28.02.11, 19:10
Daje teraz Natalce eyeq 3 kapsulki rano i wieczorem i po lyzce oleju z nasion winogron.
Kupilam olej z nasion winogron w markecie za 11zł za butelkę.

W ten sam dzień Natalia uspokoiła się ,zaczęła mówić jak katarynka:)
Dosłownie zamęcza nas gadaniem:)
Koncentracja super,najbardziej widoczne logiczne mówienie i myslenie!!!
Wcześniej stale coś mowila ale tak bez sensu.

Warto sprobowaćkoszt nie wielki:)
Modlę się aby tak już zostalo,jest pięknie:)

można jako zamiennik eyeq podawać olej z wiesiolka,ja mam eyeq ale jak skończę kupię olej z wiesiolka.Muszą to byc dość duże dawki.
Jak ssprobujecie napiszcie czy tez widzicie rożnice:)Ciekawa jestem:)
Obserwuj wątek
    • mywork Re: polecam 28.02.11, 20:47
      Ja mojego syna suplementuję EyeQ już pół roku. I początkowo, poza poprawą koncentracji, nie zauważyłam żadnych postępów u dziecka. Sprawa się zmieniła jak trochę zaczął mówić, wtedy zabrakło mi tego preparatu na ponad tydzień. Zauważyłam, że mowa młodego jest wtedy bardziej bełkotliwa, mniej zrozumiała. Jak EyeQ wróciło to wyrazistość się poprawiła.

Tak więc muszę odszczekać swoje pomstowanie na ten preparat, jednak coś tam działa. Głowy nie urywa ale jednak na mowę wpływa.
      Bubbelku, jesteś pewna że olej z wiesiołka może być zamiennikiem do EyeQ? Skąd masz taką informację? Jeśli to prawda to byłoby fajnie bo chyba olej z wiesiołka taniej wychodzi.
      • bubbelek Re: polecam 28.02.11, 21:46
        eyeq ma w składzie własnie olej z wiesiołka,pewnie dlatego taki drogi.
        A mozna go kupić osobno cenowo bez porównania:)
        • ja-olsztyn32 Re: polecam 03.03.11, 02:41
          my też kiedyś przechodziliśmy kuracje eye q-ale to było tak dawno i tak nieregularnie, że teraz postanawiam poprawę:) i zamierzam aplikować Grzesiowi regularnie lek. My dostaliśmy jeszcze zalecenie od neurolog na kidabion,ale Grześ miał odruch wymiotny po nim-teraz jednak pojawił się Kidabion w pastylkach-spróbujemy, może załapie....
          dam znać jakie efekty.....
    • m.war Re: polecam 03.03.11, 08:13
      z nasion winogron? chyba z pestek winogron?
      • mamusia1999 Re: polecam 03.03.11, 16:03
        a to nie to samo?
        • bubbelek Re: polecam 06.03.11, 10:55
          Ja kupiłam olej z pestek winogron-jestem zadowolona widać że działa.
          Dokupiłam jeszcze olej z wiesiołka w kapsułkach.
          -eyeq (kapsułki)
          -olej z pestek winogron
          -olej z wiesiołka(kapsułki)
          To wszystko daje zadziwiający efekt w mowie(bardzo wyrazna),koncentracji,bardzo ją wyciszyło:)
          Niestety wyszło zapalenie -gulaja z ropą od popsutego zęba.Muszę podawac antybiotyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka