Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      koniec

koniec

(129 wyników)
    • Ja lubię licytować dopiero w ostatniej minucie. Mam interesujące rzeczy w obserwowanych i ostatnio nawet nastawiam sobie budzik, żeby nie zapomnieć. Już kilka razy plułam sobie w brodę, że wcześniej nie licytowałam i niestety zapominałam o aukcjach :(
    • Chyba już koniec mega wyprzedaży. Dziś przy mnie w Cubusie w Galerii Mokotów kierownik kazał przemetkowywać już ciuchy na stare ceny. Podobne info usłyszałam w Mothercare, że to już końcówka i wracają do normalnych cen.
    • w ssystemie wprowadzono zmiany i nie ma możliwości łączenia rabatów, pojawia się komunikat, że rabaty dostępne zostaną uznane i właśnie nie ma już możliwości łączenia wszystkich kodów . Zatem koniec , komu się udało a komu nie ten już tanio nie kupi
    • Witam, Na zakończenie roku w naszej szkole rodzice sami swoim dzeiciom kupują książki...może macie jakieś fajne propozycje dla 7 latki. Wiem, że wiele zależy od zainteresowań dziecka, ale są może jakieś encyklopedie, słowniki, które będą dobrą pamiątką na koniec pierwszej klasy?
    • Byłam dziś w Gal. Krakowskiej i na dziale damskim zniknęły wywieszki "wyprzedaż" nie było totalnie nic, na dziecięcym jakieś marne resztki. Czyżby to już koniec wyprzedaży?
    • Ledwo się zaczął i już chyba skończył ;-( 31 grudnia zrobiłam trzy zamówienia, dwa dostałam 5 stycznia i w środku były listy przewozowe UPS oraz informacja o darmowym zwrocie, wczoraj dotarła trzecia paczka i w środku nie ma naklejki UPS tylko taka żółta kartka jak były kiedyś...
    • coś co w opisie miało być nowe i nieużywane, w rzeczywistości nosi ślady użytkowania:( sprzedający idzie w zaparte,że on tego nie używał, mogę odesłać,ale ponoszę koszty wysyłki, które są połową poniesionych przeze mnie kosztów:( to co neutral czy negatyw?
    • Witam, jak wszystko dobrze pójdzie moje dziecko urodzi się pod koniec września, pięciodniowy pobyt w szpitalu, więc na pierwsze spacery zapewne dopiero w październiku, moje pytanie jest takie, czy powinnam zrobić zakupy typu kombinezon na wyjście ze szpitala, na spacery cieplejsze czapki,coś na nóżki cieplejszego, itp.już teraz póki takie rzeczy są jeszcze w sklepach. Bo jak przyjdzie mi kompletować ubranka dla dziecka to będzie lato i takich rzeczy może nie być jeszcze w sklep...
    • Czesc. Mam pytanie - co mozna kupic nauczycielowi zamiast kwiatow na zakonczenie roku. Jestem mama pierwszaka wiec nie mam doswiadczenia a wiem ze obyczaje sie zmienily. Za moich czasow byly tylko kwiaty.
    • Już 2 raz się wkurzyłam. Po raz 2 właśnie zrobiłam zakupy na neo24 (tusz do drukarki) skuszona (również ponownie) głupią darmową wysyłką (powyżej 100 zł). Tusze były po 106. Aż do samego końca kwota pokazywała się właśnie 106. A tu nagle na koniec jak już się pokazało potwierdzenie, mam jakieś 9 zł opłaty manipulacyjnej. ZA CO ?? z tego co pamiętam, to poprzednim razem też mi coś takiego wykręcili.
    • Opiekunka odchodzi od nas po prawie 3 latach pracy. Przygotowałam dla niej albumik ze zdjęciami mojego dziecka od momeentu rozpoczecia pracy do dziś, ale chciałam obdarować ją czyms jeszcze, czymś niezovowiązujacym. Macie jakies pomysły ?
    • Szukam szczoteczki do zębów dla dzieci oznajmiającej dźwiękiem koniec mycia. Znalazłam takie z migającym światełkiem, które gaśnie po 60 sek., ale to mi się nie podoba, bo dzieci będą patrzeć jak migają diody zamiast myć zęby!
    • w swoim mieście :)))/ otworzą niebawem :)))/ Ciekawe czy coś ciekawego "rzucą" na otwarcie? Do tej pory Wam zazdrościłam bo ja najbliższy miałam dopiero w Katowicach :( Budują też wielką Galerię Jurajską- doszły mnie słuchy,że podobno ma być w niej także NEXT- ale jakos mi sie nie chce w to wierzyć :(- pewnie to tylko kolejna plotka :( Pozdrawiam :)
    • Czytając forum e dziecko widzę spore zainteresowanie książką "Język dwulatka" tymczasem dziś w księgarni dowiedziałam się, że pod koniec lutego ukaże się wznowienie tej książki. Piszę to, ponieważ warto zaczekać kilka dni zamiast przepłacać sporo na allegro. Pozdrawiam, mama Igorka
    • Na emamie był post o nowch Dadach z Biedronki. Podobno mają być cieńsze i z wyciągiem z czegoś tam jak w Pampersach. Czy faktycznie tak jest? Dłuzszy czas używałam ich,potem przeszłam na Pampki, bo właśnie w Dada wkurzała mnie ta sztywnośc. Gdyby to naprawde zmienili to od razu do nich wracam. :)
    • forum.gazeta.pl/forum/w,567,116979047,,Kupilam_w_ciucholandzie_czyjas_kurtke_.html?v=2
    • Ponieważ, jakoś nie mogę się dostać na forum książki dziecięce i młodzieżowe, mimo wysłania zgłoszenia, chciałam zadac tutaj pytanie. Moja córka kończy klasę "0", jutro zebranie i chciałabym zaproponować rodzicom zakup książek dla dzieci.Polećcie coś tak do 30 zł co można kupić.
    • Byłam w Arkadii w Warszawie i patrzyłam tylko na dziewczęce ciuszki. Mile zaskoczył mnie Mothercare: bylo jeszcze dość dużo fajnych ciuszków w interesujących mnie rozmiarach (4,5,6 lat) i to na tyle, że miałam problem, co wziąć, a z czego zrezygnować. Bluzeczki z kr. rękawem były po 19 (pomarańczowe z nadrukiem)i 22 zł (np. zielona z dziewczynką i kwiatkami, błękitna z naszytym dużym motylem). Najdroższa była po 35 zł. Bardzo ładne turkusowe spódniczki z haftami po 35zł. Śliczn...
    • A ja uznaje że zimy w ogóle u nas nie było. Były trzy dni śniegu. Ciesze się że nie kupiłam kombinezonów bo by się nie przydały. Rękawiczki na śnieg nie ruszone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się