Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      kolano

kolano

(5 wyników)
    • Co polecacie na swiezo naderwane wiazadlo kolana (bol przy poruszaniu, obrzek), potrzebuje blyskawicznego wyleczenia :) Mam: masc Traumeel S tabletki Traumeel Zeel tableki jak to brac? I czy ewentualnie cos jeszcze? Dodac arnike? Czy to nie bedzie za duzo? Dziekuje bardzo za odpowiedzi.
    • kolano(4)

Witam wszystkich, wykorzystałam weekend do przemeblowania pokoju dzieci, nosiło się meble z kąta w kąt, dopychało kolanem i teraz jest efekt - boli mnie prawe kolano, sam staw, chodzi mi się dobrze, ale kiedy muszę przykucnąć, albo wstaję z krzesła to jęczę jak staruszka. To samo kiedy prostuję nogę na max. Pomożecie:-)? Dorota
    • zaglądam na Wasze forum od kilku tygodni, ale jeszcze się nie odzywałam; teraz dojrzałam i mam kilka pytań; na komary używam wg waszych rad Ledum Palustre; ale moja średnia córa (zresztą bardzo lubiana przez komary) trochę puchnie po ugryzieniach np. po nocy potrafi miec kilka czerwonych, twardych placków o średnicy 5 cm. - co wtedy? jak działa Ricinus Comunis 5CH czy zwieksza ilość pokarmu, czy poprawia wypływ; chodzi mi o to, że karmię prawie 3 miesięcznego synka i już kilka r...
    • Mam problem z bólem kolan. Ciagnie się to już od około ośmiu lat,ja mam 28 lat,pojawia się najczęściej przy przewianiu w samochodzie zarówno ciepłym jak i zimnym powietrzem,uważam, że jest to ból typu reumatycznego.Po konsultacji lekarskiej wyniki badań eliminują chorobę reumatyczną,jednakże mnie ciągle bolą kolana.Pomóżcie, bo nie wiem, co robić, a jest to dość uciążliwe.
    • woda została ściągnięta i co dalej????????????? MAsaże, mascie itp , bardzo proszę o pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się