-
Amelka radzi sobie coraz lepiej , rozumnie super, nastawienie do ćwiczeń też tylko czasem się tak zawiesza, 'wolniej trawi co ma zrobić'. Skupić się na zadaniu potrafi ale te rozkojarzenia są często. Jaki specyfik tu zaradzi?
-
Witam! Czytam to forum od dwóch miesięcy. To własnie pewien wątek zwrócił moją uwagę, że coś z moim synkiem jest nie tak. Szymek tydzień temu skończył 2 lata. Sytuacja wygląda tak: Szymek nie mówi NIC. Wydaje dźwięki, trochę intonuje, nasladuje kasłanie i nasz śmiech, kichanie (od tego wyszło też, że niby mówi "trzy";)). Ma widoczne problemy z koncentracją. To znaczy nie wiem jak to określić. Jeżeli coś go interesuje, to skupia się na tym. Jak my go chcemy czymś zainteresowac, to trwa to chwi...
-
Daje teraz Natalce eyeq 3 kapsulki rano i wieczorem i po lyzce oleju z nasion winogron.
Kupilam olej z nasion winogron w markecie za 11zł za butelkę.
W ten sam dzień Natalia uspokoiła się ,zaczęła mówić jak katarynka:)
Dosłownie zamęcza nas gadaniem:)
Koncentracja super,najbardziej widoczne logiczne mówienie i myslenie!!!
Wcześniej stale coś mowila ale tak bez sensu.
Warto sprobowaćkoszt nie wielki:)
Modlę się aby tak już zostalo,jest pięknie:)
można jako zamiennik eyeq podawać ...
-
Czy to zajęcia tylko i wyłącznie dla dzieci które mają problemy
ruchowe? Mógł by mi ktoś przybliżyc jakie dzieci chodzą na takie
zajęcia?
-
Witam,
chcialam zapytac czy moge podawac tran firmy nordic arctic d( wzbogacony o witamine d) , ma
500% RDA, 25ug (per 5 ml)-nie znam sie na tych oznaczeniach i Eye Q jednoczesnie np jedna lyzeczke tranu nastepna Eye q. Mamy problem z mowa(proste opoznienie) i trudnosci z koncentracja.
Mieszkamy w Irlandii, slonca jak na lekarstwo. Dziekuje za odpowiedzi( licze na pana Mariana).
-
Witam.Mam pytanie,czy dziecku z padaczką +niepełnosprawność psychoruchowa
podaje się jakieś preparaty które mogłyby wspomóc rozwój mowy ?Na dzień
dzisiejszy nie mówi nic. Na 100% wiem ,że nie podaje się nootropilu ale może
ktoś z was ma lub miał podobny problem i daje swojemu dziecku jakiś suplement
np.eye q.Napiszcie proszę.Pozdrawiam.