dobrowo...
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=28465508&v=2&s=0 może ktoś przeczyta i wesprze radą ... KOTA lezy na łóżku, próbuje zaprzyjażnić się z psica :) jak czesto się załatwiają do kuwety??? jak często dawać jeść?? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się